NiCK Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Lidi vůbec jsem nepochopil a nikde nenašel jak změnit cintro na firmwarech 3.90M33 a výš.... Ja mám psp fat 4.01M33-2 samozřejmě 1.50Kernel taky ale nemuzu nikde ve f0 najit cintro.pmf ..... kde je schovany? :) Dík za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Cintro tam neni je tam gameboot.pmf a kdyz ho nahradis necim jinym tak se to zmeni;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NiCK Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Cintro tam neni je tam gameboot.pmfa kdyz ho nahradis necim jinym tak se to zmeni;) No dik za odpoved ale gameboot a cintro je neco jinyho :lol: Cintro je úvodní video při zapínání PSP ne hry. (tym by to pak byl gameboot) Potřebuju věděte kde ve f0 najdu cintro, popřípadě v jakym rco souboru....:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Tak to nvm jestli pujde zmenit da se to bud prez plugin a nebo se da zmenit ten napis sce na ktery chces;) edit:zapomel jsem dodat ze se to jmenuje opening_plugin.rco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 cintro není ve flash .. je tady na to návod...bohužel cintro od 3.60 M33 vejš nefunguje !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NiCK Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 cintro není ve flash .. je tady na to návod...bohužel cintro od 3.60 M33 vejš nefunguje !!! Aha, tak konečně jasná odpověď :) škoda no a to jsem se tak těšil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Konecna odpoved to NENI!!!zprovozni ti to autoboot fixer a uvidis ze to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NiCK
Lidi vůbec jsem nepochopil a nikde nenašel jak změnit cintro na firmwarech 3.90M33 a výš.... Ja mám psp fat 4.01M33-2 samozřejmě 1.50Kernel taky ale nemuzu nikde ve f0 najit cintro.pmf ..... kde je schovany? :) Dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts