.Den Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Da se ve vetsine her vytvaret vice savu (pozic) nez jen jedna? Jde mi o to, ze mam bratra, tak abychom mohli oba hrat stejnou hru na jednom NDS. Samozrejme za predpokladu, ze flashcard multisave sama o sobe neumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NexusWright Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Opravdu mnoho ale mnoho her to podporuje. Ty co to nepodporují jsou spíše vyjímky a setkávám se s nimi opravdu málokdy, jestli chceš mohl bych se pokusit najít list. Ale pochybuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 .Den Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 To je dobry, nemusis. =) Jen jsem chtel vedet tohle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NexusWright Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Zrovna to co pařím teď, SimCity má jen jeden save :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sir Jarousek Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Řekl bych, že tak 98% her víc pozic na ukládání má - sami tvůrci si uvědomují, jak je to užitečný Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 .Den Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 Rekl bych, ze "konecne". Treba PSP s tim porad ma problemy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sir Jarousek Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Jak s tím má PSP problémy, mám pocit, že u snad každé PSP hry, co jsem hrál to šlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 .Den Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 Mel jsem jich hned nekolik, kde jsem musel savy ukladat na PC a z nej zas kopirovat bratrovi do PSP, abychom mohli hrat oba. Na tituly uz si bohuzel nevzpomenu (krome tusim Taiko No Tatsujin 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NexusWright Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Taky mám ten dojem, na PSP je často fakt hodně pozic, např. CC:FF7 jich má 100! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 .Den Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 Vsak ja nerikam, ze vsechny, ale nekolik jich bylo urcite a je to celkem opruz pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
.Den
Da se ve vetsine her vytvaret vice savu (pozic) nez jen jedna? Jde mi o to, ze mam bratra, tak abychom mohli oba hrat stejnou hru na jednom NDS. Samozrejme za predpokladu, ze flashcard multisave sama o sobe neumi.
9 answers to this question
Recommended Posts