WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Zdravicko....chci se zeptat..vlastnite nekdo tenhle telefon.?? planuju ze si ho po prazdninach poridim...tak jen jestli byste mi k tomu mohli neco rict...!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nemá wifi, to je špatný :-( :) ale fotky jsou výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Doporučuju, mám ho od vánoc kdy jsem za novej dával 8,500Kč a do dneška ho mám a nemůžu si ho vynachválit. Display pořád krásně jemnej (vzhledem ke konkurenci) a fotky taky výborný a o videu nemluvim. Jinak hraje fakt nahlas a když si to dáš do handsfree tak slyšíš krásně čistej zvuk (bassy jsou taky dobře provedený). K tomu všemu design a dnešní cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Pokud koupíš tak jedině BLACK kámoš má WHITE a lak jde dolu,ošoupese tim padem to bude i u SILVER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Doporučuju, mám ho od vánoc kdy jsem za novej dával 8,500Kč a do dneška ho mám a nemůžu si ho vynachválit. Display pořád krásně jemnej (vzhledem ke konkurenci) a fotky taky výborný a o videu nemluvim. Jinak hraje fakt nahlas a když si to dáš do handsfree tak slyšíš krásně čistej zvuk (bassy jsou taky dobře provedený). K tomu všemu design a dnešní cena.takze mi ten mobil muze nahradit i MP3.?? je na to nejaka redukce ze si tam muzu pichnout svoje sluchadla nebo tam jdou jen od nokie.?? a co treba nejaky hry a aplikace...slapou.??Pokud koupíš tak jedině BLACK kámoš má WHITE a lak jde dolu,ošoupese tim padem to bude i u SILVER.jj to sem videl ze u tech svetlejch byl lak tak trochu sjetej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 takze mi ten mobil muze nahradit i MP3.?? je na to nejaka redukce ze si tam muzu pichnout svoje sluchadla nebo tam jdou jen od nokie.?? a co treba nejaky hry a aplikace...slapou.??Ano redukce existuje, pro 3,5mm jack jj to sem videl ze u tech svetlejch byl lak tak trochu sjetej.. Je to kravina, spíš podle toho jak se k tomu chováš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tenhle telefon jsem mel v cervenobily barve skoro rok a barva dolu nesla... jak pise white je to jen o zachazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tenhle telefon jsem mel v cervenobily barve skoro rok a barva dolu nesla... jak pise white je to jen o zachazenia byl si spokojenej.?? ja asi budu kupovat starsi...na novej nemam..tak doufam ze to bude v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 :D ja byl spokojenej s kazdym telefonem kterej jsem mel, s timhle to nebylo jiny. Kvalitni displej, nadprumernej fotak, dobra klavesnice, symbian.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 mám ho a kromě menších problémům s RAMkou nemá žádnou chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 na soucasny pomery nic moc - nema wifi ani 3,5mm jack vystup...a neni to zrovna spolehlivej telefon, nokie uz nejsou to co byvaly :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 na soucasny pomery nic moc - nema wifi ani 3,5mm jack vystup...a neni to zrovna spolehlivej telefon, nokie uz nejsou to co byvaly :( hodne lidi wifi nepotrebuje a 3,5mm jack se da rozsirit redukci do pop portu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 mám ho a kromě menších problémům s RAMkou nemá žádnou chybu....jaky problemy.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.