Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Jak je to teda s tema savama? Je jich hodne nekombatilnich?

To ti asi nikdo přesně nepoví (alespoň zatím). Některé jdou, některé prý ne. Ale pořád můžeš zkusit k tomuto cf i Devhook a emulovat si to na ty save (pokdu jsi to, tak dělal předtím :))..

Mam rozehrano asi 15 her na SE-C tak by bylo pro me prekne blby kdyby ty savy nefajcili. Jinak zejtra asi prestoupima na 3.02 OE-A :D
  • Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Jak je to teda s tema savama? Je jich hodne nekombatilnich?

To ti asi nikdo přesně nepoví (alespoň zatím). Některé jdou, některé prý ne. Ale pořád můžeš zkusit k tomuto cf i Devhook a emulovat si to na ty save (pokdu jsi to, tak dělal předtím :))..

Mam rozehrano asi 15 her na SE-C tak by bylo pro me prekne blby kdyby ty savy nefajcili. Jinak zejtra asi prestoupima na 3.02 OE-A :D

Já mám také rozehraných několik her, ale hraji je postupně (což nejde moc dohromady, že? :)), a s Wipeout Pure, Dungeon Siege: Throne of Aghony a ještě něčím (už nevím čím) jsem neměl problém :)

Odesláno
V jine diskuzi jsem se docetl, ze nefunguje No UMD. Takze pry je nutno tuto volbu v recovery menu disablovat a pouzit nejaky UMD disk. Tohle se v 2.71SE delat nemuselo :(

V 2.71 SE-C jsi musel používat na novější hry Devhook a tím pádem jsi potřeboval i "nějaký" UMD Disc, aby jsi je mohl hrát :)

Jinak an GTA jak už jsem psal v jiném topicu stačí:

1) Vypnout PSP

2) Zapnout PSP a držet tlačítko R (vpravo nahoře) - to vás dostane do Recovery Menu

3) V Recovery Menu najet do Configuration -> use NO-UMD (přepnout na Disable)

4) Back

5) Exit

6) Vložte do mechaniky "nějaký" UMD Disc

7) "Smažte" GTA :twisted:

Odesláno
Nevim kam uložit hry, dávám je do ISO ale nefungujou, vůbec se neukážou v PSP, co s tím??????

Ještě bych ti doporučil Upgrade na 3.02 OE-B (zabere ti to jen pár vteřin).

Jinak k tvému problému.

Složku ISO máš kde? Jaké soubory tam dáváš, nejsou ve ložkách, že?

(V PSP je najdeš v Game -> Memory Stick)

ISO mám v rootu a hry dávám v isu a csu, v čem je lepší 3.02 OE-B???

Odesláno
Nevim kam uložit hry, dávám je do ISO ale nefungujou, vůbec se neukážou v PSP, co s tím??????

Ještě bych ti doporučil Upgrade na 3.02 OE-B (zabere ti to jen pár vteřin).

Jinak k tvému problému.

Složku ISO máš kde? Jaké soubory tam dáváš, nejsou ve ložkách, že?

(V PSP je najdeš v Game -> Memory Stick)

ISO mám v rootu a hry dávám v isu a csu, v čem je lepší 3.02 OE-B???

OE-B - možnost PSX her

Ty hry se ti nezobrazí v PSP v GAMES -> Memory Stick ???

Udělej pls screen tvého Rootu plus screen složky ISO a pošli mi PMko, asi to bdue nejrychlejší ;)

Odesláno
Přesně, souhlas s BadBoy, udělej screen. Tohle je vážně už haluz. Nakonec stejně zjistíme, že to bude nějaká blbost :D .

Vždycky to bývá nějaká haluz .D

Tady máš screens jak by to přibližně mělo vypadat. Nevšímej si slžoky seplugins nebo tak nějak. Hlavní je Root (černě jsem to tam napsal - není to moc výrazné :)) a na něm složky ISO, MP_ROOT, PSP. Poté jsem "típnul" i složku ISO ;)

www.vweb.ic.cz/Root.jpg
[url]www.vweb.ic.cz/SlISO.jpg[/url]

Odesláno
Přesně, souhlas s BadBoy, udělej screen. Tohle je vážně už haluz. Nakonec stejně zjistíme, že to bude nějaká blbost :D .

Tady máš screens jak by to přibližně mělo vypadat. Nevšímej si slžoky seplugins nebo tak nějak. Hlavní je Root (černě jsem to tam napsal - není to moc výrazné :)) a na něm složky ISO, MP_ROOT, PSP. Poté jsem "típnul" i složku ISO ;)

www.vweb.ic.cz/Root.jpg

Hele tak to byla haluz, ISO jsem měl ve složce PSP- no já jsem ale krypl. Ale už mi to fachá díky moc. Ještě dotaz kam s PSX hrama???

Odesláno

www.vweb.ic.cz/Root.jpg

Hele tak to byla haluz, ISO jsem měl ve složce PSP- no já jsem ale krypl. Ale už mi to fachá díky moc. Ještě dotaz kam s PSX hrama???

PSX hry podle toho jestli jsou překonvertované z PSX do PSP (někým jiným než Sony, tj. ne origin kovnerty, např. od lidí tady z fóra :)) Tak rovnou do složky "X:\PSP\GAMES\Název Hry\"

Konvertované od Sony (origin z PS3 Store) do "X:\PSP\GAMES\Specifický Název Složky pro každou hru - vypadá nějak takto SLUS1234 (jen příklad!)"

Chyby pls někdo opravte :))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu