.Den Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Spis se nebudes pak ucit vubec. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 To asi ne :D Do trdy chytame trochu volny wifi :D Takze ti ze tridy co meli notebooky (asi 3 lidi) byli porad na netu :D Uz to vidim jak si budu prvni mesic aktivne psat abudu vzorny a pak uz zjistim jak je dobre mit internet pri hodine :D Sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 konec tretaku... mame 13 predmetu a z toho mam sedm ctyrek... mno... prumer asi 3,5 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Gympl tercie- Máme 14 předmětů z toho sem mel 9jedniček a 5dvojek takže vyznamenání BTW: vyznamenání bývá (podle mě na všech školách) do průměru 1,5 a nesmí se mít horší známka než 2. Takže u nás bych mě vyznamenání do 7 dvojek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 ubohost a zavist rulezz vid? nebrec ;) uz jsem ti k tomu neco rikal v jinym topicu ;) (co dostaneme za vysvedceni)a od koho bych asi opisoval he? mam lepsi vyzo nez nicolette, patricie, david, bastian...tak nebul ja ti nezavidim spis te lituju ze zustavas na tyhle skole x'D jinak mi rikej ze zavidim cokoliv ale znamky ne ty fakt nezavidim x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Né každej nechodí na gymnázium... Musíš tolerovat všechny vrstevníky. Ale já nic neříkám proti němu XD Já jen říkám že JÁ bych se na ZŠ v 5. třídě (!) za ty dvojky styděl. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Já to tady nebudu vypisovat ale hodim Vám sem rovnou jpg!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 konec devítky, tri trojky (sral sem na to) na pololeti ovsem vyznamenani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 9ta trida prvni pololeti 4 dvojky...(vyznamenani) 9ta trida druhe pololeti 3 dvojky a jedna trojka (bez vyznamenani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Prumer 2.60 Byl jsem ve druhaku Kruta: Lol, ses fakt ``` si scanovat vyzo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 V pololetí jsem měl průměr 1,8. Měl jsem dvě tojky. Ale na druhý pololetí jsem se totálně vydláb a klesnul jsem na 2,3. Navíc mám svůj vůbec první čtverec a to konkrétně z chemie, kde ani tahák na písemku, u kterýho vím všechny otázky, neznamená lepší známku než-li 3/4. Ale jsem zpokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 konec druhaku...jedna trojka.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Osmá třída. Průměr 1.44. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Prumer 2.60 Byl jsem ve druhaku Kruta: Lol, ses fakt ``` si scanovat vyzo :D Co na tom je?to tady nebudu psát když to tady za minutu je :D a vidíte to na vlastní oči:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
handm3n Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 8tř. >>>enjoy dvě trojky :cry: - kvůli nim budu mět pozdě psp :? Nějaký pak lepší známky a žádna 4 či horší. Teďka v 9 se budu snažit, co nejvíc to půjde aby nebyla 3ka... rád bych na gympl ale :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 ja ti nezavidim spis te lituju ze zustavas na tyhle skole x'D jinak mi rikej ze zavidim cokoliv ale znamky ne ty fakt nezavidim x'D to je fajn ;) tak neprovokuj a litovat me nemusis kazdej jde za tim co chce ;) Ale jsem zpokojenej :) radsi bud spokojenej ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 8 trieda 3 jednotky, 1 trojka :( a ostatne dvojky btw : my na skole vyznamenanie ani nemame :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tercie, 5 trojek, a nejaky dvojky a jednicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 to říkaj všichni šprti opet nemuzu souhlasit)))je to celkem dost o pozornosti v hodinach atd..vim o co jde..jeden typek co ho mame na gymplu ma iq pres 150...a ma dvojku z Nemciny...jen...a na uceni se nekoukl..kouka porad jen na filmy)))... btw..jedna 4ka..prave z Nemciny)))druhak Gympl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 opet nemuzu souhlasit)))je to celkem dost o pozornosti v hodinach atd..vim o co jde..jeden typek co ho mame na gymplu ma iq pres 150...a ma dvojku z Nemciny...jen...a na uceni se nekoukl..kouka porad jen na filmy)))...btw..jedna 4ka..prave z Nemciny)))druhak Gympl... tak to taky neni o pozornoasti ale o tom ze ma iq jak prase :D jinak musite bejt nakej divnej gympl protoze i kdyz ma iq 150 tak by nevedel nejaky veci co proste jinak nez se si to precte nezjisti. jako treba jak by vedel jak se pocita neco v matice na co potrebujes vzorecek to musi bud poslouchat v hodine nebo se na to doma kouknout a keca vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimek Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 9 trida:2 trojky a 4 dvojky....to kamos mnel 6 ctyrek a z matematiky propadl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 opet nemuzu souhlasit)))je to celkem dost o pozornosti v hodinach atd..vim o co jde..jeden typek co ho mame na gymplu ma iq pres 150...a ma dvojku z Nemciny...jen...a na uceni se nekoukl..kouka porad jen na filmy)))...btw..jedna 4ka..prave z Nemciny)))druhak Gympl... Konečně někdo kdo napsal že dobrý známky může člověk mít i bez toho aby se učil jak pos*anej... Já se v 9. třídě učil na jednu jedinou hodinu.. A v pololetí samí 1 a teď na konci 2 dvojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajus Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 já sem šprt do pětky samy šestka dvojca z ajiny , sedmička 2 dvojce z ajiny a těláku (vážil sem 86 kg:lol:teď mi doktor nařídil dietu a mám jen 78 kg:wohow:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 to tčeda moc jeses sprt kdyz mas v 6tce 2 dvojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ...no tak když už jste otevřeli starší téma... to, že mám jednu dvojku neznamená, že jsem šprt xD docela velká výhoda je sednout si někam ke katedře a nedělat v hodinách bordel a místo toho dávat pozor... ono někomu, kdo to nikdy nezkusil se to mluví :) pak je i komunikace s učiteli jiná a občas ti i nadržujou :lol: jinak IQ jsem si teda neměřil, ale ta škola mě docela baví a mám optickou paměť, to je další z výhod 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.