Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde kupujete DVD

stormje

Otázka

Recommended Posts

• 0

Dobrý den přátelé !

Nejlevnější jsou DVD+R Double layer Memorex 8,5GB spindl po 10ks - na této adrese :

www.softcom.cz/produkt/dvdr-double-layer-memorex-85gb-spindl-po-10ks/?flist=1

Není pravda,že jsou nekvalitní.Já jsem ze začátku hry kupoval - už od června 2007 a byly na těchto DVD.Dodnes jsou funkční a nyní vypaluji jen na těchto k naprosté spokojenosti.Jedno DVD vyjde na 24,80 Kč.Pokud si to necháte zaslat na dobírku,jako já tak si připočítejte 100 Kč za zásilku.Dodání ne naprosto spolehlivé !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Já nakupuji verbatim dvd dl 2.4x na xbox na alze, je to nejspohlivější internetový elektro shop, v pondělí objednám a v uterý to tu mám (pokaždý následující prac.den).

Mám jeden dotaz: Mám mechaniku LG GSA-H50L a zkoušel jsem vypalovat v clonecd i v imgburn, dám tam rychlost 1x nebo 2.4x a stejně mi to při vypalování píše aktuální rychlost 4x . Koukal jsem imgburn a má mechanika podporuje jen 4x. Jaktože to teda vypaluje 4x když kupuju dvd dl s rychlostí 2.4x ??? Hry mi fungujou, ale je to divné. Nemám radši kupovat verbatim dvd dl 8x (jsou ale o hodně dražší než 2.4x...Dík za rady

Odkaz ke komentáři

• 0
Já nakupuji verbatim dvd dl 2.4x na xbox na alze, je to nejspohlivější internetový elektro shop, v pondělí objednám a v uterý to tu mám (pokaždý následující prac.den).

Mám jeden dotaz: Mám mechaniku LG GSA-H50L a zkoušel jsem vypalovat v clonecd i v imgburn, dám tam rychlost 1x nebo 2.4x a stejně mi to při vypalování píše aktuální rychlost 4x . Koukal jsem imgburn a má mechanika podporuje jen 4x. Jaktože to teda vypaluje 4x když kupuju dvd dl s rychlostí 2.4x ??? Hry mi fungujou, ale je to divné. Nemám radši kupovat verbatim dvd dl 8x (jsou ale o hodně dražší než 2.4x...Dík za rady

to ja mam samsung mechanku ktera normalne vypaluje 18x dvd+r a protim na dvd je napsany max 16x, taky nevim cim to je, ale fse funguje jak ma

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu