eskimo Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 může mi někdo potvrdit, jestli jedou všechny savy(ať už z 2.71SE-C nebo starších devhooků) ...jse mi o to, že u DH 0.51 s fw.3.01 mi nechodily nějaké savy z her....např. THPS8, tak jestli je to tak i zde díky mockrát
VaSiL* Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 tak uz to mam taky, konecne tam je rychlejsi 3stupnove posouvani pisnicek a fajny visual player Co znamena v Game/Certificate Ulility ?
Electropunker Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 Nevim proc, ale trosku se toho bojim, jsem na tyhle veci antitalent a mit brick jen kvuli mp3 vizualice mi za to nestoji........mam svoji 1.5 a zatim jsem spustil vse co vyslo a s nicim jsem nemel problem.....ach jo, vim, ze me to stejne jednou ceka, ale proste si cekam na nejakej super fw :cry: Přesně tohle jsem si říkal před downgradem z 2.50 na 1.50 - taky jsem hroznej srab. Ale postupem času zjišťuju, že se není téměř čeho bát - čím víc toho zkusím, tím míň se bojím. Hlavně jsem hroznej šťoura a lákají mě nový věci (ale ne zas každá blbost, jen to, co mě zaujme). Jestli Ti 1.50-ka vyhovuje a neprahneš po novějších věcech nebo pohodlnýmu spouštění ISO her, klidně zůstaň dokud to půjde :wink: . Já si to tam právě teď hodil, protože jak už jsem psal - jsem šťoura a navíc línej :D . Ad návod: dobrá práce jako vždycky :wink: . Jen bych poupravil - PSP se samo nerestartuje, teda alespoň mě ne (i v readme se píše "restart PSP manually"). Jinak poprvé jsem si udělal (teda oeupmaker od DaXe :D ) svůj DXAR, chtěl jsem to vyzkoušet. A pro ostatní - ten od Dutche je úplně stejnej, není se čeho bát :wink: . Takze diky DUTCHOVI jsem uspesne UP a jsem na 3.02 OE-A
Shane Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 je autorem dark alex jako 2.71 se-C? a cp zmamena to OE?? diky
VaSiL* Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 je autorem dark alex jako 2.71 se-C? a cp zmamena to OE?? diky tak to nevim kdo je autorem, ale patri mu velke Dik OE - (Open Edition)
H4nys Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 autor D_A(Dark_Alex) OE-OPEN EDITION
Shane Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 a to ze je to otevrena verze znamena? jako ze nekdo rozlustil kod bo tak neco?
H4nys Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 LOL...jak bylo SE-x tak je OE...a proc te to tak zajima..?
Shane Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 vadi ti to snad??? chci o tom neco zjistit nez si to dam do psp
operator Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 Hej hanysi neděl jako by si byl nějákej mod...klidni se a nech každýho,je to jejich věc.
Georgeos Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 a to ze je to otevrena verze znamena? jako ze nekdo rozlustil kod bo tak neco?To znamená že když vyšlo 3.00 tak samý amatéři dělali věci jako 3.00 SE-C a podobně a s tim nechtěl mít D_A nic společnýho, tak to musel přejmenovat on :)
Shane Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 super aspon je nekdo schopnej odpovedet misto nejakejch urazek
eskimo Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 může mi teda někdo potvrdit ty savy??celkem mě to láká, ale aby to nedopadlo jako s tim DH, kde sem musel stejně použít starší verzi, aby si načet svoje savy :wink:
Electropunker Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 může mi teda někdo potvrdit ty savy??celkem mě to láká, ale aby to nedopadlo jako s tim DH, kde sem musel stejně použít starší verzi, aby si načet svoje savy :wink: No rekl bych, ze to je asi stejny. Protoze stejne pouzivam DH protoze mi to nenacte load game z normalni 1.5
ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 ja se do toho radeji nebudu .... :lol:proc? je to jednoduchych 7 kroku, celkovy straveny cas je asi 10minut vcetne stahovani :)a ked to nahodim tak to zapisuje do flash0? kdyz jo tak to radeji nebudu skouset protoze sem uz dvakrat brcknul :lol:
