WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 Zdravicko....chci se zeptat..vlastnite nekdo tenhle telefon.?? planuju ze si ho po prazdninach poridim...tak jen jestli byste mi k tomu mohli neco rict...!? Citovat
Han3 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 nemá wifi, to je špatný :-( :) ale fotky jsou výborný Citovat
white Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 Doporučuju, mám ho od vánoc kdy jsem za novej dával 8,500Kč a do dneška ho mám a nemůžu si ho vynachválit. Display pořád krásně jemnej (vzhledem ke konkurenci) a fotky taky výborný a o videu nemluvim. Jinak hraje fakt nahlas a když si to dáš do handsfree tak slyšíš krásně čistej zvuk (bassy jsou taky dobře provedený). K tomu všemu design a dnešní cena. Citovat
Lukan Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 Pokud koupíš tak jedině BLACK kámoš má WHITE a lak jde dolu,ošoupese tim padem to bude i u SILVER. Citovat
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 Doporučuju, mám ho od vánoc kdy jsem za novej dával 8,500Kč a do dneška ho mám a nemůžu si ho vynachválit. Display pořád krásně jemnej (vzhledem ke konkurenci) a fotky taky výborný a o videu nemluvim. Jinak hraje fakt nahlas a když si to dáš do handsfree tak slyšíš krásně čistej zvuk (bassy jsou taky dobře provedený). K tomu všemu design a dnešní cena.takze mi ten mobil muze nahradit i MP3.?? je na to nejaka redukce ze si tam muzu pichnout svoje sluchadla nebo tam jdou jen od nokie.?? a co treba nejaky hry a aplikace...slapou.??Pokud koupíš tak jedině BLACK kámoš má WHITE a lak jde dolu,ošoupese tim padem to bude i u SILVER.jj to sem videl ze u tech svetlejch byl lak tak trochu sjetej.. Citovat
white Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 takze mi ten mobil muze nahradit i MP3.?? je na to nejaka redukce ze si tam muzu pichnout svoje sluchadla nebo tam jdou jen od nokie.?? a co treba nejaky hry a aplikace...slapou.??Ano redukce existuje, pro 3,5mm jack jj to sem videl ze u tech svetlejch byl lak tak trochu sjetej.. Je to kravina, spíš podle toho jak se k tomu chováš Citovat
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 tenhle telefon jsem mel v cervenobily barve skoro rok a barva dolu nesla... jak pise white je to jen o zachazeni Citovat
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 tenhle telefon jsem mel v cervenobily barve skoro rok a barva dolu nesla... jak pise white je to jen o zachazenia byl si spokojenej.?? ja asi budu kupovat starsi...na novej nemam..tak doufam ze to bude v pohode.. Citovat
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 :D ja byl spokojenej s kazdym telefonem kterej jsem mel, s timhle to nebylo jiny. Kvalitni displej, nadprumernej fotak, dobra klavesnice, symbian.. :) Citovat
Cyrus-C2 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 mám ho a kromě menších problémům s RAMkou nemá žádnou chybu.... Citovat
buddyfriend Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 na soucasny pomery nic moc - nema wifi ani 3,5mm jack vystup...a neni to zrovna spolehlivej telefon, nokie uz nejsou to co byvaly :( Citovat
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 na soucasny pomery nic moc - nema wifi ani 3,5mm jack vystup...a neni to zrovna spolehlivej telefon, nokie uz nejsou to co byvaly :( hodne lidi wifi nepotrebuje a 3,5mm jack se da rozsirit redukci do pop portu Citovat
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 28, 2008 mám ho a kromě menších problémům s RAMkou nemá žádnou chybu....jaky problemy.?? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.