handm3n Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Já opravdu hledal, googlil, hledal tu, ale zatím jsem se nikde nedočet jestli pspčko podporuje i MEMORY STICK DUO(není tam to pro :idea:) Jestli to tu je , prosím odkážete mne? Jsem tu nový a je to pro mne těžké :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jen memory stick pro duo ....memory stick duo je moc velká do slotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jj jenom memory stick PRO duo mas to v manuálu k psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Pokud nam neveris tak ke kazde karte davaji i adapter :D skus si tam narvat ten adapter. A jestli to udelas tak ti poslu moje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
handm3n
Já opravdu hledal, googlil, hledal tu, ale zatím jsem se nikde nedočet jestli pspčko podporuje i MEMORY STICK DUO(není tam to pro :idea:)
Jestli to tu je , prosím odkážete mne? Jsem tu nový a je to pro mne těžké :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts