t.eff Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 uz me z toho namahani modku zacala bolet hlava jdu si uz lehnou zitra se snad dostnu do 20 Citovat
FankyZ Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 naky pokrok ja porad 6 :cry: Citovat
t.eff Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 mne u ty 6ky vyslo na 25pokus :-) Citovat
FankyZ Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 na 25 patej pokus si to opsal dobre? :D:D Citovat
t.eff Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 jj neak mi to nechtelo ty udaje vzit :-/ Citovat
fuckp Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 FankyZ napsal: ja jenom doufam ze to nebude jako u ty 4 nebu kde jak to slo az napotreti! jj ja radsi vsechno zkousim natrikrat :D btw. sem furt seklej u 7 uz fakt nvm co dal, vim ze twix je moc novy, ale co s tim??? :( Citovat
t.eff Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 no tak zitra vecer napisu kde uz jsem.ale ted jdu spat :-( zitra skola (aspon ze jdem do kina) tak vsichni cus Citovat
fuckp Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 t.eff napsal: no tak zitra vecer napisu kde uz jsem.ale ted jdu spat :-( zitra skola (aspon ze jdem do kina) tak vsichni cus j zdar ale uz nam nekecej s tim ze ses tam dostal bez cheatu ;) my zas tak blbi nejsme, i kdyz to tak nekdy vypada ;) :lol: Citovat
FankyZ Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 fuckp napsal: t.eff napsal: no tak zitra vecer napisu kde uz jsem.ale ted jdu spat :-( zitra skola (aspon ze jdem do kina) tak vsichni cus j zdar ale uz nam nekecej s tim ze ses tam dostal bez cheatu ;) my zas tak blbi nejsme, i kdyz to tak nekdy vypada ;) :lol: No ja asi blbej sem nemuzu se prehoupnout pres 6 Citovat
fuckp Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 FankyZ napsal: fuckp napsal: t.eff napsal: no tak zitra vecer napisu kde uz jsem.ale ted jdu spat :-( zitra skola (aspon ze jdem do kina) tak vsichni cus j zdar ale uz nam nekecej s tim ze ses tam dostal bez cheatu ;) my zas tak blbi nejsme, i kdyz to tak nekdy vypada ;) :lol: No ja asi blbej sem nemuzu se prehoupnout pres 6 ee me to taky dost dlouho trvalo, nehrabej se v zdrojaku a snaz se zamerit na cisla ;) a az si budes myslet ze to mas, tak to mit nebudes, musis to pak jeste dotahnout ;) tot vse ted uz je to na tobe ;) Citovat
bobo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 na jednom forumu o pisnicce z predchozich hadanek jsem narazil na odpoved na jmeno a heslo z 6ky , ale cucim do ASCII tabulky a do zdrojaku a nemuzu to najit kde je to heslo ... prej schovane ... muze mi to plz nekdo pres PM vysvetlit ? Citovat
mootoo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 bobo napsal: na jednom forumu o pisnicce z predchozich hadanek jsem narazil na odpoved na jmeno a heslo z 6ky , ale cucim do ASCII tabulky a do zdrojaku a nemuzu to najit kde je to heslo ... prej schovane ... muze mi to plz nekdo pres PM vysvetlit ? otvor si to v IE v opere to neukazuje ja som tiez maturoval Citovat
myschoo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 akoze som si pozeral ake su dopredu a 10 je uplna PAKARNA proste totalne neuhadnutelna vec... Citovat
prague77 Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 zdar, ted sem to zacal a nevim co je mysleno "cheat" mas pouzivat google, tak sem tam loupnil nazev songu ze 5 a vyjel mi nazev, kterej sem rozpulil do hesla a usernamu a bylo. to je dobrej postup, nebo cheat? Citovat
mootoo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 kua som v 11 a vobec netusim ako dalej :roll: Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 Me to zase blbe faka na mim IE ale na rodicovskym kompu kde je taky IE to faka good :roll: Citovat
myschoo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 prague77: tak ak to tam niekto napisal to slovo tak asi ano ale ak to bolo na nejakej nezavislej stranke tak ok Citovat
MorroR Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2006 jdu na to..snad budu do rána stopatnáctej:) Citovat
eskimo Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 tak sem se zaseknul zase na 9.levelu....už nějáký věci zjištěný mám, ale jak se s těma vědomostma dopátrat přístupovejch údajů.....no snad na to příjdu Citovat
Kinder Master King Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2006 prague77 napsal: zdar, ted sem to zacal a nevim co je mysleno "cheat"mas pouzivat google, tak sem tam loupnil nazev songu ze 5 a vyjel mi nazev, kterej sem rozpulil do hesla a usernamu a bylo. to je dobrej postup, nebo cheat? nn to není cheat, to je správný postup, akorát když vyhledáváš v googlu připiš tam ještě -notpron aby si se vyvaroval spoilerů Citovat
Kinder Master King Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2006 Ty jo nějak mně to chytlo, už jsem se dostal do 13. levelu a začíná mi z toho hrabat. Musim se na to vyspat a zejtra budu pokračovat Citovat
Georgeos Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2006 Kinder Master King napsal: Ty jo nějak mně to chytlo, už jsem se dostal do 13. levelu a začíná mi z toho hrabat. Musim se na to vyspat a zejtra budu pokračovatNo já jsem se dostal do 14. a radši to na chvíli vzdal a doufám že se k tomu už nevrátim, je to až moc návykový Citovat
myschoo Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2006 ja nechapem ako ste mohli prejst 10, to sa logicky neda.. Citovat
Kinder Master King Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2006 myschoo napsal: ja nechapem ako ste mohli prejst 10, to sa logicky neda..To mi zrovna přišlo docela jednoduchý. :) Citovat
MorroR Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2006 14 level a končím..už mě to fakt nebaví Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.