Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP z USA?

SonySmith

Otázka

Zdravim všechny 8)

Před pár dny jsem si pořídil PSP slim s FW3.72. Když jsem ho přinesl domu, zkoušel jsem nastavit Wi-Fi a zajel sem i do výběru AP a k mému uvidění, tam byl na výběr T-Mobile USA:!: Tak se teda koukám na kód ze spodu PSP a objevil jsem, že se jedná o verzi PSP2001. Zajímalo by mě, jestli jsem to určil správně (že PSP je z USA) a co tedy z toho pro mě, jako pro Evropana, plyne? Z toho co jsem našel, jsem pochopil, že budu mít akorát problém s UMD filmy z Evropy a Asie, ale že na tom pujdou hry ze všechy regionů a filmy jenom z USA.

A ještě jedna věc. Měl jsem v plánu nainstalovat CFW, ale asi to nezvládnu. Může mi někdo pomoc a říct, jaká jsou rizika při takovémto zasahování? Jsem z Prahy

Doufám, že jsem neporušil nějaká pravidla fóra. Pokud ano, omlouvám se :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Spatne.. Evropsky region ti pujde, Japonsky ne.

Pokud budes mit CFW, pujdou ti vsechny hry, nezavisle na regionu. Ze je z USA nepoznas, PSP2001 = PSP Slim, neznaci region, poznas to az po formatu flash1 a naslednem obnoveni flash1 - kdy ti to dava na vyber casovou zonu, pokud tam mas defaultne vybranou +1 - tudiz o jedno vys, nebo niz je Prague, tak mas Evropsky, pokud jina casova zona, je to USA, pokud potvrzujes koleckem, je to JAP..

Ja flashuju v Praze, pokud chces, muzeme se dohodnout a mohu ti to flashnout.. Sam muzes, staci si dat pozor a delat to dle navodu - az budes rozrezavat baterii, tak bacha, aby jsi nerejpnul, kam nemas - a nezapomen na zalohu NANDu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu