Jump to content
  • 0

Propojeni nekolika PS3

masman
 Share

Question

Ahoj, uvazuji o koupi PS3 a v moznostech konzoli se vubec neorientuji a tak jsem se chtel zeptat jestli existuje u PS3 moznost propojeni nekolika PS3 mezi sebou tak, jako napriklad u PC pomoci LAN s moznosti hrat multiplayer po takto vytvorene siti. Cetl jsem, ze PS3 ma wi-fi a moznost napojeni na internet, ale me spis zajima jestli je proste mozne sbalit se s kamosema a udelat si PS3 LANku:) Dik za odpovedi

17 answers to this question

Recommended Posts

• 0

V GTS Novera je jednorázový poplatek za IP adresu 99,- bez DPH, UPC si účtuje měsíčně 200,- jenže nastřelili omezení podle tarifu na max 5 IP, TO2 http://www.cz.o2.com/sme/cz/internet_a_email/potrebuji_doplnkove_sluzby/internet_a_email-doplnkove_sluzby-pevna_ip_adresa.html

• 0
Přes router by to šlo.

P.S: A vlastně přes lan kabel taky, jelikož někteří vývojáři používají vícero ps3 (spojených) na render hodně náročných 3D animací v reálném čase.

Myslím že Cisco by to zmáklo, těžko ale nějakej ADSL modem, víš co by s tím provozem přes NAT udělal jeho systém - lehnul.

• 0

Jestliže není hra přímo naprogramovabná pro lokální hraní nepůjde to rozchodit, pouze když bude hra nabízet něco jako vytvořit hru v režimu "host" tak se asi ostatním připojeným konzolím objeví nabídka "join" podobně jako to bylo na ps2...technicky by neměla mít ps3 s hraním pouze po lokální síti žádný problém. Mám pocit, že Amored Core 4,

GRAW 2, Warhawk (32 hráčů) a Rainbow Six Vegas mají možnost vytvořit hru po místní síti.. kdo máte fyzicky hry k dispozici zkuste to potvrdit nebo vyvrátit.