shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 kua to coje ze too new?????? :oops:Ako ked myslis ze v preklade tak "Prilis nove" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 hm tak jsem se dostal k 8 a dal uz asi nevim , a uz se me nechce myslet .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Co mam jako dělat u těch dveří? Jako vejít? Pomocí čeho bo co mam udělat? Tu hádanku jsem nepobral... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Franciku, nápověda říká, že pokud si neporadíš s první obrazovkou, měl bys spáchat sebevraždu, čímž učiníš světovému genomu obrovskou službu... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 hey masoo, uz sem prisel na dvojku a libi se mi to cim dal vic :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Franciku, nápověda říká, že pokud si neporadíš s první obrazovkou, měl bys spáchat sebevraždu, čímž učiníš světovému genomu obrovskou službu... :lol: To ne... Tu první jsem hned dal, ale pak jako nevím jak co udělat... To vše spočívá v tom, že někam musím kliknout myší? :?: Nebo co...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 No prave ze ne...Musis nekdy pozmenit URL...Nekdy vyhledat neco na netu atd...Neni to jne poin-a-click ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Stačí jenom číst, kdybys četl, tak bys věděl, že to není jenom o klikání někam/na něco. Je prostě potřeba alespoň základní angličtina, jinak to nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 hey ja nvm co v tom 4. okne...sem prelozil to jmeno a heslo a zadal sem to tam ale nefaka to :( edit uz mi to jede, ale prisaham ze predtim ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 hey ja nvm co v tom 4. okne...sem prelozil to jmeno a heslo a zadal sem to tam ale nefaka to :(edit uz mi to jede, ale prisaham ze predtim ne :D to samí se mi taky stalo, tak sem to tam zkusil hodit 3x a napotřetí to vyšlo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Level 6...Vim co mam delat ale nevim co vyplnit :lol: .Je to ale hrubi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Uz sa tesim ako sa tu budu predavat Loginy a Passwordy do dalsich urovni :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Uz sa tesim ako sa tu budu predavat Loginy a Passwordy do dalsich urovni :mrgreen: To doufám, že ne!!! To by to potom nebyla zábava, ale jeden velkej cheat :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 kua nevím jak si rady u trojky:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Uz sa tesim ako sa tu budu predavat Loginy a Passwordy do dalsich urovni :mrgreen: To doufám, že ne!!! To by to potom nebyla zábava, ale jeden velkej cheat :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Try all (except cheating) to get to the next screen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 supeeeeer 5 mam za sebou, du na sestku :D:D ale je to zakerny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Tak, s vypětím sil jsem zmáknul 8 level, trvalo to přes dvě hodiny... :roll: Dneska to balím, ale už se těším na devítku! :twisted: Už sem u 11, ale tam sem se jaksi seknul... Na netu se samozřejmě pohybuje spousta retardů, kteří dávají přístupová hesla do jednotlivých levelů, takže hlupák může jednoduše zašvindlovat. Radost z vyřešení hádanky ale asi nepocítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 ty vole já to nechápu...ale fakt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxic26 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 já se nemůžu dostat z dvojky,vůbec to nějak nechápu,prostě když kliknu tak mi tam vyskočí okno a jinak to nic nedělá,neni to třeba prohlížečem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 no tak ta druha pesnicka to je dobry hardcore :wink: edit :no taksom asi uz unaveny turnmeondeadman som nasiel ale co s tym?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 já se nemůžu dostat z dvojky,vůbec to nějak nechápu,prostě když kliknu tak mi tam vyskočí okno a jinak to nic nedělá,neni to třeba prohlížečem? :lol: :lol: :lol: jj je to prohlizecem skus tam posadit niekoho druheho :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 ...prisel sem z hospody.."posilnen" pra pivkama a zasek sem se u 5ky... ..cejtim, ze sem brutalne blizko ale furt nic :) ..necham to nazejtra...snad to pude lip.. ..ale je to fakt haluz...furt si rikam jak na to kaslu, ze je to kravina a du...ale nemuzu se furt utrhnoujt a dumam a dumam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hmmm trapim sa s tou stvorkou ked zadam ten kod do google nic mi nevyskoci................ :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 jsem tedka v 6. levelu ale ten asi nedam pac jak rika gemi je asi tezky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 no tak ja mam sestku zasebou, bylo to celkem tezky, ale az slozite jednoduchy...ale nemuzu prijit na 7, uz sem daleko ale nevim co by mohlo byt min novy ;) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.