Malkivian Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Dneska jsem si koupil PC verzi Alone in the Dark a žel bohu se vyskytnul nepříjemnej problém. Nejsem schopnej to spustit. Pokaždý se to jakoby rozjede, naběhne černá obrazovka, pomalu už čekáte loga distributorů a tvůrců, ale najednou bác a spadne to zpátky do Windowsů s tím, že program přestal pracovat. Netušíte někdo co s tím??? Zkoušel jsem snad všechno (stahování driverů, spouštění v režimu kompatibility, restartování, přeinstalování atd.), ale pořád nic. Jinak pro doplnění mám Windows Vista 32-bit a alespoň podle krabice od hry dostačující železo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Preinstaluj direct X , nainstaluj nejnovejsi ovladace grafarny ze stranek vyrobce , odinstaluj si veskere klonovaci programy typu daemon , Alcohol120% atd. Pak se ozvi jestli pomohlo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malkivian Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 To všechno jsem už zkoušel a nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 27, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Jeste me napada prehodit si jazykovy nastaveni , dej ovladaci panely , mistni jazykove nastaveni a tam dej myslim vlastnosti a prelupni to na anglictina spojene staty . U NBA 07 to taky nechtelo nabehnout kvuli tomuto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malkivian Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 To asi nepujde, jednak mam anglictinu odinstalovanou a druhak je to ceska verze te hry, takze bych ocekaval, ze to bude fungovat v ceskym prostredi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 co máš za PC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Možná chybí nějaká knihovna ve win. A nebo to muže být způsobeno grafickou kartou to záleží jakou máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 blbost... tohle samé mi delalo když sem koupil Gears of War, jak dlouho mas nainstalovaný Windows? Ne tohle treba reinstal, mam stim skusenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malkivian Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Mam notebook (Core2Duo 2,0GHz, 4GB RAM, GeForce 9500M GS 512MB) Windowsi mam instalnuty asi tak pul roku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Mam notebook (Core2Duo 2,0GHz, 4GB RAM, GeForce 9500M GS 512MB)Windowsi mam instalnuty asi tak pul roku.. tohle se ti ukazuje? (bez toho AppleMobileBackup) ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 ja mel takovej problem s nfs carbon .. komp sem na to mel ale zrovna tu grafiku co sem mel, tak nebyla podporována.... mrkni na xzone.cz a zadej tam svoji konfiguraci .. pak mrkni na tu hru, snad u ni budou mit zadany taky parametry pro spusteni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malkivian Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 tohle se ti ukazuje? (bez toho AppleMobileBackup) ??? Presne to, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Presne to, no...skus mrknout ješte, na to podporu GPU ale doporucil bych reinstal windowsu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Mam notebook (Core2Duo 2,0GHz, 4GB RAM, GeForce 9500M GS 512MB)Windowsi mam instalnuty asi tak pul roku.. bože na notebooku :D:D:D já jsem věděl proč se zeptat na tu sestavu to že se ti to nerozjedede tomu se ani nedivím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malkivian Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 bože na notebooku :D:D:D já jsem věděl proč se zeptat na tu sestavu to že se ti to nerozjedede tomu se ani nedivím :D Ja docela jo, ten notebook je delanej tak aby zvladal i hry (dvoujadrovej procesor, NEintegrovana grafika). A sorry, ale hardwerove jeste porad predci polovinu stolnich pocitacu, kterou maji lidi v CR v domacnostech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Ja docela jo, ten notebook je delanej tak aby zvladal i hry (dvoujadrovej procesor, NEintegrovana grafika). A sorry, ale hardwerove jeste porad predci polovinu stolnich pocitacu, kterou maji lidi v CR v domacnostech.. Asi tak 60% 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts