jirka71 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 max 3 jako minule....mám teprve dva co ujdou.....ale žádne co může vyhrát :D ........a to hraju 2-3 mače denně....Wille sry ja to tady totalne zvrtal.Tyhle uz mam do souteze a ten treti mam na prvni strane.Uz sem to sem dal.Vcera sem hral 10 zapasu ale na tyhle goly to nemelo a sotva se mi povedou lepsi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 to dáme nějak dohromady........ještě je čas....já musím hrát dál....v PES 5 se dávali góly z dálky o něco lépe než teď..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 to dáme nějak dohromady........ještě je čas....já musím hrát dál....v PES 5 se dávali góly z dálky o něco lépe než teď.....Me se davaj z dalky docela dobre.Nejlepsi je kdyz nastrelim obe tyce a nakonec dam gol az od brevna :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 to dáme nějak dohromady........ještě je čas....já musím hrát dál....v PES 5 se dávali góly z dálky o něco lépe než teď..... to na 100% mě ,se žádnej muj goal ještě nelíbí tolik abych s nim vyrukoval do světa ,ale to snad příde 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 to dáme nějak dohromady........ještě je čas....já musím hrát dál....v PES 5 se dávali góly z dálky o něco lépe než teď..... to na 100% mě ,se žádnej muj goal ještě nelíbí tolik abych s nim vyrukoval do světa ,ale to snad příde 8) Hlavne aby si sem nejakej vubec dal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2007 takze uz mam 3 goly a zitra je postnu :) sice newim jestli jsou na vyhru ale aspon neco 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 počítaj se i vlastní? ...mám celkem dobrou hlavičku z rohu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 počítaj se i vlastní? ...mám celkem dobrou hlavičku z rohu :lol:Gol jako gol.Ja se teda obvykle vlastnima nechlubim :lol: Ale jak chces :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 počítaj se i vlastní? ...mám celkem dobrou hlavičku z rohu :lol:já dal jednou malou domů a gólman se ani nepohnul (Petr Čech).......to byl vlastenec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 počítaj se i vlastní? ...mám celkem dobrou hlavičku z rohu :lol:já dal jednou malou domů a gólman se ani nepohnul (Petr Čech).......to byl vlastenec.....Presne s tehle duvodu ja malou domu nehraju.Ty brankari sou obcas zmatkari :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 jjj to bude teda mega tri goly!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 de se nejak na ty goly podivat na PC? mam v tom tedka trochu zmatek ale jeden je fakt elitni :D ten sem musim hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2007 de se nejak na ty goly podivat na PC? mam v tom tedka trochu zmatek ale jeden je fakt elitni :D ten sem musim hoditTo ti nepovim jen vim ze sou ty ikony tech golu barevne odliseny.Ja si ty goly kopiruju na prazdnou kartu abych se nespletl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2007 tak tady máte moje zbývající 2 góly + ten vlastní :lol: EDIT:dal sem i ten první ať je to pohromadě http://www.sendspace.com/file/9hvuoi - cca 8MB - v raru je save + gifko hraju pesko cca měsíc, tak se nedivte, že ty góly jsou nic moc, ale aspoň jsem se zapojil... ...kdo na to chce podívat, musí mít 2.71SE-C, jinak je nepřehrajete... děkuji za pozornost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 zítra 15.1. ve 20:00 bude ukončena soutěž..já pak vyberu některé k hlasování......samozřejmě je předělám na video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 zítra 15.1. ve 20:00 bude ukončena soutěž..já pak vyberu některé k hlasování......samozřejmě je předělám na videoKoukam ze moc lidi nesoutezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 zítra 15.1. ve 20:00 bude ukončena soutěž..já pak vyberu některé k hlasování......samozřejmě je předělám na videoKoukam ze moc lidi nesoutezito je dobře...minule nás bylo pět a vyhrál jsem já :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 zítra 15.1. ve 20:00 bude ukončena soutěž..já pak vyberu některé k hlasování......samozřejmě je předělám na videoKoukam ze moc lidi nesoutezito je dobře...minule nás bylo pět a vyhrál jsem já :mrgreen:Ted mas smulu protoze soutezim ja :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!!RoBy!! Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 lidi uz mam ty videa ty goly v psp uloženy jenom jak je sem dám ??? chci taky soutěžit .....mám krásný góly ... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!!RoBy!! Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 a o co že se hraje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 ja mam jeden co by urcite vyhral ale asi pockam na dalsi soutez pac to DVD me moc nelaka :D chtelo by to jeste neco jineho a jinak uz nekdo prisel jak se na ty goly podivat na PC? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 už mám tři nej....večer dám hlasovat... už to je i natočený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 to jsem teda zvědavej...i když pochybuju, že sem se tam dostal :) jinak smekám (ač sem videa ještě neviděl) před mistry peska, sám vím, že to není zrovna lehká hra :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 jen tak mimo soutez jsem natocil 3 goly tak se mkrnete nevidel jsem co tu mate , snad se ty moje vyrovnaji tem souteznim .. . [hr:71c42e3fb7] [hr:71c42e3fb7] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2007 bomba........na léto připravujeme s Jirkou71 novou soutěž........super ceny.....a hlavně to bude pro všechny fotbaly.....i FIFA a dokonce i PC verze......zkrátka pošleš video a můžeš soutěžit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.