Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, možná je to trochu hloupé, ale zajímalo by mne, jaký je rozdíl mezi obrazem přes HDMI a kabelem dodávaným přímo s konzolí? Mám velkou plazmovku od LG, ale je už asi dva roky stará a není ještě HD ready, a proto by mne zajímalo, zda-li je vůbec dobré si kupovat HDMI a jestli je to poznat. Teď se mi obraz zdá ne uplně nejlepší...např. při prohlížení netu je na obrázcích z PC a PS3 obrovský rozdíl...může to být televizí???

Dík předem za odpověď...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Odesláno
A jsi s nim spokojeny? Prave mam za sebou vyber TV k xboxu a ted jeste hledam dobry kabel, uz mi byl doporuceny Mascom http://www.levnekoupit.cz/produkt/mascom-hdmi-kabel/23106/, ale tahle cena toho tveho je zase o neco levnejsi.

JJ jsem spokojen, sice došel jiný kabel než tam uvádi na obr. ale vše pořádku, vše šlape jak má a grafika nádherná. Myslím že na takové málé vzdálenosti je celkem jedno jaký je to kabel.

Odesláno
Ok, asi ho take objenam. A jaky ti prisel? Myslim si, ze cena 250 Kc i s postou je super.

No na obr. je kabel zalitý v plastovém obalu, v reále došel jen kabel v sáčku se zárukou a fakturou. To mě sice překvapilo, ale přehodil jsem AV kábel na HDMI a spadla mi čelist, prostě super, jak říkám ty hry mají neuvěřitelnou grafiku(hlavně NHL 09), možná to bude i tím že jsem cca do 20 let hrál jen na PC, kde je grafika shit. Prostě parááda:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu