Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PS3 Network

pokart

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ok s tim resetovanim to ide ale zas mam problem s tim prihlasovanim sem dal sub account a chce to e-mail a heslo dam vsemozne kombinace aj s cislama a rekne mi to pokazde ze je to spatne

a kdyz dam master account tak to po mne chce neco s kreditkou a tu ja nemam jenom rodiče a ti mi ji nepujci

marek_2080: tu kreditku vubec nemusis vypisovat a vsechno ohledne ty registrace je tam napsany :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Mam podobnej problem , asi od pondelka mi nejde prihlasit se do PSN . Nehodi to zadnou chybovou hlasku , proste se jen furt prihlasuje. Internet a stahovani updatu k hram funguje normalne. Zkousel jsem se pripojit pres wifinu i pres kabl a zadna zmena. Router jsem restartoval a taky nic.

Odkaz ke komentáři

• 0
Pls help tuto chybu mi to háže, když se chci přihlásit na PSN, ale v testu mi to napiše IP Adress: sucess, Ethernet: sucess, ale u PSN, network mi to napiše failed , nevíte čim to muže být?? Dik

mam stejny problem. uz jsem si i zalozil nove konto na PSN a stale se nemuzu prihlasit...porad jen connection to psn timed out.jinak internet browser a ps3 samotna funguje bez problemu. prosim poradte:cry:

Mam podobnej problem , asi od pondelka mi nejde prihlasit se do PSN . Nehodi to zadnou chybovou hlasku , proste se jen furt prihlasuje. Internet a stahovani updatu k hram funguje normalne. Zkousel jsem se pripojit pres wifinu i pres kabl a zadna zmena. Router jsem restartoval a taky nic.

Lano,uz se ti to podarilo nejak vyresit ? mam stejny problem...

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Pls help tuto chybu mi to háže, když se chci přihlásit na PSN, ale v testu mi to napiše IP Adress: sucess, Ethernet: sucess, ale u PSN, network mi to napiše failed , nevíte čim to muže být?? Dik

Dej vsechno na automatic , ale dns server nastav manualne , tak jak ti to napsal tvuj poskytovatel internetu...

Pokud mas adresu pridelenou dhcp servrem , tak dns zjistis tak , kdyz v PC zadas do prikazoveho radku :

ipconfig /all

Lano,uz se ti to podarilo nejak vyresit ? mam stejny problem...

Zkus to taky tak jak pisu vise , ale spis si myslim ze problem bude bud v nastaveni routeru , nebo v zablokovani nekterych portu poskytovatelem pripojeni , v takovem pripade bych kontaktoval jeho...

Odkaz ke komentáři

• 0
Dej vsechno na automatic , ale dns server nastav manualne , tak jak ti to napsal tvuj poskytovatel internetu...

Pokud mas adresu pridelenou dhcp servrem , tak dns zjistis tak , kdyz v PC zadas do prikazoveho radku :

ipconfig /all

Zkus to taky tak jak pisu vise , ale spis si myslim ze problem bude bud v nastaveni routeru , nebo v zablokovani nekterych portu poskytovatelem pripojeni , v takovem pripade bych kontaktoval jeho...

Takže jsem to vyzkoušel a napsal dns manualne a stejne jsem se opet pouze pripojil k netu,ale k playstation networku nikoliv:cry: máte nekdo nejaký další nápad?budu vdečný za jakoukoliv pomoc...uz bych vážne rád hrál online:psp:

Odkaz ke komentáři

• 0

Nechci vám do toho kecat ale pokud jsi připojený k internetu a vše ostatní vám funkuje máte problém s NAT TYPE. Kontrola je jednoduchá setings-net. setings-set. stat.list a úplně dole je položka NAT TYPE musí u toho být číslo 2 pokud není je potřeba v PS3 nastavit UPNP na povoleno a v routru nastavit UPNP na povoleno a v DMZ nastavit IP toho PS3 Pak by to mělo fungovat. A k tomu DSN to slouží pouze pro překlad pokud vám internet funguje nemá smysl DNS měnit

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj chci se zeptat mám OFW 4.11 a nechce mě to pustit na PSN účet mám v pořádku od té doby co vyšlo nové OFW mi to hlásí abych si nainstaloval nové FW 4.21.Vím že kdysi se to dalo odmítnout a jelo to dál.Nechci to aktualizovat protože chci downgrade dík.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu