Aldic Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 máš to pořdně uložený? mě to faká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 jj Mam asi zas blbá verze hry ale uš na to kašlu mam rank na :psp:5ce máš to pořdně uložený? mě to faká.. A vod koho máš staženou verzi hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 -.-da se v te hre nejak menit jazyk protoze ja si stahl tuhle verzi- Tony Hawks Project 8 [MULTI5][PSP][WwW.GamesTorrents.CoM] a jede mi to jen ve spanelstine. -.-jo a da se nejak zmenit ovladani na joystick me totiz nefunguje sipka nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 já stahoval tu > http://www.pspzone.sk/downloads.php (stačí se regnout a můžeš sosat:) ) nemám menší problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.