Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hádka (hra)

Luk3z^

Recommended Posts

• Odpovědi 141
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

nokia je takovej shit!!!

a ten jejich podělanej symbian xD nic na něm nejde xD

jediný co se mi na nokii líbí je u N95 foťák xD

má proti tomu někdo něco??!?!?!?!? xD

proti tomu vubec nic jen jeste dodat ze clovek neptali pri koupi za funkce ale za znacku... predrazenost nadevse !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proti tomu vubec nic jen jeste dodat ze clovek neptali pri koupi za funkce ale za znacku... predrazenost nadevse !!

To je asi to same kdyz si kupujete od ebay ty imitace iphonu... To urcite bude stejne kvalite jako nejaka ta nokie!!! Akorat ty kkti z tech penez maji podporu pro zakazniky. A vite proc je to tak drahe? Treba nejaka vyrobni cena mobilu je 500 KC ale dalsi 2000 musi jit na reklamu... A jeste pripocitat ostatni veci a mate z toho 5000 ...... Zm,Rd|

Odkaz ke komentáři

co zas mate proti nokii? ja mel nejdriv nokii pak SE a pak zas nokii. SE mi vubedc nevyhovovalo. Vubec nokie ma ten SW pro hloupe telefony vymakanejsi...si predstavte kdyby byly mobily jenom znacky LG, Siemens a ostatní shity

NOKIA RULEZZZZ

Tak a ted se hadejte, zmeerdi

Odkaz ke komentáři

nejlepsi je iphone a zadna nokia ani SE ani HTC na nej nema

myslimze ted se budete hadat vic :D

jo jenom bych pridal do pravidel tyhle hry zakaz vulgarismů

tak to je snad zakazany na celim foru ne, a iphone ma svoje plusi i minusi ale taky si vem co iphone nabizi za nejakejch 12000 kc.......... Kazdej si ho kupuje kvuli Touch Screenu.....

Odkaz ke komentáři

co zas mate proti nokii? ja mel nejdriv nokii pak SE a pak zas nokii. SE mi vubedc nevyhovovalo. Vubec nokie ma ten SW pro hloupe telefony vymakanejsi...si predstavte kdyby byly mobily jenom znacky LG, Siemens a ostatní shity

NOKIA RULEZZZZ

Tak a ted se hadejte, zmeerdi

Strašný ovládání (hlavně N series)

Odkaz ke komentáři

tak to je snad zakazany na celim foru ne, a iphone ma svoje plusi i minusi ale taky si vem co iphone nabizi za nejakejch 12000 kc.......... Kazdej si ho kupuje kvuli Touch Screenu.....

tj pravda touchscreen ho prodava ale ma skvelej prehravac ipod na kterej jiny mobily nemaj 8) a takovy SE se mi vubec nelibeji ddesignem...asi je designoval nejakej plantaznik nemytej :lol:

Odkaz ke komentáři

rek bych ze da :D nokie jsou kvalitne zpracovany.. coz se neda rict o SE kde se ti po pul roce vymrda joystick :dozey:

nic proti ale SE K750 jsem mel vic nez 2 roky, joystick v pohode, bez problemu(a to jsem hral hodne her). A nokie? tedka mam e51 a vubec nevim jak si mam vypnout nejake veci, jak si nainstalovat ty jejich nokia maps.... Delam to i prez nokia suite a porad to dela problemy, ani schema tam nemuzu hodit. A vsadim se ze SE je lepsi nez nejaka Nokie ...

Odkaz ke komentáři

nokie jsou tuctove mobily ktere ma kazdy ... nemam moc rad nokie ... spis bych bral nejaky MDA

i ta nejmodernejsi nokie vypada uplne obycejne ... noaco ze mi nekdo rekne nejake cislo : stejne se v tech cislech nevyznam a kazdy typ je podobny jako vejce vejci ... chci originalitu !

kdo chce originalitu at zvedne ruku !

U velkeho Vonta ! :D

Odkaz ke komentáři

flamewar.sk na vas!

Rejpnu si taky..

Hloupy Apple, dementni vyrobky m$, obrazkova - nepouzitelna - Vista!

Linux rulezz..

NDS je super :-)

Nokia ma skvele telefony a Fujitsu Siemens ma skvele ntb..

nokia je superpredrazena bez funkci... ZUSTAVAM u SE... prodpora vseho co v jave existuje narozdil od FUJ Nokie

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu