RooSooL Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 PLS: mohl by jste mi někdo popsat jak mam postupovat při vypalování v tom img burnu? Tenhle program vidím poprvé.Vůbec jsem nepochopil, co kam mám vložit a na co kliknout. Kdyby ty 2vrstvý dvd nestáli tolik tak si to odskouším. Děkuji vám mnohokrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 PLS: mohl by jste mi někdo popsat jak mam postupovat při vypalování v tom img burnu? Tenhle program vidím poprvé.Vůbec jsem nepochopil, co kam mám vložit a na co kliknout. Kdyby ty 2vrstvý dvd nestáli tolik tak si to odskouším. Děkuji vám mnohokrát. no pokud máš imgburn nainstalovanej ... tak stačí normálně spustit dvd soubor ... měl by se zaonout imgburn ... nastavíš rychlost vypalování a dáš vypálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikkoval Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 ctu, ze ocipovanim ztratim nadobro zaruku..... je v tom nejaka zmena, jelikoz si chci koupit xbox a ten od koho ho kupuji rika ze ma zaruku dva roky i kdyz ma cip...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 ctu, ze ocipovanim ztratim nadobro zaruku..... je v tom nejaka zmena, jelikoz si chci koupit xbox a ten od koho ho kupuji rika ze ma zaruku dva roky i kdyz ma cip...... v tom případě nemá chip ale flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 zdravim na vánoce budu novým vlastníkem xboxu 360 arcade - s flashem a chtěl bych se zeptat zda když vypalim muziku na CD v hudebnich souborech nebo dam MP3ojky na moji GB flashku tak jestli budu moct poslouchat v boxu aniž bych to nahraval na Xbox flashdisk.A zda by nějak nešlo udělat z flashky systemovej disk protože ty ceny jsou fakt předražený ale to asi nejde nikde jsem to neviděl. Díky za odpovědi Mach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 zdravim na vánoce budu novým vlastníkem xboxu 360 arcade - s flashem a chtěl bych se zeptat zda když vypalim muziku na CD v hudebnich souborech nebo dam MP3ojky na moji GB flashku tak jestli budu moct poslouchat v boxu aniž bych to nahraval na Xbox flashdisk.A zda by nějak nešlo udělat z flashky systemovej disk protože ty ceny jsou fakt předražený ale to asi nejde nikde jsem to neviděl. Díky za odpovědi Mach No můžem tam napojit mobil,foták cokoliv má usb vstup 2.0 a přehrávat hudbu,obrázky,video :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 j ok ale systemovej disk to nejde to by vsichni měly přes usb 500gb hadry atd. jen se tak ptam co mě čeka na vánoce už jsem za tyden stah 15 her. Doufam že budou bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 j ok ale systemovej disk to nejde to by vsichni měly přes usb 500gb hadry atd. jen se tak ptam co mě čeka na vánoce už jsem za tyden stah 15 her. Doufam že budou bavit hdd bere myslím jenom s formátováním FAT32 a jinak do usb můžeš propojit vše co má mass storage ;)(přenos dat bez použití speciálních driverů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 ok dík už aby bylo 24. těšim se jak malej jarda hlavně na mortal kombat a nascar a na plno dalších her už mam stáhnuto 13her zejtra jedu pro dvd a stačí jen vypálit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlad63 Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Chlapíci boxíci potřebuji radu-pomoc, jsem tu novej, dostal jsem supr hry k Vánocům, mám flaschbox a když jsem tam dal hru tak se sekla v menu...musel jsem vypnout přes hl. vypínač....po druhém spuštění blikly červené diody, naskočila zpět zelená, ale menu se neukázalo a na obrazovce je pouze nápis "NEPODPOROVANÝ REŽIM" co s tím....... děkuji Vám všem.....za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 zdar ja sem se tel zeptat jestli se muzu na xaoxu pripojit prez Wi-fi k netu a chodit na mejl a jestli jo tak existuje nejaka stranka internetova na ktery by tam slo ICQ.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 zdar ja sem se tel zeptat jestli se muzu na xaoxu pripojit prez Wi-fi k netu a chodit na mejl a jestli jo tak existuje nejaka stranka internetova na ktery by tam slo ICQ.diky ne..xbox k netu nepripojis..pripojis ho pouze na LIVE..takze muzes jen hrat pres internet a psat si s jinymi lidmi co mas ve friends..ale klasicky prohlizec tam nespustis..ICQ take ne..(btw co mate vsichni s tim ICQ..zlate MSN..