Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
opet nemuzu souhlasit)))je to celkem dost o pozornosti v hodinach atd..vim o co jde..jeden typek co ho mame na gymplu ma iq pres 150...a ma dvojku z Nemciny...jen...a na uceni se nekoukl..kouka porad jen na filmy)))...

btw..jedna 4ka..prave z Nemciny)))druhak Gympl...

tak to taky neni o pozornoasti ale o tom ze ma iq jak prase :D jinak musite bejt nakej divnej gympl protoze i kdyz ma iq 150 tak by nevedel nejaky veci co proste jinak nez se si to precte nezjisti. jako treba jak by vedel jak se pocita neco v matice na co potrebujes vzorecek to musi bud poslouchat v hodine nebo se na to doma kouknout a keca vam

Odesláno
opet nemuzu souhlasit)))je to celkem dost o pozornosti v hodinach atd..vim o co jde..jeden typek co ho mame na gymplu ma iq pres 150...a ma dvojku z Nemciny...jen...a na uceni se nekoukl..kouka porad jen na filmy)))...

btw..jedna 4ka..prave z Nemciny)))druhak Gympl...

Konečně někdo kdo napsal že dobrý známky může člověk mít i bez toho aby se učil jak pos*anej... Já se v 9. třídě učil na jednu jedinou hodinu.. A v pololetí samí 1 a teď na konci 2 dvojky.

• 2 weeks later...
Odesláno

...no tak když už jste otevřeli starší téma...

to, že mám jednu dvojku neznamená, že jsem šprt xD docela velká výhoda je sednout si někam ke katedře a nedělat v hodinách bordel a místo toho dávat pozor... ono někomu, kdo to nikdy nezkusil se to mluví :) pak je i komunikace s učiteli jiná a občas ti i nadržujou :lol: jinak IQ jsem si teda neměřil, ale ta škola mě docela baví a mám optickou paměť, to je další z výhod 8)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu