Jonny Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 je zajímavý, že mě na 40 GB verzi externí HDD funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 měl jsem stejný problém, hdd připoj k PC, stáhni tohle http://www.download.com/CompuApps-SwissKnife-V3/3000-2248_4-10070864.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 čau hele stah jsem toale porad my to házáí chybu porad do kola nemel bys něco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 to je divný, jakou chybu přesně? mám přesně to a funguje mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 no na něco kliknu a oběví se my my správa o chybách a jestli ji chci odeslat nebo ne a stim prostě nehnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 no tak nic podobnyho neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko6 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 a co ked das na ikone disku trojuholnik a potom display all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 a co ked das na ikone disku trojuholnik a potom display all Ty už to neber řeší aplikaci na správu disků ve widlích:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 zdravíčko, má ps3 neveme ani ext HDD WD 320GB ani flash disk 4GB, první co jsme zkošel byl formát FAT32, pro jistotu jsem to udělal znova, ale PS3 dál ani jeden disk nezobrazí..nemusíse to například nějak aktivovat, nebo tak nějak..děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Zdravím měl bych dotaz.Mám novou ps3 a neumím k tomu připojit HDD.Mám na něm film v HD kvalitě, tak sem chtěl na to mrknout.Prosím jaké kroky mám udělat,abych se k tomu dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 1) Mít disk naformátovanej na FAT32 - bud ho tak máš / zjistíš to když v pc klikneš pravym na disk a dáš vlastnosti a tam budeš mít nejspíš FAT32 (to je dobře, tak to ps3 vezme) a nebo NTFS a tenhle formát ps3 "nevezme"... tak to musíš naformátovat ne ten již zmiňovanej FAT32.. je hodně softů na formátování (na stahuj.cz je jich hodně) ;) 2) PS3 ti nepřehraje filmy v .mkv (matroska), musíš to převíst do formátu .mp4 - To převedeš přes program, kterej je zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=21609 (je tam i návod) ;) 3) Jestli to chceš přehrávat z Externího HDD tak doporučuji mít nějakej rychlej ;) a jestli máš nějakej starej nebo pomalej, tak to budeš muset přetáhnout z ext. HDD na interní HDD v PS3 ;) EDIT: Jo a jeestli vůbec nevíš jak to propojit, tak přes USB to bude nejlepší :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 To bych všechno měl ale mi se to prostě nehlásí v Ps3.Musím to tam ještě někde potvrdit nebo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Dobrý den, mám další dotaz Koupil jsem si EXTERNI DISK: Chci na něj davat BLUERAY filmy a chci se zeptat jestli to nějak pujde..(když vložim PAM. kartu Memory stick pro duo..tak ve slože VIDEO dam BLUE RAY a jde to... Ale chci se zeptat jestli když do tohoto externiho disku vlozim slozku video a pak tam dam ty filmy tk jestli mi to PS3 načte..děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 melo by to jet protoze ja si z PSP poustim MP4 filmy na PS3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 jasné no..jenže na kartě PSP už je složka VIDEO, GAMES atd... ale na tom externim disku to neni a bojim se že po vytvoření mi to PS3 "nenajde" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 nene na karte neni nic az po naformatovani... tak skusit to muzes normalne hod film na Externak a dej do PS3 skus to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaVvE Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 takhle sem to zkoušel s jinou kartou a nešlo(zatim sem ten ex. disk nekoupil teprve nad tim uvazuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 zobrazi se ti ve video menu jako flash disk, nebo vubec nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 http://www.wikihow.com/Add-an-External-Hard-Drive-to-a-PlayStation-3 dulezity pro tebe bude myslim bod 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Mi se tam právě neukáže nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelitko Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Viz. navod vyse bod cislo 6, kdyz jsem dal do ps3 svoji flashku tak jsem taky nic nevidel. Vsechno jsem dal do slozek PS3 -Music - Video... a potom jsem po stisknuti trojuhelnicku videl vsechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Zdravim, predem se omlouvam za urcite x-krat omivany dotaz, ale nenasel jsem odpoved a ani neni momentalne cas hledat dale. Za jakych podminek ps3 precte externi 2,5 disk nebo flasky? Vcera jsem to zkusil a disk to nenaslo, flasku jenom jednu ze dvou, ale film to nezobrazilo (*avi, kodek zatim neznam.). Firmware mam 3.5 neco tusim. Jinak me docela zklamalo, ze tam neni zadnej souborovej manazer..bylo by to prehlednejsi. Predem dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Musíš většinou dát trojúhelník a display all - tak by to film mělo zobrazit. A HDD musí být naformátovaný na FAT32 - pravděpodobně máš NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Tak tak, je to na ntfs. Je potreba nejak struktuovat adresare? Mate nekdo zkusenost s flaskama Corsair? Mam tu 16 GB a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.