Honzis Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Praha... PRAHA! (Překlad: Neni tu někdo z Prahy? Docela rád bych si s někym zapařil) P.S.: Zrovna dělám 5-star elder questy. P.P.S: Kirin je svině :cheesygrin: zatim jsem ho dostal akorát v tréninku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
representcz Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 já jsem z prahy,docela bych taky zahral ale poradne jsem tu hru jeste ani nezacal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf1468623175 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 To tu neni nikdo z prahy?že by jsme se sešly a pařily No já to mám na čerňák 10 minut busem, mam sice hotovy (až na pár vyjímek) Elder a těď se vrhám na guildový, no mám pár setů (typu tygrex, rathalos soul nebo death stench) a teď se ke mě přidá další kámoš (možná dva :D) a časem by se dalo něco podnikat, všici z praglu samozřejmě, takže by ses k nám mohl eventuelně přidat. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf1468623175 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Praha... PRAHA! (Překlad: Neni tu někdo z Prahy? Docela rád bych si s někym zapařil)P.S.: Zrovna dělám 5-star elder questy. P.P.S: Kirin je svině :cheesygrin: zatim jsem ho dostal akorát v tréninku... (mno já ho killnul diamio warbow, haluz nejvetší! (pierce bow vs. malej skakavej kirin)8)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolf1468623175 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Navrhuju domluvit nějaký místečko a nějakej rozumnej čas a kdo bude moct (a chtít) tak tam dorazí a můžem něco podniknout (PS: nejsem ňákej mástr :D,hraju +-měsíc) Pražští pařani spojte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Oprašuji téma... Co vy na to, Vsetín a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 lysa nad labem praha az kolik pokud chce nekdo hrat napiste pm plis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Je tu někdo Opava a okolí, popřípadě ostrava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mijo1468624365 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 koukam, dlouho se tu nepsalo Praha 5 Stodulky :) ucastnim se vseho v Praze, ale nebudete me mit radi, kdyz vam to budu kazit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.