ice22222 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 nejak se nemuzu domluvit s RSPsarDumper 3.4 a potreboval bych soubory vshmain.prx paf.prx a common_gui.prx... nasel sem mozna program na kovert schemat a pez techto souboru to testnout nemuzu:( pls upnete mi to na ulozto nebo edisk. DIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 jj ten je už na consolespot od začítku 4.01 m33 ;)...ale je to jen na konvert PRX souborů takže když máš CTF téma tak ti to moc nepomůže ;) ... btw jestli máš nainstalovanej 4.01 M33 tak si je najdi ve flash paměti ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 dej mi prosim presny odkaz :) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ice22222
nejak se nemuzu domluvit s RSPsarDumper 3.4 a potreboval bych soubory vshmain.prx paf.prx a common_gui.prx... nasel sem mozna program na kovert schemat a pez techto souboru to testnout nemuzu:( pls upnete mi to na ulozto nebo edisk. DIK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts