.Den Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Da se ve vetsine her vytvaret vice savu (pozic) nez jen jedna? Jde mi o to, ze mam bratra, tak abychom mohli oba hrat stejnou hru na jednom NDS. Samozrejme za predpokladu, ze flashcard multisave sama o sobe neumi.
0 NexusWright Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Opravdu mnoho ale mnoho her to podporuje. Ty co to nepodporují jsou spíše vyjímky a setkávám se s nimi opravdu málokdy, jestli chceš mohl bych se pokusit najít list. Ale pochybuju.
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 To je dobry, nemusis. =) Jen jsem chtel vedet tohle.
0 NexusWright Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Zrovna to co pařím teď, SimCity má jen jeden save :lol:
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Řekl bych, že tak 98% her víc pozic na ukládání má - sami tvůrci si uvědomují, jak je to užitečný
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Rekl bych, ze "konecne". Treba PSP s tim porad ma problemy...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Jak s tím má PSP problémy, mám pocit, že u snad každé PSP hry, co jsem hrál to šlo.
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Mel jsem jich hned nekolik, kde jsem musel savy ukladat na PC a z nej zas kopirovat bratrovi do PSP, abychom mohli hrat oba. Na tituly uz si bohuzel nevzpomenu (krome tusim Taiko No Tatsujin 2).
0 NexusWright Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Taky mám ten dojem, na PSP je často fakt hodně pozic, např. CC:FF7 jich má 100!
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Vsak ja nerikam, ze vsechny, ale nekolik jich bylo urcite a je to celkem opruz pak.
Otázka
.Den
Da se ve vetsine her vytvaret vice savu (pozic) nez jen jedna? Jde mi o to, ze mam bratra, tak abychom mohli oba hrat stejnou hru na jednom NDS. Samozrejme za predpokladu, ze flashcard multisave sama o sobe neumi.
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts