.Den Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Da se ve vetsine her vytvaret vice savu (pozic) nez jen jedna? Jde mi o to, ze mam bratra, tak abychom mohli oba hrat stejnou hru na jednom NDS. Samozrejme za predpokladu, ze flashcard multisave sama o sobe neumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Opravdu mnoho ale mnoho her to podporuje. Ty co to nepodporují jsou spíše vyjímky a setkávám se s nimi opravdu málokdy, jestli chceš mohl bych se pokusit najít list. Ale pochybuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 To je dobry, nemusis. =) Jen jsem chtel vedet tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Zrovna to co pařím teď, SimCity má jen jeden save :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Řekl bych, že tak 98% her víc pozic na ukládání má - sami tvůrci si uvědomují, jak je to užitečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Rekl bych, ze "konecne". Treba PSP s tim porad ma problemy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Jak s tím má PSP problémy, mám pocit, že u snad každé PSP hry, co jsem hrál to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Mel jsem jich hned nekolik, kde jsem musel savy ukladat na PC a z nej zas kopirovat bratrovi do PSP, abychom mohli hrat oba. Na tituly uz si bohuzel nevzpomenu (krome tusim Taiko No Tatsujin 2). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Taky mám ten dojem, na PSP je často fakt hodně pozic, např. CC:FF7 jich má 100! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Vsak ja nerikam, ze vsechny, ale nekolik jich bylo urcite a je to celkem opruz pak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.Den
Da se ve vetsine her vytvaret vice savu (pozic) nez jen jedna? Jde mi o to, ze mam bratra, tak abychom mohli oba hrat stejnou hru na jednom NDS. Samozrejme za predpokladu, ze flashcard multisave sama o sobe neumi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts