Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ja se ENG dabingu moc nebojim dabing u AC a CC se mi libil (pravda JAP jsem nevidel) ale spis bych rekl ze napr Cloud ma lepsi hlas/dabing v ENG verzi ale je to jen muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 me taky v CC nevadi bude to tim ze jsem neslysel original ale napriklad Naruto v anglictine se mi chce zvracet a v cestine se mi chce brecet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 popord:naruto v cz/en mega des jap-uzasny....AC,CC jap skvely a cloud v jap ma perfektni namluveni aj suck....proste original dabing 4ever xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Japonsko: za prvni tyden prodeju - pres 500 tisic kusu Dissidie. Hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Chtěl bych se zeptat, kde erxpíte ty postavy na tak vysokej lvl?? To se po dohrání všech Destiny Odyssey odemkne další mód nebo co? EDIT: A kdo je váš oblíbenec?? Já hraju nejvíc za Sephirotha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Prosinec 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 v tom prvnim story mode se ti oponenit v misch postupne stupnuji, + nekdy jsou tam i tuzssi vetsi lvly. ale jinak muzes normal v PvP proti AI nastavit lvl. mas <zacit souboj> mapa skill cpu (myslim) lvl cpu vybava cpu (myslim) tak si akorat vzdy pridej lvl stejnej nebo o 1 vyssi a bude expu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 JJ to vim. Já si dám lehkou obtížnost a hodim jim největší lvl. Ale za "zlý hochy" (nevim jak jinak to přeložit) si ve story modu nezahraju.. EDIT: To druhý je obtížnost a to čtvrtý by je "chování". Překlad snad všeho mimo story modu je na http://www.atmaxplorer.com/2008/09/final-fantasy-dissidia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 ale docela by to chtelo ten infrastructure snad brzy bude ... taky by mohli pridat par postav napr me napada hned prvni dvojice ... Zack a Genesis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Možná se dočkáme, ale podle mně to bude pouze jako addon z PSN za prachy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forum Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Tak jak pokracujete ve FF Dissidia ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 nic moc nasel jsem tam ze si muzes vylepsovat a delat vlastni comba nebo tak jsem to ja pochopil ale nwm jak jsem to nasel protozte jap fakt neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synt Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 mam dotaz jak si mam vybrat postavu ? bo na zacatku hraju jen s tim obrnencem xD bo kdo to je a chci hrat za kouda jak to udelam nebo kdy ho odemknu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 musis hrat story mode.....a pak ti to nabidne....dalsi clovek co bude hrat za clouda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Hehe..Tesim se na to,ale Japonsky neumim a radeji si pockam..Nevi nekdo,kdy by to mohlo vyjit anglicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 uz se to tu resilo v US v polovine 2009 a EU pozdejc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Mno u mě vedou postavy WoL(Warior of Light) a Sephiroth Za Clouda se hraje dobře, ale na mě je moc často v depresích(viz jeho story mode):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 pls da se to sehnat v jinym jazyce???,,, asi ne co? jinak jde to prelozit? texty aspon? pokud mi nekdo vytahnete soubor prelozim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 pls da se to sehnat v jinym jazyce???,,, asi ne co? jinak jde to prelozit? texty aspon? pokud mi nekdo vytahnete soubor prelozim Na netu jsem našel přeloženy do AJ story od Clouda a Squalla Stači je jen hledat, dal bych je sem ale nevím kde jsem je našel.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 jima nemohl by si hodilt link? lidicky nechtic sem mazl kartu a newim kde sehnat ff:cc:( na psiszo sou ty linky zaheslovany... jako na megauploadu kdyz dam kod tak to po me chce este heslo:(/ pls hlavne ne rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Cloud story http://community.livejournal.com/ffchaoticcosmos/37270.html Squalluv pohledejte na http://www.gamefaqs.com/boards/gentopic.php?board=939394 Crisis core v pohodě stahneš na www.pspiso.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Tam sice ty hry zaheslovaný jsou, ale většinou nahoře v prvnim postu je to heslo vždycky napsaný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Forum Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Cloud lvl 61 Squall lvl 56 a Sephiroth 20 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 tjn bude tu pre Cloudovano a pre Squallovano mozna jeste pre Sephirovano :D taky se mi libi Frionel ten jeho styl boje se vsemi zbranemi je uzasny :) jinak jak se daji udelat vlastni comba nebo co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharick01 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Zdravim, sice nejsem asi fanda FF, nikdy me to moc nebralo, ale tahle hra je opravdu dobra.Grafika, zvuk, ovladani. akorat je tada dost npc ze je to v hatmatilce.Jak sem cetl tak ste tu celkem fandove, nevite teda o nejake strance kde bych se zhruba seznamil se svetem FF? videl sem akorat filmy. jo jeste sem si vzpomel. neporadil byste mi nekdo? kdyz chci v shopu nakupovat nove vylepseni tak nektere se zkladaji ze dvou veci zpravidla ta druha jsou ty "prstynky". Nevite jak na to abych mohl nakupovat i toto?? mozna je to zmatene ale kdo se v tom hrabal tak vi o cem mluvim. dik Cloud 62lvl Sephiroth 30:psp: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 @rhapsomaniak: Mno vlastní komba si neuděláš, ale když je vylevluješ ty postavy, tak se naučej nový komba. Ty jim pak dáš v customize (trojúhelník na mapě, v hl. menu,) druhá možnost, a pak pomocí tlačítka R se dostaneš k místu kde jim eqipuješ skilly, útoky apod. první jsou útoky a tam jim je přiřadíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.