Rajce Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 flamewar.sk na vas!Rejpnu si taky.. Hloupy Apple, dementni vyrobky m$, obrazkova - nepouzitelna - Vista! Linux rulezz.. NDS je super :-) Nokia ma skvele telefony a Fujitsu Siemens ma skvele ntb.. Souhlas :D Možná : Linux rulezz pro toho kdo nesedí poprvé u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nokia je superpredrazena bez funkci... ZUSTAVAM u SE... prodpora vseho co v jave existuje narozdil od FUJ Nokie Co to meles za nesmysly.. Kdyz si umis vybrat.. N-Gage .. 5000,- (ve sve dobe) MMC, Mp3, Symbian, Hry ktere se daji jednoduse kopirovat - v dobe kdy vysel NGage byl jen podobne draha Nokia 3650 a 3660 s cenou 6000+, nemela tak dobra hry.. 9500, z bazaru skoro nepouziti za 3500,- (protoze ho pouzivaji namangeri a jakmile vysla E90, tak hmataj po ni, tento - jeste neopotrebeny, prodavaji), novy, co se naposledy prodaval za 10k, najdi mi podobny pristroj s QWERTY klavesnici (MDA nechci, stejne je drazsi).. EDGE, fotoaparat, MMC karty, mp3 prehravac .. etc etc.. S80 ;) Takze nevim, zda neco takoveho sezenu u tveho teenagerskeho SE, ktery ma vsechny telefony stejne, jen obal se meni ;) - skoro zadny s OS, ci QWERTY to Rajce diky za podporu, uplne souhlasim s pridavkem k Linuxu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Nokie je kvalitní telefon ale UI je strašný :cry: třeba siemens je celkově SHIT...teď je podle mě nejlepší SE :) to si nemel ! :evil: co ty vis o siemensu? asi velky hovno mas CX75 a ani fw si prehrat neumis........ ty se prober SIEMENS je nej Moje kdysi udelane XMB.... nedodelany skoda.... EDIT: cheche :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nokia srajda největší vubec se to neda ovlada a takovy tezky obrovsky kraksny ! omg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Takze nevim, zda neco takoveho sezenu u tveho teenagerskeho SE, ktery ma vsechny telefony stejne, jen obal se meni - skoro zadny s OS, ci QWERTY Tak to je přesně ono, definice SE, za to máš thanks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 flamewar.sk na vas!Rejpnu si taky.. Hloupy Apple, dementni vyrobky m$, obrazkova - nepouzitelna - Vista! NDS je super :-) Nokia ma skvele telefony a Fujitsu Siemens ma skvele ntb.. jj presne jak si rikal Mrkwosoft sux at zije opensource linux (: jinak SE rulezz .... Linux rulezz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nokia srajda největší vubec se to neda ovlada a takovy tezky obrovsky kraksny ! omg :dozey: .. rika ctrnactilety chlapecek :D (ne, neber to zle) ale dostava me, jak prave vsichni zakladni skolou povinni, jen blbe kecaj, ze nokia je blba a nemaj argumenty.. .. co to meles ze se to blbe ovlada? Jak blbe ovlada, operacni system symbian se ovlada lepe nez cokoliv jineho, muzes si ho prizpusobit omg.. Navic se ovlada funkcnima tlacitkama prakticky stejne jako SE, ci samsung.. naopak, SE se svym joyem se po pul roce neda ovladat.. kraksny? LOL.. fakt idiocie.. Siemens byl dobrej, nez ho prevzal Benq a zacal s nim delat divy (sr*cky).. to se ted neda pouzivat, udelal z toho pomale a blbe telefony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 anonymous: nemam rad tvoje dlouhy posty myslim to tak vsude kde pises sam to uznej :D kdo to ma cist? .... tento se ale dal :D jinak j benq to zmrvil siemens byl dobrej za stara dobrej vykon mala cena ale nektery benq-siemensi se daji napr EL71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Nokia SUUUUXXXX, SE ujde až na joy, HTC 4EVER :D:D notebooky - Fujistu Siemens Linux vs. Windows. neřeším, používám oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 .. rika ctrnactilety chlapecek :D(ne, neber to zle) ale dostava me, jak prave vsichni zakladni skolou povinni, jen blbe kecaj, ze nokia je blba a nemaj argumenty.. .. co to meles ze se to blbe ovlada? Jak blbe ovlada, operacni system symbian se ovlada lepe nez cokoliv jineho, muzes si ho prizpusobit omg.. Navic se ovlada funkcnima tlacitkama prakticky stejne jako SE, ci samsung.. naopak, SE se svym joyem se po pul roce neda ovladat.. kraksny? LOL.. fakt idiocie.. Siemens byl dobrej, nez ho prevzal Benq a zacal s nim delat divy (sr*cky).. to se ted neda pouzivat, udelal z toho pomale a blbe telefony.. pekne se do vsech navazis... a jestli nevsimls tak SE uz joysticky pestalo delat... SE sou na trhu nejlepsi telefony za nejlepsi ceny... pro podnikatele kteri si vse odepisou na firmu a diky pausalu dostanou mobil za korunu je to jasne... nokia je stylova pro podnikatele... ale ne pro obycejne uzivatele co hledaji funkce za rozumnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 anonymous: nemam rad tvoje dlouhy posty myslim to tak vsude kde pises sam to uznej :D kdo to ma cist? .... tento se ale dal :D jinak j benq to zmrvil siemens byl dobrej za stara dobrej vykon mala cena ale nektery benq-siemensi se daji napr EL71 Ok, let's take o flamewar :D it's all about it :D Jo, chapu, moje dlouhe posty te stvou, jako me tvuj hloupej avatar s kacenkou a baterkofilni sklony, ktere projevujes ve svych XMB :D :D :cheesygrin: ice..: to je podstata tohohle topicu jestli jsi to nepochopil - flamewar :D proste recese, vetsina se nemysli zle :D Praveze ja hledam fce za super cenu - vyse jsem ti napsal fce.. nedokazal jsi mi to vyvratit.. Na NGage a jeho fce v jeho dobe zadny jiny phone nemel (chapej, pomer cena X vykon), na 9500 v pomeru cena X vykon nema jeste dnes nikdo, ani zadny hloupy SE.. SE se snazi delat jen stylovky pro teenagery, co jim staci pouze hudba, posilani a foceni obrazku ;) Joy se prestal delat az nedavno.. Do te doby byl strasny a SE se nedaly vubec pouzivat.. Po par mesicich pouzivani byly odvarene.. Hele, kdyz se porad tak zastavas SE, doporuc mi nejake tlf. se Symbianem (WM nesnasim), QWERTY klavesnici plnohodnotnou, WiFi a za cenu 5000 a mene - dotykac mit nemusi, muze byt z bazaru - skoro nepouzivany, ci mi poukaz na starsi model, ktery byl v dobe NGage a mel MMC a Mp3 a OS a stal mene nez 5k? Nemuzes nic najit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 pekne se do vsech navazis... a jestli nevsimls tak SE uz joysticky pestalo delat... SE sou na trhu nejlepsi telefony za nejlepsi ceny... pro podnikatele kteri si vse odepisou na firmu a diky pausalu dostanou mobil za korunu je to jasne... nokia je stylova pro podnikatele... ale ne pro obycejne uzivatele co hledaji funkce za rozumnou cenu to se nedá říct o všech nokiích, ale některý sou i použitělný :) a docela cenově přístupný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Já jsem si oblíbil SE...Nokii jsem měl 3x...po pul roce byly nejak nefunkcni...SE mi vzdy vydrzelo az do mechanickyho poskozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 anonymous: a ne jenom v XMB davam velkou baterku to si jeste asi nevidel moji plochu notebooku :D ne ale jenom ty tvoje dlouhy posty me stvou jinak se to skoro da :D EDIIT: a taky me stve ze si strasne chytrej clovek .... to nemyslim jako blbej ale jako fakt chytrej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 anonymous: a ne jenom v XMB davam velkou baterku to si jeste asi nevidel moji plochu notebooku :D ne ale jenom ty tvoje dlouhy posty me stvou jinak se to skoro da :DEDIIT: a taky me stve ze si strasne chytrej clovek .... to nemyslim jako blbej ale jako fakt chytrej :D hehe, ja jsem nemyslel blbe nic :D beru tenhle celej topic jako velkej joke, schvalne se podivej treba na flamewar.sk :D je to dost podobne, proste se navazis a nesmis brat, ze se to mysli vazne :D Samozrejme mi tvuj avatar vubec nevadi a baterky taky ne :D v cxmb sam ted pouzivam jeden baterkofilni vzhled.. Ostatne na notesu jsem mel jednu dobu taky strasne uchylnou plochu (conky - mereni prutoku site, spustenych procesu, vytizeni CPU, RAM, SWAPu, volne misto na HDD apod.. skoro nikdy jsem to nepotreboval, stejne mi to na plose bezelo :D mam rad nejakej statistiky a hejblatka :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Tenhle topic je od toho aby jsi na nekoho zarval :D aby ses uvolnil :D a nasral druhyho :D Takze co mas delat? Dokazovat ze to co si myslis ty je pravda a kazdy to musi pochopit - Hadka :D Takze SE RULEZZ and my MacBook RULEZZ TOO!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Ok, let's take o flamewar :D it's all about it :DJo, chapu, moje dlouhe posty te stvou, jako me tvuj hloupej avatar s kacenkou a baterkofilni sklony, ktere projevujes ve svych XMB :D :D :cheesygrin: ice..: to je podstata tohohle topicu jestli jsi to nepochopil - flamewar :D proste recese, vetsina se nemysli zle :D Praveze ja hledam fce za super cenu - vyse jsem ti napsal fce.. nedokazal jsi mi to vyvratit.. Na NGage a jeho fce v jeho dobe zadny jiny phone nemel (chapej, pomer cena X vykon), na 9500 v pomeru cena X vykon nema jeste dnes nikdo, ani zadny hloupy SE.. SE se snazi delat jen stylovky pro teenagery, co jim staci pouze hudba, posilani a foceni obrazku ;) Joy se prestal delat az nedavno.. Do te doby byl strasny a SE se nedaly vubec pouzivat.. Po par mesicich pouzivani byly odvarene.. Hele, kdyz se porad tak zastavas SE, doporuc mi nejake tlf. se Symbianem (WM nesnasim), QWERTY klavesnici plnohodnotnou, WiFi a za cenu 5000 a mene - dotykac mit nemusi, muze byt z bazaru - skoro nepouzivany, ci mi poukaz na starsi model, ktery byl v dobe NGage a mel MMC a Mp3 a OS a stal mene nez 5k? Nemuzes nic najit? :D Co treba SE M600i ? :D Jinak nokia rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Anonymous_:Srovnávat Nokii a SonyEricsson je jak srovnávat Widle s Linuxem. Nokie-Jakš takš dobrá značka,ale předražená a se softem ni neuděláš pokud si nedokoupíš Serivej Kabel a ani tak nemáš velký možnosti. Ba naopak SonnyEricsson Dobrá značka-(Joye už se u novej modelů nenajdou..) Poměr Výkon-Cena 100% A stačí ti jenom Datakabel přiloženej k telefonu a můžeš si dělat se softem co chceš. Viz-z K750i udělat W800i z K550i udlat W610i Upravovat si hlasitost Telefonu . Dělat si Různý Patche měnit vnitřní grafiku telefonu atd.. Osobně mám Radši SonnyEricsson A neříkej že nemám pravdu Anonymous_ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Anonymous_:Srovnávat Nokii a SonyEricsson je jak srovnávat Widle s Linuxem. Nokie-Jakš takš dobrá značka,ale předražená a se softem ni neuděláš pokud si nedokoupíš Serivej Kabel a ani tak nemáš velký možnosti. Ba naopak SonnyEricsson Dobrá značka-(Joye už se u novej modelů nenajdou..) Poměr Výkon-Cena 100% A stačí ti jenom Datakabel přiloženej k telefonu a můžeš si dělat se softem co chceš. Viz-z K750i udělat W800i z K550i udlat W610i Upravovat si hlasitost Telefonu . Dělat si Různý Patche měnit vnitřní grafiku telefonu atd.. Osobně mám Radši SonnyEricssonA neříkej že nemám pravdu Anonymous_ ;) Pár nokii má taky USB (stejně jako PSP) a 2,5 jack coz je urco lepsi nez naky fastporty na SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Už se nebudem hadat? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Co treba SE M600i ? :D Jinak nokia rulezzz nema wifi, coz je u mangerskeho tlf celkem podstatne, GPRS je u nas nekrestansky predrazene a tudiz jina moznost, jak jit na net, nez pres wifi treba v kavarne, neni. Anonymous_:Srovnávat Nokii a SonyEricsson je jak srovnávat Widle s Linuxem. Nokie-Jakš takš dobrá značka,ale předražená a se softem ni neuděláš pokud si nedokoupíš Serivej Kabel a ani tak nemáš velký možnosti. Ba naopak SonnyEricsson Dobrá značka-(Joye už se u novej modelů nenajdou..) Poměr Výkon-Cena 100% A stačí ti jenom Datakabel přiloženej k telefonu a můžeš si dělat se softem co chceš. Viz-z K750i udělat W800i z K550i udlat W610i Upravovat si hlasitost Telefonu . Dělat si Různý Patche měnit vnitřní grafiku telefonu atd.. Osobně mám Radši SonnyEricssonA neříkej že nemám pravdu Anonymous_ ;) Predrazena? Nemas pravdu, jasne jsem uz asi 2x psal priklady dost levnych telefonu - jsem ovlastnikem obou.. Po jinych nekoukam, je jasne, ze bych nekoupil nejake mainstreamove, ktere maji par fci, ale diky designu a reklamne jsou za dost penez a taky si vsimni, ze nekupuju tlf, kdyz vyjdou do obehu, ale az par let starsi modely (ani tak z bazaru, jako proste modely, vysle z mody) - mam fce co chci a je to za par supu.. Se softem udelas vse co chces.. do C:\ pameti se dostanes, to staci k tomu, aby jsi zmenil bootovani hl. screenu, na jiny screeny (na jiny shell) apod.. ;) SE Pomer ceny vykon 100% hahahaha.. Stale stejne modely, stale stejny FW - to dokazuje, ze ve spoustech modelu lze i fw zamenovat s jinymi.. Umi jen Java, mp3 a fotit.. to uz nekolik let.. sorry, ja hledam neco s OS a to mi SE nenabidne (ukaz mi na nejaky mobil..) Menit grafiku muzu i v nokii :D Pár nokii má taky USB (stejně jako PSP) a 2,5 jack coz je urco lepsi nez naky fastporty na SE Asi tak.. fastporty vypatlane, kde si musim kupovat redukce, vypadavaji.. Na NGage mam USB port i.. na 9500 je sice klasicku DKU-2, ale redukce na 3,5jack je za kilo.. Jinak vsechny ost. kabely a kolebka v zakl. vybave.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 28, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Musim se smat... Porad cekam na jediny rozumny argument proc je NOKIA shit... Predrazena? To ostatni znacky davaji novinky za 3tisice nebo co? Za kvalitu a pekny vzhled si priplatim. SE by mel vyhodit designery, protoze ty jejich krabicky jsou jak pres kopirak... Zlata NOKIA... ted mam 6500 classic a maximalni spokojenost. Navic nikdy me nokie nezklamala :P To Anonymous_: Mi se zase libi servery od Fujitsu Siemens. Zatim pohani forum statecne. :) OT: To byl zase napad na topic, ale budiz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 nevim proc je NOKIA shit,ale kdyz vezmu napr. nasi třidu,tak cca70% lidi z ni ma telefony Sony Ericsson :D proste o nokie nikdo nema zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Musim se smat... Porad cekam na jediny rozumny argument proc je NOKIA shit...Predrazena? To ostatni znacky davaji novinky za 3tisice nebo co? Za kvalitu a pekny vzhled si priplatim. SE by mel vyhodit designery, protoze ty jejich krabicky jsou jak pres kopirak... Zlata NOKIA... ted mam 6500 classic a maximalni spokojenost. Navic nikdy me nokie nezklamala :P To Anonymous_: Mi se zase libi servery od Fujitsu Siemens. Zatim pohani forum statecne. :) OT: To byl zase napad na topic, ale budiz. Servery od FS jsou luxusni, jak po designove strance, tak po vykonnostni a jak ze stranky supportu ;) Myslim, ze ty servery vydrzi dlouho, stejne jako muj notes :cheesygrin: Se vsim jinak souhlasim ;) Take nedokazu pochopit, proc tu vsichni nadavaji na Nokii a jejich jediny - nesmyslny - argument je predrazenost.. 6500 classic ma matka sluzebne a musim rict, ze vypada celkem bytelne a luxusne ;) (na to, ze je celkem za par korun) - libi se mi celkem ta active obrazovka - jak si tam muzes startovat "programy" primo z plochy :-) na to, ze je to s40, tak celkem vychytavka.. BTW.. Ze nekomu nokie vydrzi pouze pul roku? Pak nevim co s ni dela.. Babicka doted mela Nokii 5110 (asi 7/8let ci vice?) .. Porad plne funkcni.. doplatila vsak na babicinu zbrklost - vysypavala tasku z okna - prej vyklepavala bordel - a Nokia se proletela par pater z panelaku.. skoda ji .. EDIT: bzuk, mas podivne zmanipulovane mysleni.. kdyz ldii kolem tebe maji SE, tak je nokia shit? Zavani to tady ovci... Naopak, u nas zase vsichni maji Nokii - a to jsem na stredni, kde bude vetsi uroven IQ, nez na ZS, co ted? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Červen 28, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Servery od FS jsou luxusni, jak po designove strance, tak po vykonnostni a jak ze stranky supportu ;) Myslim, ze ty servery vydrzi dlouho, stejne jako muj notes :cheesygrin: A to si asi neslysel jeho start, neco jako boing. :lol: NJN, neni nad predimenzovane chlazeni. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.