predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Mě napadlo založit tenhle topic kde bychom si mohli davat srazy.Třeba Brnáci a Ostravaci by se tu mohli domluvit na nejkame srazu.Já zatim shanim lidi z Ostravy na nejaky srazek kdo by mel zajem ta tu napiste,a pokud mozno at mame vsichni stejnou verzi link http://console-forum.cz/showthread.php?t=28860 a tady na patchnuti http://console-forum.cz/showthread.php?t=29007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 kdyz uz neni tu nekdo z Vrchlabi? xD:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 kdyz uzneni tu nekdo z Vrchlabi? xD:lol: jeslti mi reknes kde to je a jeslti to je min nez 100km od Ostravy klidne prijedu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 jeslti mi reknes kde to je a jeslti to je min nez 100km od Ostravy klidne prijedu xD o to bys asi neprijel , mas to pres celou republiku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 o to bys asi neprijel , mas to pres celou republiku xD aha to je skoda tak musim doufat ze se nekdo ozve Ostrava nebo okoli ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 NO z ostravy to je docela dalka jak svin :D ale kdyby si mel cestu kolem usti klido se zastav docela bych si zahral s nekym :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ja jsem z frydku mistku to mam kousek do ostravy a urcite bych si rad zamackal s nekym jsem hr5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ja jsem z frydku mistku to mam kousek do ostravy a urcite bych si rad zamackal s nekym jsem hr5 ok to by slo sem jen hr3 xD bys mi mohl pichnout hele v nedeli jedu d oOstrvay bo v pondlei du na brigadu se muzem nak domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Zahraju skym to pude, jsem z Litvínova, často se objevuju v Litoměřicích a taky do Prahy zajíždim... a taky na Xlinku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
predatorr Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Zahraju skym to pude, jsem z Litvínova, často se objevuju v Litoměřicích a taky do Prahy zajídim... a taky na Xlinku :) oh welcome back friend hunter=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 no tedka v nedeli to nepujde protoze pracuji ale napis kdy asi jindy ja bych se pokusil prspusobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2008 Ja bych si s tebou klido sraz dal;-)jsem totiz z karvine:-Djen staci rict kdy a uvidim kdy mam volny den:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeeero Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Praha...rulez :-) Jsem z Nových Butovic (Praha 5) hraje nás to pravidělně 5......ale vždycky se sejdem 4 a děláme jatka......zabíjíme ty monstra jak na běžícím pásu........Třeba Rajangy a tak......paralyza rulez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Tak sel by nekdo na ten sraz v ostrave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Já nevím, jsem z Opavy, to je kousek od Ostravy, ale teprv jsem začal hrát, tak spíš až se trochu vymakám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Tak sel by nekdo na ten sraz v ostraveja bych jel stebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aresik1468621879 Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 je tu nekdo z prahy 13 :-) ? stodulky,luziny,novy butovice atd.. ze by sme se sesli a poparili )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Uz se pridalo docela dost new lidi co tuhle parbicku zaclo parit tak proto osvezim tenhle topic a znova se teda zeptam jestli neni nahodou nekdo z usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 No zozy dal bys sraz?klidne do karvine přijedu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 tuto nedeli bych mel byt spolecne s termixem v brne v kruskach (ten bar u hlavasu) ... sraz bude asi kolem druhe odpoledni, pokud nekdo chcete dojit, hodte mi mail :) myslim ze vsici sou vitani :) prednostne se bude zabijet uca :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Říjen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2008 Jsem z prahy 9 černý most a pařim to klidně bych i někam dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Já sem praha 2-Vyšehrad, ale jestli se pude hrát MHP2G tak bych šel taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 čus všichni, heleďte, od 14. do 17. Prosince sem v Brně, tak by sem se moh sváma někde srazit, co říkate ? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infernus Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 To tu neni nikdo z prahy?že by jsme se sešly a pařily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Já z Prahy sem a do Brna teda nepojedu už jenom kvuli tomu že nemám jak se tam Dostat a táta by asi měl radost kdyby mě tam musel vozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.