Barborak.Filip Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 vypichal bych ti voci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 mno... už tak skoro nic nevidím (4D), takže by to asi moc velkej rozdíl nebyl:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 8ma trida : 2x 3 7x1 a pak zbytek neaky dvojky :D ale aspon sou prezdniny :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Moje vysvedceni letos bylo akorat: - zkousky z odbornych predmetu: DOBRE - zkousky z ciziho jazyka: VELMI DOBRE - obhajoba absolvetske prace: VELMI DOBRE + asi jako bonbonek jeste diplom s titulem: DiS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ...no tak když už jste otevřeli starší téma...to, že mám jednu dvojku neznamená, že jsem šprt xD docela velká výhoda je sednout si někam ke katedře a nedělat v hodinách bordel a místo toho dávat pozor... ono někomu, kdo to nikdy nezkusil se to mluví :) pak je i komunikace s učiteli jiná a občas ti i nadržujou :lol: jinak IQ jsem si teda neměřil, ale ta škola mě docela baví a mám optickou paměť, to je další z výhod 8) vím,o čem mluvíš,sem na tom úplně stejně...stačí nedělat bordel a poslouchat a hledat ve všem logiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 1.třída samý 1 :cheesygrin: 9.třída:4 trojky a dál nevim :lol: :psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 8.třída 1/4x 2/2x 3/ten zbytek xD průměr 2.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozon Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 opet nemuzu souhlasit)))je to celkem dost o pozornosti v hodinach atd..vim o co jde..jeden typek co ho mame na gymplu ma iq pres 150...a ma dvojku z Nemciny...jen...a na uceni se nekoukl..kouka porad jen na filmy)))...btw..jedna 4ka..prave z Nemciny)))druhak Gympl... Jako tomu fakt newěřím, že se na to ani trochu nepodíval. Protože já sám mám IQ něco kolm 140 a musím se na to aspon jednou doma kouknout. BTW sem v tercii a mám jednu dvojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 kdyby koukal na filmy a jeste hulil trafku jak dobytek tak bych tomu veril..>>> protoze reknete vy. kdyz vite o nejakem cloveku ze je to tezka smazka..ale uceni mu jde jaksi samo..na kazde skole jsou takovy typkove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 To tady musite resit takoby blbosti 14 dni po vysvedceni? tenhle topic uz nema smysl .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 co vy v té škole děláte :roll: 2. třída lyceum, průměr 1.25 (3 dvojky):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 nevim proc neustale zminujete svoje iq? skola je jen o tom se neco nadrtit jak robot napsat vsechno co vim zbytek opsat a podlejzat ucitelum a kdo to nedala ma spytny znamky..... a ve vsem hledat logiku? v matice jsem byl vzdycky nejlepsi na logicky priklady u kterejch se muselo ciste jen premejslet a zadny dosazovani do vzorecku, ale v dejeku chemii a nebo ve vzoreccich z matiky a fyziky sem zadnou nenasel . podle me skola neni vubec o iq ale jen o tom jakou ma kdo kratkodobou pamet a jakou ma kdo ochotu se ucit. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 přesně tak :) teď jsi to vystihl... ale zase třeba základka tě má naučit rozhled kolem sebe, střední ti ten rozhled seřízne do jednoho oboru a vejška z tebe udělá profíka v oboru etc. no a život tě naučí zbytek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 no sami jednicky a dvojky a jedna 4 z nej ta svina si na me zasedla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Sexta na osemrocnom gymnaziu: 6 jednotiek 4 dvojky a 1 trojka(chemia sux) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 na osmiletym gymplu prima(6. trida)-samy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 konec 9.třídy,jako obvykle par 4 :D 3x za 4 :) , trosku sem se zhorsil :D ale kdyz se podivam do zadu tak sem mel to stejny skoro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Prvák ctyři jedničky, osm dvojek (nejlepší ve třídě) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zadek Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 9. třída, I pololetí samý 1, ve II pololetí sem na to už sral :-D 4 dvojky, jinak samý 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Červenec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2008 3 rocnik gympel: 1. polrok 5 jednotiek 6 dvojok a 2 trojky ... 2. polrok 7 jednotiek 6 dvojok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 no ja jsem v sesty tride mel:cestina:1 matika 2 prirodak 1 fyzika 1 zemak 2 dejak 2 frajina 1 ajina 1 jinak ted chodim do sedmy a mam podobnej prumer za vízo jsem dostal nfs carbon na psp:cheesygrin::cheesygrin::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.