Sony108 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Hoj nevíte někdo o nějaký dobrý strategii na psp?? Něco jako warcraft nebo LOTR: Batle for midlearth?? dík :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Red Alert z PSX.. Na strategie je lepsi NDS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Red Alert dokonce v CZ z PSX, Warcraft 2 z PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlubax Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Transport tyccon deluxe je to taky češtine :!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Jo ok A jak to mám udělat aby mi to fachalo z psx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 1 ) stáhnout už předělanou hru 2 ) koukni do sekce PSP Tutoriály...je tam na to hned několik návodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Dík a kde bych sehnal nějakou už předělanou hru a tu předělanou hru dám prostě normálně do karty na iso nebo někam special? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 tady na foru v download-PSX hry a musíš mít popsloader na který je tady někde návod a pak to dáš do PSP-GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 otázka stáh sem si hru warcraft 2 ... a v tom návodu píšou že tam mám dát jakousi zálohu hry v isu ale nic takovýho tam neni je tam jenom ebot a keys ... vim sem lama ale nwm si stim rady kde mám vzít to iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 žadný iso nepotřebuješ..nakopíruj to do PSP/GAME/složka(jakejkoliv název ale ne moc dlouhej/EBOOT.PBP a keys.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 jenom to je vše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 me ten warcraft nejede,sekne se to pri loadovani....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 me ten warcraft nejede,sekne se to pri loadovani....? pres tak take mi to dela :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 mě ten warcraft fachá normálně. vlastně mi funguje všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Hmm super už mi to taky nefunguje ... fungovalo mi to dokud sem měl cfw 3.71 ale dneska sem si ho nechal předělat na 3.90 a už mi nefunguje většina her z psx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 použij POPSloader plugin a pomocí něho loadni POSP .71 a zase ti to půjde :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 jo chápu ale nwm jaký je heslo k tomu tvýmu PSARDUMPER M33 na týhle stránce http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=19733&highlight=POPSloader když zkopnu to co tam je tak mi to stejně píše špatný heslo. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booch Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 mozna si to skopcil s mezerou raci to vopis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Dumper nestahuj hod si do PSP tenhle plugin: http://www.edisk.cz/stahni/47294/popsloader_pack_3.90m33_by_hojas86.rar_9.12MB.html btw..all thanks to Hojas86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 jinak pamatuje si nekdo jak hral AoE II na ps2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 jj díky všem už to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.