saboteur2 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Mozna jsem to jen nekde prehlidl, ale hledam obdobu klasicke hry Columns. Coz jsou ony zhora padajici barevne kostky (nebo tvary), ktere se dole rovnaji a snazite se je mit stejne symboli vedle sebe (v rade, sloupci, uhlopricne), a ony pak zmizi. No vite co myslim. Tak dekuji vsem za tipy. Samozrejme bych ty nej, ale budu rad i za nejakou verzi pro nejaky emulator. Dekuji za tipy, Columns je asi opravdu jen v Sega Genesis Collection (koukal jsem ted na youtube a je to proste ono, vic nepotrebuji) Ty ostatni hry co me radite jsou opravdu herne trochu jinde, to je uz blize treba i tetris ;-) Nicmene Luxor je opravdu luxusni relax, rad se k nemu vracim. Bejeweled a spol. zrovna nemusim, ale hodne lidi je ma rado-chapu. Dekuji tedy METUJovi i ostatnim za jejich cas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 hladaj 7wonders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 A nebo si sezen kolekci Sega Genesis Collection - zde je ta puvodni klasicka verze. hladaj 7wonders Toto je spise variace na hru Bejeweled. Pokud uz tento typ, tak radeji Puzzle Quest;-)Mno a kdyby tě to nechytlo tak zkus třeba EchoChrome nebo Luxor :) Coz jsou typove zcela odlisne hry:-( Ovsem kazda rada se (zrejme) pocita;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Mno a kdyby tě to nechytlo tak zkus třeba EchoChrome nebo Luxor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Hej nekde tady na foru jsem uploadnul hru Koloomn zkus hledat ale je to uz davno mozna uz to tu neni. Ta hra je presne to co hledas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.