Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 162
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno

nevím zda jsem to dobře pochopil, ale když budu mít flešnoutou či vyměněnou a flešnutou mechaniku a nebudu tam mít vložené žádné DVD nebo jen originální tak můžu z live stahovat dle libosti?

z toho by mi vyplývalo že bezpečně hrát hry stažené jen bez připojeného UTP / LAN kabelu čili nebýt připojený na netu?

jde mi hlavně o to sehnat staré klasiky pro děti a nostalgii co jsem hrával když jsem byl mladší. jestli jsem to pochopil dobře tak tyto hry by měli jít zdarma stahnout z live na HDD vestavěném v Xboxu 360.

• 1 month later...
Odesláno

A teď dvě otázky. Za jednu mě ukamenujete a na druhou (tedy i snad na první) otázku snad odpovíte:

1. Jde přesunout gamertag z paměťovky na HDD? Jak?

2. Jdou přesunout savy z paměťovky na HDD? Jak?

Díky, chtěl jsem se zeptat jen na druhou otázku, ale kdo to ví odpovězte ať nemusím hledat půl hodiny. Díky.

Též díky Skwigle za rychlou odpověď ;), bylo mi to podezřelé :D, takže u PS3 ovladačů to bude stejné :(

• 2 weeks later...
Odesláno

Prosím o rychlou pomoc,koupil jsem na aukru druhý bezdrátový ovladač,černé barvy,vložil jsem baterie,zapnu a diody kolem Xka na ovladači blikají,bohužel blikají stále,nezůstane svítit jedna z diod.Když zmačknu malé kulaté tlačítko mezi konektorem pro nabíjení,diody kolem xka se roztočí,točí se cca 15s a pak zase začnou všechny blikat bez výsledku. Co je s ovladačem,je vadný?

Dikec

Odesláno
Prosím o rychlou pomoc,koupil jsem na aukru druhý bezdrátový ovladač,černé barvy,vložil jsem baterie,zapnu a diody kolem Xka na ovladači blikají,bohužel blikají stále,nezůstane svítit jedna z diod.Když zmačknu malé kulaté tlačítko mezi konektorem pro nabíjení,diody kolem xka se roztočí,točí se cca 15s a pak zase začnou všechny blikat bez výsledku. Co je s ovladačem,je vadný?

Dikec

tak to zmáčni(není to pro nabíjení) jak se to začně točit zmáčni to podobný tlačítko na xku ... a ono se to spojí

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu