kamigava Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Schéma jsem si stáhl v ptf formátu a pak jsem ve složce PSP vytvořil složku THEME a dal to tam jak to dělají na YouTube ale ono nic? poradte prosim:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 jakej máš FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Máš custom firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 kamigava: musíš stáhnou téma pro tvůj FW ;) petrželka: na PTF nepotřebuje CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamigava Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Firmware znamená Update ja prave nevim ja ky mám nevite jak to zjistit ?:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 omg...Settings/System settings/System Information Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamigava Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 tak to mam 3.30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 tak to ti nepůjde potřebuješ alespoň 3. 71 myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamigava
Schéma jsem si stáhl v ptf formátu a pak jsem ve složce PSP vytvořil složku THEME a dal to tam jak to dělají na YouTube ale ono nic?
poradte prosim:lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts