Anonymous_ Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 protože segra a fotr by na linuxu nervily :dozey: to si myslis, to jsou zname myti a predsudky.. Co delaji na PC? ICQ, Mail, prohlizeni stranek, Office? To vse je i v linuxu.. Lidi jsou zvykli na ikonky, pokud jsou stejne, staci jim to.. Jednou jsem nechal zaplej omylem linux na PC, pak jsem prisel a matka tam sedela - nikdy driv ho nevidela - a tam otevrenej OpenOffice.org a upravovala si nejaky tabulky a vedle toho Firefox otevrenej - sem se ji zeptal jak na to prisla jak to zapnout a ona nechapala, ze je na linuxu, myslela, ze tam mam jen nejaky jiny theme.. Prej to poznala dle ikonek, ktere jsou stejne - FF a OO.org je na plose.. takze jen klikla a jela.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 vyhovujou mi winy . na pc pisu sem na icq koukam na filmy apostim hudbu a na to mi bohate stacej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 vyhovujou mi winy . na pc pisu sem na icq koukam na filmy apostim hudbu a na to mi bohate stacej..... Přesně na tyhle věci preferuju Linux :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 SE je stejně nejhorší (až na alcatel) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 SE je stejně nejhorší (až na alcatel) :dozey: Mobily už tu byly :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Počkej, řekni proč?..joysticky? dobře a co skvělá anténa, kterou měly starší nokie? ok, jine tema....Next gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Počkej, řekni proč?..joysticky? dobře a co skvělá anténa, kterou měly starší nokie?ok, jine tema....Next gen Next-Gen už byl taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 No jsem zvědavej na další témata Bylo tu toho už dost na to aby se v tom člověk nevyznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 ajo:sorry:...stejne je PS3 nejlepsi:D... tak treba....znacka sportovni vybavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 je nejlepsi protoze ho mas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Dobrej nápad ;) Takže zatím Adidas, jiný kopačky už bych si nekupil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Adidas?? hm. Don't know what say Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Moje nejoblíbenější značky: Meatfly, Nitro :D Buřtoun ať se jde vycpat :D A v létě? Don't care... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 nO TAK:.. Tenisova vybava:Babolat Tenisove/sportovni obleceni: Adidas Fotbalovy kopacky jsem mel Adidas...Dres taky adi..ale nastesti uz nehraju:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 sport neprovozuju, takze zadna :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 florbal : unihoc,zone jinak : nike a adidas ale nemam to rad.. skate : desky zero,mystery,slave...trucky tensor,crail,krux,destructo...kola zero,mystery,spitfire,enjoi...boty fallen,vans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Florbal...Umbro,Kapa a znacky florbalovejch hokejek xD Fotbal...Adidas,Umbro,Kapa Normal...Adidas,Reebok,Puma atd :D Anonymous...CHYBA!:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.