pokart Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 zdravim zrovna sem si updatnul system abych se mohl prihlasit na playstation network tak klikni na sign up to playstation network a objevi se please wait a to je tam uz furt nevite co s tim?neni to akorat pretizeni toho ps networku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 si vobec pripojeny k netu ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokart Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jasne ze sem mam wifinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 resetuj konzoli...muzes mit taky spatnej signal, to se mi stava casto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pokart Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ok s tim resetovanim to ide ale zas mam problem s tim prihlasovanim sem dal sub account a chce to e-mail a heslo dam vsemozne kombinace aj s cislama a rekne mi to pokazde ze je to spatne a kdyz dam master account tak to po mne chce neco s kreditkou a tu ja nemam jenom rodiče a ti mi ji nepujci marek_2080: tu kreditku vubec nemusis vypisovat a vsechno ohledne ty registrace je tam napsany :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 tu kreditku tam zadavat nemusis, to se da preskocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lano Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Mam podobnej problem , asi od pondelka mi nejde prihlasit se do PSN . Nehodi to zadnou chybovou hlasku , proste se jen furt prihlasuje. Internet a stahovani updatu k hram funguje normalne. Zkousel jsem se pripojit pres wifinu i pres kabl a zadna zmena. Router jsem restartoval a taky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolodej30 Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 chyba nebude na PSN, vcera jsem tam kupoval datapack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Pls help tuto chybu mi to háže, když se chci přihlásit na PSN, ale v testu mi to napiše IP Adress: sucess, Ethernet: sucess, ale u PSN, network mi to napiše failed , nevíte čim to muže být?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Prave som si na margo vasho problemu vytvoril nove konto a vsetko je ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.T.honza Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Pls help tuto chybu mi to háže, když se chci přihlásit na PSN, ale v testu mi to napiše IP Adress: sucess, Ethernet: sucess, ale u PSN, network mi to napiše failed , nevíte čim to muže být?? Dik mam stejny problem. uz jsem si i zalozil nove konto na PSN a stale se nemuzu prihlasit...porad jen connection to psn timed out.jinak internet browser a ps3 samotna funguje bez problemu. prosim poradte:cry: Mam podobnej problem , asi od pondelka mi nejde prihlasit se do PSN . Nehodi to zadnou chybovou hlasku , proste se jen furt prihlasuje. Internet a stahovani updatu k hram funguje normalne. Zkousel jsem se pripojit pres wifinu i pres kabl a zadna zmena. Router jsem restartoval a taky nic. Lano,uz se ti to podarilo nejak vyresit ? mam stejny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Pls help tuto chybu mi to háže, když se chci přihlásit na PSN, ale v testu mi to napiše IP Adress: sucess, Ethernet: sucess, ale u PSN, network mi to napiše failed , nevíte čim to muže být?? Dik Dej vsechno na automatic , ale dns server nastav manualne , tak jak ti to napsal tvuj poskytovatel internetu... Pokud mas adresu pridelenou dhcp servrem , tak dns zjistis tak , kdyz v PC zadas do prikazoveho radku : ipconfig /all Lano,uz se ti to podarilo nejak vyresit ? mam stejny problem... Zkus to taky tak jak pisu vise , ale spis si myslim ze problem bude bud v nastaveni routeru , nebo v zablokovani nekterych portu poskytovatelem pripojeni , v takovem pripade bych kontaktoval jeho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GTking4ever Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Funguje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barto Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Mám stejný problém, na PStore se přihlásím, vše v pohodě, ale teď jsem si koupil LBP a když chci nainstalovat, tak to stahuje nějakou verzi 1.08 a nejde to protože to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.T.honza Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Dej vsechno na automatic , ale dns server nastav manualne , tak jak ti to napsal tvuj poskytovatel internetu...Pokud mas adresu pridelenou dhcp servrem , tak dns zjistis tak , kdyz v PC zadas do prikazoveho radku : ipconfig /all Zkus to taky tak jak pisu vise , ale spis si myslim ze problem bude bud v nastaveni routeru , nebo v zablokovani nekterych portu poskytovatelem pripojeni , v takovem pripade bych kontaktoval jeho... Takže jsem to vyzkoušel a napsal dns manualne a stejne jsem se opet pouze pripojil k netu,ale k playstation networku nikoliv:cry: máte nekdo nejaký další nápad?budu vdečný za jakoukoliv pomoc...uz bych vážne rád hrál online:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iutre Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Nechci vám do toho kecat ale pokud jsi připojený k internetu a vše ostatní vám funkuje máte problém s NAT TYPE. Kontrola je jednoduchá setings-net. setings-set. stat.list a úplně dole je položka NAT TYPE musí u toho být číslo 2 pokud není je potřeba v PS3 nastavit UPNP na povoleno a v routru nastavit UPNP na povoleno a v DMZ nastavit IP toho PS3 Pak by to mělo fungovat. A k tomu DSN to slouží pouze pro překlad pokud vám internet funguje nemá smysl DNS měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 barca68 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Ahoj chci se zeptat mám OFW 4.11 a nechce mě to pustit na PSN účet mám v pořádku od té doby co vyšlo nové OFW mi to hlásí abych si nainstaloval nové FW 4.21.Vím že kdysi se to dalo odmítnout a jelo to dál.Nechci to aktualizovat protože chci downgrade dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Poslední FW povinný pro PSN je 4.20, 4.21 je nepovinný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pokart
zdravim zrovna sem si updatnul system abych se mohl prihlasit na playstation network tak klikni na sign up to playstation network a objevi se please wait a to je tam uz furt nevite co s tim?neni to akorat pretizeni toho ps networku?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.