netix Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ja bych si koupil XKO ale jak rika tekk Gow3 by mě chybělo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Ideální je koupit oboje, a pak to horší(Xko:D) prodat nejakymu nestastlivci:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Prostě Xko upadá ;)Nj... zato tie vase uzasne exkluzivity (Haze, Lair) prekypuju napadmi ;) GoW 2, SC: C a mnoho EXKLUZIVNYCH!!!! JRPG do konca tohto roka spolu so skvelou sluzbou akou je XBL zabezpecia zivotnost X360 minimalne na 2 roky... a to nehovoriac o uzasnych hodnoteniach z Game Rankings pre tu vasu uzasnu konzolu...XBOX 360 - 88 hier nad 80% PS3 - 43 hier nad 80% takze asi tak... a nevyhovarajte sa ze Xko je tu o rok dlhsie... pokial je ta vasa Sony taka uzasna, mala si zapezpecit vyvojarov pre vyvoj hier... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 nevim jak u ostatnich, ale u me jde hodnoceni z Game Rankings nebo z ceho naprosto mimo me. Ale kdyz uz se o tom zacalo... Kdyz ma teda xbox vic her nad 80%, muze to svedcit jen o delsim pusobeni xboxu na trhu. PS3 na dalsi 80%+ hry jeste musi cekat (Little Big Planet, Killzone 2, Resistance 2, atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Já sem koupil xko za 4,5k a sem nadmíru spokojenej mam k tomu kabely všechny bezdrát ovladač hdd20gb flash 1month xbox live 3hry a pařim jak vzteklej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Neplácejte nesmysly...u PS3 nejde pouze o hry....ale to už tady bylo řečeno....To se musí nejdřív pochopit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jdou na xku vubec poustet filmy a hudba? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jdou na xku vubec poustet filmy a hudba? :D :dozey: blbá otázka... jaja vynamyšlení ps3gameri vidíte jenom ps3 nic víc xbox je za tu cenu boží! jenže vy si to neuvědomujete...máte ps3 a ta je nejlepší xD ...xbox je prostě jen herní konzole ps3 je(jak už jendou řečeno) superpočítač :dozey: EDIT: ale jedna věc za kterou jsem vděčnej je možnost sbírat gamescore! to je as na xbox360 nejlepší xD dávno bych se na některý hry vy*ral ale díky achievments je hraju dál;) EDIT2: a další výhoda oproti ps3 je že si občas zahrajem hry dřív něž vyjdou xD (viz. GTA4) ale nevýhoda že za to můžem dostat ban...i kdy jde eště potom hrát přes net ale ne už tak jak jme byli zvyklí;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 A dyť o tom se tady bavíme...Xko je herni konzole, PS3 je multifunkcni...novy moznosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 A dyť o tom se tady bavíme...Xko je herni konzole, PS3 je multifunkcni...novy moznosti.... njn ale za možnosti si musíš připlatit...a u ps3 fest xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Zkus mi sehnat počítač s takovou výbavou za 11k :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Zkus mi sehnat počítač s takovou výbavou za 11k :dozey: no nesehnal :P až na ten win by to stačilo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Stejnak je to konzole takže hraní a koukaní na filmy možná písničky mně bohatě stačí co víc si přát ostatní bych ani nevyužil podle mně zbytečnosti:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Len tak mimochodom PS3 sa predava pod cenou a preto bude sony pravdepodobne az do konca jeho predaja v stratach :-x Pre mna jednoznacne PS3 the best... ale keby som na to fakt nemal prachy tak by som bral xbox niektore hry su tam naozaj super a uz len kvoli tomu ze sa napaluju na DVD a daju sa stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Já bych si koupil Xboxe už jen kvůli tomu flashi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 razziel: tvoje názory jsou jak od 7 letýho...ty funkce jsou skvělý, a ty kdybys to měl, tak bys to využil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Mno nevim komu bylo pomalu včera14 a musí si prostě rejpnout:D mně řekni co teda využiješ:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 využívám všechny dostupný funkce, kromě Qore a BD controlu....Hry, Filmy, Hudba, Foto, PSN, Folding Home....atd. atd... btw. psal jsem o mentálnim veku, ne fyzickym....:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Zkus mi sehnat počítač s takovou výbavou za 11k :dozey: no to je skvely ze ma vybavu kterou za 11k nekoupis ale k cemu ti to je? jako kompa to pouzit nemuzes, takze jako herni konzole je stejna jako jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jo, ale s mnohem vyšším výkonem, až se s tim vyvojari naucej pracovat tak, jako v SONY(Uncharted, MGS) tak to bude skvely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 JJ presne suhlasim bolo to tak s PS1, PS2 a bude to tak aj s PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 nebejt tech par skvelejch exklusivek na ps3 k kazdej bere momentalne xko. muliplatformove hry: sou na obouch konzolich stejny(vetsinou). hudba: pres flash disk de prehravat na ps3 i xku (nebo hdd a na xku jde pry i ipod-to jeste zkusim),ale u xboxe jde spustit behem hry. filmy: tady vede ps3 protoze bluray ma mnohem vetsi budouctnost ale na momentalni vyuziti staci i xko ikdyz kdzy mam ps3 tak proc bych pouzival tu turbinu exklusivky: ty mi vic sedej na ps3 a bavi me skoro vsechny kdezto na xko me jich zaujalo jen par paleni her: u ps3 jen na fw 1.0 tzn jen par lidi u xka vsichni takze kdo nechce platit=xko multiplayer: rozdil mezi xlive a PSN sem nezaznamenal jen snad ze xlive se plati a PSN ne a Xlive mi nebere kreditu:dozey: hlucnost/design/prakticnost: xko je mnohem hlucnejsi nez ps3 taky jeji design si myslim je horsi ,ale na druhou stranu neni z lekleho materialu tzn neskrabe se a neni na nnem videt prach coz je pro me velke + pripojeni na tv/monitor: tady zase vitezi xbox protoze se da pripojit skoro ke vsem monitorum,ale na druhou stranu starsi xbox ani nepodporoval hdmi ale to uz je minulost poruchovost: drive jasne vyhravala ps3 ktera mela minumum poruch ,ale ted se situace u xka stabilizovala a ps3jkam se zacali podelavat mechaniky takze jsou na tom podle me stejne cena: ps3 je o 3000 drazsi ale oproti arcade je v krabici i hdd a wifi(pro me dulezita vec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 taky mám k těm tvým přispěvkům výhrady alen aspon to nepíšu tak uber hochu:dozey:to rači napiš pm a budem se hádat přez pm aspon se zasmněju:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 omg pořiďte si Nokii N82... tu mám já a jsem spokojený ;-) xenonový blesk, 5 MPX foťák a 8 GB paměťovka... co víc chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 taky mám k těm tvým přispěvkům výhrady alen aspon to nepíšu tak uber hochu:dozey:to rači napiš pm a budem se hádat přez pm aspon se zasmněju:cheesygrin: Kdo by se s člověkem kterej má názory 7letýho(thx Luk3z^) kdo by se snim hádal že :dozey: ...sry za OT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.