Luk3z^ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Tak, napadlo mě, když jsem četl jeden článek o hádkách, že to ty lidi uvolní... Každý den jiné téma!:) Dnešní téma: Mobily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nokia je takovej shit!!! a ten jejich podělanej symbian xD nic na něm nejde xD jediný co se mi na nokii líbí je u N95 foťák xD má proti tomu někdo něco??!?!?!?!? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nokia je takovej shit!!!a ten jejich podělanej symbian xD nic na něm nejde xD jediný co se mi na nokii líbí je u N95 foťák xD má proti tomu někdo něco??!?!?!?!? xD proti tomu vubec nic jen jeste dodat ze clovek neptali pri koupi za funkce ale za znacku... predrazenost nadevse !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 proti tomu vubec nic jen jeste dodat ze clovek neptali pri koupi za funkce ale za znacku... predrazenost nadevse !! To je asi to same kdyz si kupujete od ebay ty imitace iphonu... To urcite bude stejne kvalite jako nejaka ta nokie!!! Akorat ty kkti z tech penez maji podporu pro zakazniky. A vite proc je to tak drahe? Treba nejaka vyrobni cena mobilu je 500 KC ale dalsi 2000 musi jit na reklamu... A jeste pripocitat ostatni veci a mate z toho 5000 ...... Zm,Rd| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 kua to jsem dobře nezačal tady nebude hádka ale spolek antinokiaků xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 lol....všude platíte za značku a to nejen u Nokie..proberte se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 lol....všude platíte za značku a to nejen u Nokie..proberte se :D Tak ja samozrejme pokracuju v diskusi o nokii :D Pekne do toho rejpa tekken :D Asi nejvic se plati u skate snacek, nevim jaky je rozdil v botech za 1000 a za 5000 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 lol....všude platíte za značku a to nejen u Nokie..proberte se :D Jo ale taky za kvalitu, to se u Nokie říct nedá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nejlepsi je iphone a zadna nokia ani SE ani HTC na nej nema myslimze ted se budete hadat vic :D jo jenom bych pridal do pravidel tyhle hry zakaz vulgarismů a povoleni jen "nadavek rychlech sipu" :lol: (himbajs, plantazniku etc. :lol:) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 co zas mate proti nokii? ja mel nejdriv nokii pak SE a pak zas nokii. SE mi vubedc nevyhovovalo. Vubec nokie ma ten SW pro hloupe telefony vymakanejsi...si predstavte kdyby byly mobily jenom znacky LG, Siemens a ostatní shity NOKIA RULEZZZZ Tak a ted se hadejte, zmeerdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nejlepsi je iphone a zadna nokia ani SE ani HTC na nej nemamyslimze ted se budete hadat vic :D jo jenom bych pridal do pravidel tyhle hry zakaz vulgarismů tak to je snad zakazany na celim foru ne, a iphone ma svoje plusi i minusi ale taky si vem co iphone nabizi za nejakejch 12000 kc.......... Kazdej si ho kupuje kvuli Touch Screenu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 co zas mate proti nokii? ja mel nejdriv nokii pak SE a pak zas nokii. SE mi vubedc nevyhovovalo. Vubec nokie ma ten SW pro hloupe telefony vymakanejsi...si predstavte kdyby byly mobily jenom znacky LG, Siemens a ostatní shityNOKIA RULEZZZZ Tak a ted se hadejte, zmeerdi Strašný ovládání (hlavně N series) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Jo ale taky za kvalitu, to se u Nokie říct nedá.... rek bych ze da :D nokie jsou kvalitne zpracovany.. coz se neda rict o SE kde se ti po pul roce vymrda joystick :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Strašný ovládání (hlavně N series) Říkam hloupé telefony..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tak to je snad zakazany na celim foru ne, a iphone ma svoje plusi i minusi ale taky si vem co iphone nabizi za nejakejch 12000 kc.......... Kazdej si ho kupuje kvuli Touch Screenu..... tj pravda touchscreen ho prodava ale ma skvelej prehravac ipod na kterej jiny mobily nemaj 8) a takovy SE se mi vubec nelibeji ddesignem...asi je designoval nejakej plantaznik nemytej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 rek bych ze da :D nokie jsou kvalitne zpracovany.. coz se neda rict o SE kde se ti po pul roce vymrda joystick :dozey: nic proti ale SE K750 jsem mel vic nez 2 roky, joystick v pohode, bez problemu(a to jsem hral hodne her). A nokie? tedka mam e51 a vubec nevim jak si mam vypnout nejake veci, jak si nainstalovat ty jejich nokia maps.... Delam to i prez nokia suite a porad to dela problemy, ani schema tam nemuzu hodit. A vsadim se ze SE je lepsi nez nejaka Nokie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nokie jsou tuctove mobily ktere ma kazdy ... nemam moc rad nokie ... spis bych bral nejaky MDA i ta nejmodernejsi nokie vypada uplne obycejne ... noaco ze mi nekdo rekne nejake cislo : stejne se v tech cislech nevyznam a kazdy typ je podobny jako vejce vejci ... chci originalitu ! kdo chce originalitu at zvedne ruku ! U velkeho Vonta ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Nokie je kvalitní telefon ale UI je strašný :cry: třeba siemens je celkově SHIT... teď je podle mě nejlepší SE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Me se nejvic libi asi SE P1i.... Ma vsechno co bych potreboval- net, touch screen, a hlavne- SE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Me se nejvic libi asi SE P1i.... Ma vsechno co bych potreboval- net, touch screen, a hlavne- SE! tak to si asi jeste neobjevil HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 tak to si asi jeste neobjevil HTC HTC se nerovna SE :) se podivej so tam mam jako hlavni vec :) SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 HTC se nerovna SE :) se podivej so tam mam jako hlavni vec :) SE jj je to SE a tim to konci.. za cenu P1i muzes mit xkat lepsi HTC Touch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 jj je to SE a tim to konci.. za cenu P1i muzes mit xkat lepsi HTC Touch Je pravda ze za ty penize muzu mit i dobry HTC ale SE ma tradici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 flamewar.sk na vas! Rejpnu si taky.. Hloupy Apple, dementni vyrobky m$, obrazkova - nepouzitelna - Vista! Linux rulezz.. NDS je super :-) Nokia ma skvele telefony a Fujitsu Siemens ma skvele ntb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 flamewar.sk na vas!Rejpnu si taky.. Hloupy Apple, dementni vyrobky m$, obrazkova - nepouzitelna - Vista! Linux rulezz.. NDS je super :-) Nokia ma skvele telefony a Fujitsu Siemens ma skvele ntb.. nokia je superpredrazena bez funkci... ZUSTAVAM u SE... prodpora vseho co v jave existuje narozdil od FUJ Nokie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.