Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 ten oblek pro Clouda si nasel na offic strankach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 no jmeno clouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 kdy by měla vyjít ENG. verze?já se v tý hatmatilce ztrácim a nevim co kde jak proč mám dělat... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 priblizne k letnim prazdninam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 j super už se těšim moc se v tom nevyznám sem rád že sem se naučil dodge.... a zjistil sem jak si kopuvat nový věci a dokonce i jak si je vzít na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 j super už se těšim moc se v tom nevyznám sem rád že sem se naučil dodge.... a zjistil sem jak si kopuvat nový věci a dokonce i jak si je vzít na sebe Jak si je vzit na sebe jestli mysliš tu FORM...tak to jsem jediny nezjistil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Hele a ziskani tech bonus postav z XI je jen kdyz se dohraje storyline za vsechny ?? Edit: kdyz ja davam dmg tak je vzdy mali ale kdyz dostanu dmg je mnohem vetsi a equip mam v poradku stava se vam to taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 DMG zavisi od toho kolik mas momentalne bravery points. Ty souperi beres utokem koleckem a pak zivoty ubiras ctvercem. Uberes presne tolik HP kolik mas monmentalne BP. Neni z moji zkusenosti, jenom sem to cet na netu. ted sem to dotahal a uz se na to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jo je to tak chvilku mi to trvalo nez sem na to prisel )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 jj to vim ale myslim normal utoky (s koleckem) ja jim sazim treba kombem za 9,17,39 a oni napr 25,30,150 takze jenom uskakuju a branim se a tu a tam seknu abych se nedostal do Braku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 no to je tim ze si jim - CPU - nastavil velkej lvl, tak je to automaticky vybavi nejlepsima vecma pro ten lvl...taky se mi to stava kdyz hraju za sepha - lvl 17 - vs cloud. Dam mu stejnej lvl a ubiram mu po 10 a on me po 20 obcas i po 100 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ty CPU tam jsou 2x jedno nejspise bude obtiznost a druhe teda to vybaveni :) (ze zacatku jsem se vstekal ze me kazdy dava a mel jsem all na 9/9 a stejne jsem parkrat vyhral) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Mno tak sem to stáhnul a už mám hotovej příběh za clouda. jedu ho podruhý, abych úposbíral ty itemy co byly zamčený. největší problémy mi ale dělal v druhý "misi" ten zlatej zmetek jak se pořád dodgoval a já ho nemoh trefit a eště sem měl něco kolem 400HP, takže mě první ranou sundal. pak byly eště problémy se Sephirothem. Jinak je to fakt super hra. myslel sem že kvůli neznalosti jap budu mít větší problémy. ale určitě to budu hrát znova až bude v aj protože mě zajímá příběh. Akorát bych se chtěl zeptat, jak se daj používat materie (kouzla) protože sem na to nepřišel a používám je jenom náhodně a nevim ani jak... A eště se chci zeptat, kde levelujete ty postavy že máte např Clouda na 40? To jezdíte story furt dokola nebo po dohrání všech story módů se něco odemkne? EDIT: Jo eště sem někde čet že prej v Dissidii nejdou dělat screenshoty, ale já už zjistil jak to de. Musíte použít CWCHEAT plugin kterej mimojiné umíá dělat screenshoty. S tim to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Lvling je v vs CPU módu... Vím max. jak se dělaj shoty... (U Clouda ohnivý koule) a to analog dolů+kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Lvling je v vs CPU módu...Vím max. jak se dělaj shoty... (U Clouda ohnivý koule) a to analog dolů+kolečko. To je podle toho jak to máš nastavený :dozey: ja to mam treba kouli na levo analog + kolecko blesk napravo + kolecko a Blade Bleam na dopredu + kolecko.... vsechno podle toho jak si to nastavíš :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 hral jsem to hodku a asi to hrat nebudu dokad nevijde evropska verze protoze se v tom moc neorientuju a navic na bojovku mi utoky pripadach chaby 3 comba a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 hral jsem to hodku a asi to hrat nebudu dokad nevijde evropska verze protoze se v tom moc neorientuju a navic na bojovku mi utoky pripadach chaby 3 comba a konec ty mozna davas 3 komba a konec, ja ti potom ukazu nejaky videjko.. neco zase natocim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Uz jste nekdo zkousel multak docela by me zajimalo jaka je to parka ve dvou a jak je reseny kdyz ma nekdo lvl 12 a nekdo 55 jestli ten na 12 dostane i skilli nebo se mu vyrovna jen lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Uz jste nekdo zkousel multak docela by me zajimalo jaka je to parka ve dvou a jak je reseny kdyz ma nekdo lvl 12 a nekdo 55 jestli ten na 12 dostane i skilli nebo se mu vyrovna jen lvl po vanocich reknu, mam domluvenej duel s matwejem :) MUHAHAHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 no kdyz hrajes v multaku tak podle toho jakej lvl mas takovej mas v souboji takze muzes jako 12 lvl bojovat klidne s 50 ....docela lol xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 ja hraju zatim jen za Squlla...lvl40+...akorat me stavlo kdyz sem hral proti cpu Squall...mel mensi lvl jak ja ale o hodne vic komb a dostal sem od nej peknou sadu,....kdyz muze delat trickyco ja nemam tak je to tezky noo :D ale jinak dobra hra...uz aby byla eng verze....akorat je skoda ze to bude beztak i eng dubing :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jo us dabingu se taky bojim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Není proč se bát... Připrav se rovnou na to že bude špatnej, aspoň pak nebudeš mít takovej šok. Viděli jsme přeci CC :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 to jo souhlas...........fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 j to bude hrozný nebo že by se polepšili každopádně na ájinu se těšim jak malej kluk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.