Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledam brigádu !!!

407sw

Recommended Posts

LOL.. dobrej vtipalek..

1) shanis brzo (ironie)

2) urcite bude nejaka brigada, kde budes sedet na prdeli a za prasule moderoval .. rofl (navic by ti to nikdo nesveril, kdyz ti neni 18..)

3) brigadu muzes mit od 15ti

4) psal jsem recenze do jednoho-nejmenovaneho casopisu na netu o hrach... za jednu recenzi cca 50Kc - a to musela byt stylisticky spravne, s obrazkama, bez gramatickych chyb.. tudiz, jen neco, kde by jsi jako >*$[' klikal na nejaky tlacitka v administraci fakt nenajdes :D

5) ani v 15ti nenajdes nic lepsiho, muzes bejt rad za ten sklad.. chapu, ze by ses nerad nadrel a nerad si spinis ruce, ale hochu, je ti 14, co by jsi chtel - delat reditele ne ? :D

musim rici, ze jsem se tahle pri poledni dobre zasmal.. (hlavne ne nic ve skladu..) - ty si urcite muzes dovolit neco lepsiho xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlavne ti je 14 takze te nikde na smlouvu nevezmou . ja kupuju a prodavam veci z ebaye a vydelal sem na tom uz nekolik tisic je s tim sice hodne domlouvani chozeni na postu , ale je to lepsi nez kdyz sem minulej rok tahal ve skladu koberce prehazoval hlinu a podobny sracky ze kterejch sem byl pak mrtvej...... a k tem recenzim tak on psal ze museli bejt gramaticky a stylisticky spravne a to bys podle me nezvlad kdyz ti je 14( taky bych to nezvlad...) mozna bys to mohl davat nekomu opravit,ale zase to by byla prace na prd.....

Odkaz ke komentáři

Jediny co muzes delat v 14ti je nekde pomahat u babicky na zahradce za nejaky prachy. :D Nebo proste prez znami na nejaky manualni veci ... Nebo treba jestli mas nejakej kredit tak nakup hromadu veci z ebaye a tady prodej :D nic jinyho nedoporucuju ... Prez nejakej internet atd praci nehledej. Ani letaky asi nesezenes.

Odkaz ke komentáři

Většina brigád je přes agentury nebo to musíš mít dohodnutý alespoň měsíc dopředu. Tak třeba natři plot u babičky a něco dostaneš xD počkej ještě rok no. Doporučuji na smlouvu. Já sice dělám každý rok bez ní u známého 12h denně ale zatím zaplatil vždy. Je to zedničina ale za ty prachy mi to stojí. Zkusil jsem McDonald ale po 3 dnech jsem se jim na to vykašlal.

Na internet se vykašli. Dělej rukama.

Odkaz ke komentáři

Na internet se vykašli. Dělej rukama.

Tak spojit praci na PC s praci rukama je taky dobry a zase sedis... Treba pridavani nejakych dokumentu do PC... Hodne firem to potrebuje. Ale jak rikaji ostatni, je to potreba domluvit predem. Takhle na posledni chvili te nikdo neveme.

Odkaz ke komentáři

Lol tak to scháníš docela brzo navíc ve 14:D to tě nikde nevezmou do skladu co vim sem se byl ptát v globusu sklad od17 a jinak máš 80kč na hodinu sice se nadřeš alen aspon máš prachy´mně to snad výjde do kauflandu abych si aspon vydělal 70kč na hodinu:)

Odkaz ke komentáři

S brigádou je to hold težký. Mě je čerstvě 16 ale stejně všude radši 18+ . Snažil sem se hledat a nic :( . Aspoň že mám to roznášení letáků , občas pomůžu tátovi za slušnej peníz :) . Byl sem v Albertu a tam me krásně vyfuckovali :( .

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu