.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Hele, nerikej, ze obrazovka hned na zacatku v dolni ceste po Room of Divine Transportation, kde po tobe strili neco jako z Maria z dela, jde udelat. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Ta část co .Denovi se mi také ještě nepovedla udělat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Ja asi vim uz co s tim, ale nedari se mi to zrealizovat. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 každá obrazovka týhle hry je dělaná tak aby na rpvní pohled nešla udělat a chcípnu lsi v ní nejmín 10x :D já vim v tom tetrisu kam přesně skočit takže tam je t ook. ok nebude až budu dělat to video (jestli ho budu dělat) protože sme to dlouho nehrál a nvm kde co je:D a ten typ je taky easy :D stačí na to přijít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Ok řeknu to takhle : Dene ja vim přesně co dělat, ale k tomu typovi se nemužu dostat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Tak to toho vime asi stejne tolik. :lol: A u mraku nahore taky nevim kam. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 tenhle problém kam jít budete řešit spíš na začátku. jakmile se vydáte správnou cestou budete se spíš snažit bejt rychlý mrštný a hlavně přežít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 By to chtelo gamepad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 možná že gamepad jde. když v nastavení klikneš na Joystick a máš ho zapojenej tak by tě to mělo nechat to nakonfigurovat EDIT: na mim joysticku to jde ale hraje se to jen analogem xD a zybtek tlačítko na skok apod EDIT2: je to nezvyk. mam swap na sipky takze to jde sipkama ale ovladani je divny :D strileni jde blbe, at amckam jak mackam strili pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Zkoušel sem JoyStick a vůbec to nejde :D nedostal jsem se ani přez ty první bodce xD...no mohl bych natočit video jak debilně se to ovládalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Leny mě donutil at natočim celý video celý hry od začátku až do konce a s mim komentářem :D co myslíte mám to natočit? :D přidám hlasování. Lenymu se totiž líbilo video který sem pro něj natočil a já nevěděl že mám zaplej mikrofon :dozey: :D http://www.youtube.com/watch?v=AtY-XQwz8qAok prosím mody aby mi sem přidali hlasování jestli mám natočit video s mim komenářem. ano,ne no dpc :D sakra ja se pri tom tak smal ze uz me boli celi telo xDDDD hej kamo dobry xD :thumbup::thumbup::thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 no lol to bych nečekal xD mám teda to video natočit nebo ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 :D tuhle hru by to chtelo pro psp))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 j chtělo ale konverze prej neni možná řikal tvurce :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 j chtělo ale konverze prej neni možná řikal tvurce :(:( jaktoze?! ;)..z duvodu copyrightu?! nebo? ;)...nezkousel to nekdo rozjet v Dosboxu? :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 psal to na svim foru. ne kvuli copyrightu ale ze by se cela hra musela predelat. je prej nemozny preportovat ji na psp. v dosboxu sem t onezkoušel asle asi to nepude. Q: Can I get IWBTG on my PSP/DS? :D :D :D :D A: No. It's impossible to port. To top it off, I'm so irrated by this question I may just ban you for bringing it up. EDIT: našel jsem že by se to evidentně dalo kdyby to někdo udělal sám ale Kayin (tvurce) nechce nikomu dát svoje zdrojáky takže smula ;) a anvic by byla skoa rozmlatit kvuli tomu PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 No tak to je sakra škoda....hele začni točit to videjko kámo at je čemu se zase zasmát :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 čemu nebo komu? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Komu : Tobě :lol: Čemu : Těm tvejm kecum :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 já nechci aby se lidi smáli mě xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Premyslim jak prezit obrovsky sutr v tetrisu. x_x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Neboj nebude to moc velkej hluk jen parset lidi z fora se začne tlemit tvejm kecum z te hry :D.....mimochodem pod Linuxama to má ještě lepší grafiku než na XPčkach :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 .Dan neprežiješ, musíš bejt rychlejší než tam vubec spadne. a Leny ukaž nějakej screen. chci to vidět :) párset lidí? lol dyt v tomhle topici sme jen my 3 a k tomu další asi 3 co sem nepíšou a nereagujou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 .Dan neprežiješ, musíš bejt rychlejší než tam vubec spadne. a Leny ukaž nějakej screen. chci to vidět :) Arcane jj hned du na to, ale je to fakt lepší než sem myslel //EDIT : Vážně se mi to zdá lepší, ale rozhodnutí nechám na vás :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Dyt to nejde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.