Gh0sT-1nF Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Odesláno Září 14, 2008 Jaký je jazyk DashBoardu ?? Anglický nebo tam je i český jazyk ?? Díky
Cloud.M@-T€R Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Odesláno Září 14, 2008 Čeština tam není...standartně angličtina
Gh0sT-1nF Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Odesláno Září 14, 2008 Čeština tam není...standartně angličtina Okej díky 8)
saberrider Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Když mám flashnutej xbox360 a hraju vypálené hry, můžu se připojovat na XBOXlive a stahovat přídavky pro hry? (nové postavy, levely....)
Zavorka Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 30, 2008 Když mám flashnutej xbox360 a hraju vypálené hry, můžu se připojovat na XBOXlive a stahovat přídavky pro hry? (nové postavy, levely....) Jistě ... pokud nemáš ban tak můžeš vše
piggy Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 Pro pal konzoli musí bejt zaškrtlá nebo nezaškrtlá Evropa a Australie v mulleteru?
Zavorka Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 Pro pal konzoli musí bejt zaškrtlá nebo nezaškrtlá Evropa a Australie v mulleteru? jistě... a region free má všechny ...
.:OMAR:. Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 Nemate nekdo pls poslední stabilní verze (ne bety) iprepu a ixtreme fw? EDIT: staci si sehnat - xbins.exe
IceKiller Odesláno Říjen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2008 nevím zda jsem to dobře pochopil, ale když budu mít flešnoutou či vyměněnou a flešnutou mechaniku a nebudu tam mít vložené žádné DVD nebo jen originální tak můžu z live stahovat dle libosti? z toho by mi vyplývalo že bezpečně hrát hry stažené jen bez připojeného UTP / LAN kabelu čili nebýt připojený na netu? jde mi hlavně o to sehnat staré klasiky pro děti a nostalgii co jsem hrával když jsem byl mladší. jestli jsem to pochopil dobře tak tyto hry by měli jít zdarma stahnout z live na HDD vestavěném v Xboxu 360.
Skwigle Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 pridavam :D 1 Cervena cast-Fatal error,treba opravit,chyba v suciastkach alebo sa kompletne rozbil,oprava stoji 100USD cize sa oplati mat zaruku 2 Cestene casti-Moznost RRoD -okamzite vypnut a nechat vychladnut-zacina sa prehrievat
Vashut Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Měl bych otázku: Mohu mít k xboxu jakýkoli gamepad připojitelný přes USB? Když jde Xboxáckej k PC, proč by to nešlo obráceně?
Skwigle Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 Měl bych otázku:Mohu mít k xboxu jakýkoli gamepad připojitelný přes USB? Když jde Xboxáckej k PC, proč by to nešlo obráceně? nejde,protoze je od rovnakeho vyrobcu neznamena ze to pojde tak,skratka ,na x360 ide iba xbox ovladace,na PC ide na nejake hry aj xbox ovladac skusal som u kamarata fifu 09 s xbox ovladacom,odporucam :D
Vashut Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 A teď dvě otázky. Za jednu mě ukamenujete a na druhou (tedy i snad na první) otázku snad odpovíte: 1. Jde přesunout gamertag z paměťovky na HDD? Jak? 2. Jdou přesunout savy z paměťovky na HDD? Jak? Díky, chtěl jsem se zeptat jen na druhou otázku, ale kdo to ví odpovězte ať nemusím hledat půl hodiny. Díky. Též díky Skwigle za rychlou odpověď ;), bylo mi to podezřelé :D, takže u PS3 ovladačů to bude stejné :(
zlatokop.zas Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2008 vashut mam stejno otázku ví to tu někdo??
Vashut Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Měl bych dotaz ohledně připojení na internet: Když chci konzoli připojit přes WiFi, musím mít ten wifi přijímač k xboxu (ten jak se prodává kolem 1500)? Díky ;)
Barborak.Filip Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2008 Vashut: ano je to tak jak říkáš, musís mit toto http://www.playcentrum.cz/wireless-adapter-xbox-360-295901.htm
piggy Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2008 Tak tu mám jeden takový dotaz. Vím, že si fw 1.4 poradí s bad kreon ripem, ale stejně.... Když si stáhnu dobrý kreon rip, je to jedno, do jaký verze hry ho nacpu, nebo pro každý release musím sehnat special kreon rip? Díkes
xDante1986 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2008 při spuštění .exe souboru dvd mulleteru mi to napíše Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. CO s tím?
Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2008 při spuštění .exe souboru dvd mulleteru mi to napíšeSprávná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. CO s tím? zkus stáhnout nejnovější framework třeba ze stahuj.cz
gekonuss Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2008 Prosím o rychlou pomoc,koupil jsem na aukru druhý bezdrátový ovladač,černé barvy,vložil jsem baterie,zapnu a diody kolem Xka na ovladači blikají,bohužel blikají stále,nezůstane svítit jedna z diod.Když zmačknu malé kulaté tlačítko mezi konektorem pro nabíjení,diody kolem xka se roztočí,točí se cca 15s a pak zase začnou všechny blikat bez výsledku. Co je s ovladačem,je vadný? Dikec
Zavorka Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2008 Prosím o rychlou pomoc,koupil jsem na aukru druhý bezdrátový ovladač,černé barvy,vložil jsem baterie,zapnu a diody kolem Xka na ovladači blikají,bohužel blikají stále,nezůstane svítit jedna z diod.Když zmačknu malé kulaté tlačítko mezi konektorem pro nabíjení,diody kolem xka se roztočí,točí se cca 15s a pak zase začnou všechny blikat bez výsledku. Co je s ovladačem,je vadný?Dikec tak to zmáčni(není to pro nabíjení) jak se to začně točit zmáčni to podobný tlačítko na xku ... a ono se to spojí
gekonuss Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2008 Itś workin´....Dik moc chlape,klanim se....8)
cartwright Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2008 jdou nějak vymazat z dashboardu hry který už nemám?
Xmatrix Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 jdou nějak vymazat z dashboardu hry který už nemám? jdou zajed si do system setings pak HDD pak games a vyber si hru a pak ji můžeš smazat
Recommended Posts