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gallic Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Nekde v prvnim prispevku byla zminka o nastaveni ryclosti cteni mechanyky 8x nebo 12x ke presne se to nastavuje v setupu xboxe360 to nemuzu najit mam flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Nekde v prvnim prispevku byla zminka o nastaveni ryclosti cteni mechanyky 8x nebo 12x ke presne se to nastavuje v setupu xboxe360 to nemuzu najit mam flash nastavuje se přímo u flashe ... když máš FW (třeba iextreme 1.5) tak máš více souborů a každý pro jinou rychlost mechaniky (aspon to takhle bylo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 pls měl bych takovej dotaz, na netu hodně čtu o poruchovosti Xka, hodně kvůli chlazení, tak by mě zajímalo jak do opravdy na tom je XBOX???? Protože uvažuji o koupi PS3, ale 10 000,- je 10 000,- tak jestli by stálo zato si koupit skoro za polovinu Xko....... a ještě pls takovej dotaz jak to je s těma bezdratovejma ovladačema, sou na normální tužkové baterky :)??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 pls měl bych takovej dotaz, na netu hodně čtu o poruchovosti Xka, hodně kvůli chlazení, tak by mě zajímalo jak do opravdy na tom je XBOX???? Protože uvažuji o koupi PS3, ale 10 000,- je 10 000,- tak jestli by stálo zato si koupit skoro za polovinu Xko....... a ještě pls takovej dotaz jak to je s těma bezdratovejma ovladačema, sou na normální tužkové baterky :)??? Jasny ze jsou na tuzkovky a nebo si dokoupis akublok. Jinak s prehrivanim Xka je to tak jak to je, ale dnes uz se nemusis tak stresovat jelikoz nejhorsi to meli ty prvni verze respektive prvni Dve verze a Elite. od te doby co se zacali davat HDMI tak tam byl CPU uz na 65nm technologii. a tak se to min hralo dali vetsi chladic a pridali na pipeline jeste malej na GPU takze celkem 3 chladice. Ve starem byli jen 2 a jeste to bylo na 80nm tech. No a ted dokonce prej ty uplne posledni verze "nevim jeslti uz sou u nas na trhu" maji na 65nm i GPU takze zase mensi spotreba a i na zdroji je udavano zase mene W na output,a hlavne mensi teplo. takze Ja bych se v dnesni situaci nebal Xko koupit i kdyz muze odejit neco jineho a ne ze se ti rozsviti RROD. A urcite co rikam ja pokud chci hrat kopie, musim pocitat s tim ze prijdu o zaruku. A nespolehat na to ze to nekdo flashne tak ze se to da dat do puvodniho stavu. a pak nekde shanet samolepku a lepit ji tam a posilat na reklamaci. Proste chci palenky zadna zaruka :) pokud chci zaruku kupuju si Orig hry 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 jestli plánuješ do budoucna tak ber PS3, ale ta poruchovost u Xboxu už není tak velká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Tady ten clanek pro zacatecniky je dost dobrej jedina skoda je, ze ti co si tohle potrebuji opravdu precist si to neprectou a zakladaj zbytecny topicky to je pravda, ja to ctu uz asi po 7, ale nemyslim ze bych to potreboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 jestli plánuješ do budoucna tak ber PS3, ale ta poruchovost u Xboxu už není tak velká Tak plánuju PS3, ale ta cena je dost přehnaná + nejde očipovat, a ve svých letech si nemužu dovolit dát 10 000,- za konzoli + 1000-2000 za hru:cry: .....tak to vydím že si koupím Xko a časem PS3:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Tak plánuju PS3, ale ta cena je dost přehnaná + nejde očipovat, a ve svých letech si nemužu dovolit dát 10 000,- za konzoli + 1000-2000 za hru:cry: .....tak to vydím že si koupím Xko a časem PS3:) no já to myslel tak, že jestli to s Blu-ray nedopadne stejně jako s HD DVD, tak bys šel do PS3 hlavně kvůli Blu-ray, ale jinak já mám box a jsem s ním spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 JJ, já si koupím Xko už s flešem a časem až bude čip tak i PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shero Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 V mim případě čelist dole a ne klobouk... je to hezký i když nějaký věci docela zbytečný pač jsou popsaný v papírech u xboxu... (to je asi pro majitele kradenejch konzoli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 já si to přečetl skoro všechno ale jediný co sem tam asi nenašel je jestli umí xbox vypalovat CD/DVD? jestli to tam je tak sorry, kdyžtak kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Xko nemá vypalovačku:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 custe mam ps3 a chci ho prodat a koupit si x360 to protoze bych chtel hrat palene hry vyplatí se to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts