Roller Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 PLS poradte mi kam mam dat ten soubor abych to dal na Firmware 4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Ms0:/psp/game/UPDATE/eboot.pbp kdyz je to ofiko a kdyz cfw tak se to nebude jmenovat eboot.pbp ale 401.pbp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 pls a jeste potrebuju pomoc kdyz sem to dal na verzi 4.01 tak mi nejde Recovery menu pls poradte mi nekdo Spechaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 mg :dozey:... sis nahrál oficiální verzi FW ? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 nn stahl sem si CFW ze stranek psp.novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 hmm....určitě ? ...recovery jde normálně....musíš PSP vypnou úplně ne ho dát jen do spánku (tj. držet tlačítko 5-10 sekund) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 jj ja ja vim drzet tlacitko nahore nez se to vypne a potom zapnout psp a drzet R ale mne normalne naskoci psp ale ne recovery pls pomoc mi tekken predtim se tam daval Plugin chtel sem si vyzkouset ty themeta na 4.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 jdou ti ISO hry ? jestli ne tak máš ofic FW vyřešeno na chatoboxu..locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roller Odesláno Červenec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 nejdou :) tak mam ofik no sakra :) doufam ze to de vratit na CFW ale asi jo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roller
PLS poradte mi kam mam dat ten soubor abych to dal na Firmware 4.01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts