Midnight Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 No je ohlaseny Bioshock na PS3 :wohow: najnovsie spravy zo zakulisia vravia ze: 1/ v PS3 verzii budeme mat moznost uvidiet zbrusu nove Intro ktore bude mat 6 minut 2/ verzia bude obsahovat uplne novy level s dvoma novymi druhmi protivnikov - malo by sa jednat o Zoo level, ktory bol z Xbox verzie "vystrihnuty" 3/ za prejdenie hry budete odmeneny trofejou, a taktiez bude hra podporovat sixaxis detekciu pohybu. 4/ slubovane su aj mensie loading casy a lepsia grafika 5/ poslednou nepotvrdenou vecou je, ze vsetok downloadovatelny obsah pre Bioshock bude zdarma tolko sa pise na http://www.psxextreme.com co vy na to ? ja sa na to fejst tesim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Hej kvuli bioshocku bych si ps3 kupil ( ale i kvuli jinym her her ) zda se mi to lepsi koupe nez namakane pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 ano ano...kupovat PC je podle me hloupost...budoucnost je pro konzole..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 hurá, už jse na Bioshock těším jak malej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Teď ať si to strčej někam...když jsem to chtěl hrát tak to byl jen samej Xbox exkluziv...jenže pakáž si ještě potřebuje víc nacpat kapsičky, tak už jim PS3 tak moc nesmrdí...vychcaný krysy...nic víc...ještě si myslej že jim za to budu lízat nohy, ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Teď ať si to strčej někam...když jsem to chtěl hrát tak to byl jen samej Xbox exkluziv...jenže pakáž si ještě potřebuje víc nacpat kapsičky, tak už jim PS3 tak moc nesmrdí...vychcaný krysy...nic víc...ještě si myslej že jim za to budu lízat nohy, ne!? Nechápu proč se tu rozčiluješ, exkluzivitu má i PS3, mají ji všechny konzole, tak nvm na co tu nadáváš, např AC taky vyšlo na konzole dřív než na PC, a je jasný, že když má Bioshock na Xku úspěch, snaží se Microsoft získat alespoň časovou exkluzivitu, to samé dělá i SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 No tak jestli to neni fake tak uz se tesim, protoze na mem pocitadle to byla tezka slideshow :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Tazcz už je to pár týdnů co to bylo oficiálně oznámený ;) ...takže se neboj..bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Hůůůůůůůůůůůůrááááááááááááááááááá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Na PS3 vzcházejí samý lepší a lepší hry :) Todle je jedna z nich .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Ahoj, právě jsem dohrál Bioshock a v menu se mi otevřela možnost klasicky new game a taky new game plus, když dám new game plus budou se mi počítat trofeje které ještě nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.