Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Propojeni nekolika PS3

masman

Otázka

Ahoj, uvazuji o koupi PS3 a v moznostech konzoli se vubec neorientuji a tak jsem se chtel zeptat jestli existuje u PS3 moznost propojeni nekolika PS3 mezi sebou tak, jako napriklad u PC pomoci LAN s moznosti hrat multiplayer po takto vytvorene siti. Cetl jsem, ze PS3 ma wi-fi a moznost napojeni na internet, ale me spis zajima jestli je proste mozne sbalit se s kamosema a udelat si PS3 LANku:) Dik za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

myslím že toto možné není, ale jako náhrada se mi jeví ten internet přes internet to jde v pohodě no prostě se všichni napíchnete na internet a pak už je to v pohodě. Ale myslím že takto jak to chceš udělat ty, to nejde.

Odkaz ke komentáři

• 0

Proč ps3 nemuzu zapojit do jedne podsite která má pouze jednu veřejnou ip.. to kontrolujou z které ip se které ps3 připojuje a když sou 2 se stejnou ip tak jedno vykopnou..? A co použít NAT nebo něco takového.. pro každé ps3 jiný port.

Odkaz ke komentáři

• 0

V GTS Novera je jednorázový poplatek za IP adresu 99,- bez DPH, UPC si účtuje měsíčně 200,- jenže nastřelili omezení podle tarifu na max 5 IP, TO2 http://www.cz.o2.com/sme/cz/internet_a_email/potrebuji_doplnkove_sluzby/internet_a_email-doplnkove_sluzby-pevna_ip_adresa.html

Odkaz ke komentáři

• 0
Přes router by to šlo.

P.S: A vlastně přes lan kabel taky, jelikož někteří vývojáři používají vícero ps3 (spojených) na render hodně náročných 3D animací v reálném čase.

Myslím že Cisco by to zmáklo, těžko ale nějakej ADSL modem, víš co by s tím provozem přes NAT udělal jeho systém - lehnul.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestliže není hra přímo naprogramovabná pro lokální hraní nepůjde to rozchodit, pouze když bude hra nabízet něco jako vytvořit hru v režimu "host" tak se asi ostatním připojeným konzolím objeví nabídka "join" podobně jako to bylo na ps2...technicky by neměla mít ps3 s hraním pouze po lokální síti žádný problém. Mám pocit, že Amored Core 4,

GRAW 2, Warhawk (32 hráčů) a Rainbow Six Vegas mají možnost vytvořit hru po místní síti.. kdo máte fyzicky hry k dispozici zkuste to potvrdit nebo vyvrátit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu