razor Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 chci se eptat jestli existuje nějaký program na malování jako na PC.kdyžtak hoďtě odkaz budu jenom rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 pokud mas fat tak Bermunda cs (bermunda creative suite) me to pres eLoader na slim nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jestli jsi myslel neco takoveho: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090003 EDIT:sry nevdel sem ze tady uz napsal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jakto? mě bermuda norma přes eloader teda šla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jakto? mě bermuda norma přes eloader teda šla du to zkusit EDIT: nejede to (mam eLoader 1.000) edit: neni luaplayer na programovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jestli jsi myslel neco takoveho: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090003EDIT:sry nevdel sem ze tady uz napsal :( to znamená že nato musí být eloader pls kde ho stáhnu a kam co mám nakopírovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 třeba tady na foru :P http://console-forum.net/showthread.php?t=12329 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 třeba tady na foru :Phttp://console-forum.net/showthread.php?t=12329 díky zkusím a pak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 eLoader to fakt nebere......Jedině TimeMachine..... EDIT: Pod TimeMachine to jde bez problémů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 eLoader to fakt nebere......Jedině TimeMachine.....EDIT: Pod TimeMachine to jde bez problémů.... a pls kde to stáhnu kdyžtak pošli odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 a pls kde to stáhnu kdyžtak pošli odkaz ale v podpisu mas ze mas fat tak mas kernel 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 a to znamená co?prostě potřebuju ten program aby mi to jelo tak mi sem hoďte odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 stahni toto http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090003 a nakopiruj to do ms0://PSP/GAME150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 stahni toto http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090003a nakopiruj to do ms0://PSP/GAME150 ja to mám stažené ale nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 jestli máš opravdu PSP Fat tak si v recovery menu přepni kernel na 1.50 .... pokud nepůjde tak sis ani 1.50 kernel nenainstaloval....takže si najdi návod pro tvůj CFW a nainstaluj si 1.50 kernel http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 a ot musím downgroadovat aby mi jel Kernel?udělal sem vše pro ten Kernel ale soubor se mi v PSP nezobrazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Nahraj to do PSP/GAME/ V recovery zmněň Kernel na 1.50 a jedeš..... EDIT: Jestli nemáš nainstalovanej kernel addon, tak ho nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Nahraj to do PSP/GAME/V recovery zmněň Kernel na 1.50 a jedeš..... EDIT: Jestli nemáš nainstalovanej kernel addon, tak ho nainstaluj jaké Recovery menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 jaké Recovery menu? 5 ) Recovery MenuRůzná nastavení PSP, přístup k flash pamětím PSP, Recovery Menu je POUZE na PSP s CF Jak Spustit Recovery Menu Úplně vypněte PSP (nestačí do režimu spánku) Zapněte a držte tlačítko R ( pravé tlačítko nahoře) pozn: při jakékoliv změně ve flash může nastat brick vašeho PSP, proto dělejte jakýkoliv zásah do flash paměti s nejvyšší opatrností !!! (brick jde opravit přes PB) tady to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 mně se nic nezobrazí když držím R a není jiný způsob než rozjet to malování?někdo říkal že přes eloader to nepůjde a přes Timemachine to jde v poho tka by bylo d obré odkaz na ten Timemachine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M!ch3l!n Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Chtěl bych se zeptat zda se dá sehnat TIME MACHINE na CFW 4.01???? Vím že na nížší to jde ale na 4.01 sem nikde nesehnal....:cry: mám psp slim a chtěl sem si do něho nainstalovat ten kernel 1.5... moc dík...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Chtěl bych se zeptat zda se dá sehnat TIME MACHINE na CFW 4.01???? Vím že na nížší to jde ale na 4.01 sem nikde nesehnal....:cry: mám psp slim a chtěl sem si do něho nainstalovat ten kernel 1.5... moc dík...8) no a já bych ho taky potřeboval na CFW 3.71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 jezis jednoduse stáhni windowspsp a tam mas malování sice chudý ale malování to je,vpohodě to spustíš prez Eloudr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Chtěl bych se zeptat zda se dá sehnat TIME MACHINE na CFW 4.01???? Vím že na nížší to jde ale na 4.01 sem nikde nesehnal....:cry: mám psp slim a chtěl sem si do něho nainstalovat ten kernel 1.5... moc dík...8) ten samej co je na nižší FW funguje i na 4.XX no a já bych ho taky potřeboval na CFW 3.71 viz tutoriály ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M!ch3l!n Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 njn to je sice mozny ale kde ho mam stahnout..... ty co sem nasel tak sice jeli na 4.01m33 ale nainstalovat sel jenom pro 3.71m33........ tak nwm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.