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 Vím, že už se an to odpovídalo v jiných topicích (šlo o jiný fw), ale když nainstaluju tento fw (podle návodu :)) do psp, které soubory mohu poté z MS smazat? Můžu udělat normálně formát ms? A když mám v PSP fw 2.71 SE-C, můžu předtím než budu dělat upgrade na 3.02 OE-A naformátovat MS (já jen jestli nepotřebuje PSP, když je spuštěné načítat nějaké soubory ze složek k fw 2.71 SE-C, aby to fungovalo)? Díky moc :) EDIT: Nerozumím tomu. Dvakrát jsem už zkoušel upgrade na tento fw a to jak z 2.71 SE-C, tak z 1.5 a pokaždé mi po zapnutí PSP (už po Upgrade) naskočí jen černá obrazovka a PSP se po chvíli vypne. Poradil by někdo co s tím pls? Díky :)
eskimo Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 může mi teda někdo potvrdit ty savy??celkem mě to láká, ale aby to nedopadlo jako s tim DH, kde sem musel stejně použít starší verzi, aby si načet svoje savy :wink: No rekl bych, ze to je asi stejny. Protoze stejne pouzivam DH protoze mi to nenacte load game z normalni 1.5 promiň, ale tohle sem trochu nepobral.... je to stejný .... to jako, že jsou stejný savy a všechno pojede, tak jak má anebo je to stejný ... že je to stejný jako v tom DH 0.51(v kterym savy nešli)
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 může mi teda někdo potvrdit ty savy??celkem mě to láká, ale aby to nedopadlo jako s tim DH, kde sem musel stejně použít starší verzi, aby si načet svoje savy :wink: No rekl bych, ze to je asi stejny. Protoze stejne pouzivam DH protoze mi to nenacte load game z normalni 1.5 promiň, ale tohle sem trochu nepobral.... je to stejný .... to jako, že jsou stejný savy a všechno pojede, tak jak má anebo je to stejný ... že je to stejný jako v tom DH 0.51(v kterym savy nešli) K těm save jsem se ptal také. Podívej se do topicu o 3.02 OE-A co byl založený snad jako první... EDIT: Tak už se mi PSP s tímto fw konečně rozjelo :). Ještě ozkoušet ISA a bude to ;)
Electropunker Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 může mi teda někdo potvrdit ty savy??celkem mě to láká, ale aby to nedopadlo jako s tim DH, kde sem musel stejně použít starší verzi, aby si načet svoje savy :wink: No rekl bych, ze to je asi stejny. Protoze stejne pouzivam DH protoze mi to nenacte load game z normalni 1.5 promiň, ale tohle sem trochu nepobral.... je to stejný .... to jako, že jsou stejný savy a všechno pojede, tak jak má anebo je to stejný ... že je to stejný jako v tom DH 0.51(v kterym savy nešli) Nevim jak save, ale nejde mi treba pres ten 3.02 OE - A load treba na PES6 a musim to spustit pres devhook. K těm save jsem se ptal také. Podívej se do topicu o 3.02 OE-A co byl založený snad jako první...
albertini Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 Vím, že už se an to odpovídalo v jiných topicích (šlo o jiný fw), ale když nainstaluju tento fw (podle návodu :)) do psp, které soubory mohu poté z MS smazat? Můžu udělat normálně formát ms? A když mám v PSP fw 2.71 SE-C, můžu předtím než budu dělat upgrade na 3.02 OE-A naformátovat MS (já jen jestli nepotřebuje PSP, když je spuštěné načítat nějaké soubory ze složek k fw 2.71 SE-C, aby to fungovalo)?Díky moc :) EDIT: Nerozumím tomu. Dvakrát jsem už zkoušel upgrade na tento fw a to jak z 2.71 SE-C, tak z 1.5 a pokaždé mi po zapnutí PSP (už po Upgrade) naskočí jen černá obrazovka a PSP se po chvíli vypne. Poradil by někdo co s tím pls? Díky :) kartu muzes naformatovat
Dutch Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 tak bohuzel jako dh 0.51 ve kterem savy nesly :(
Jajar Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 ...Nerozumím tomu. Dvakrát jsem už zkoušel upgrade na tento fw a to jak z 2.71 SE-C, tak z 1.5 a pokaždé mi po zapnutí PSP (už po Upgrade) naskočí jen černá obrazovka a PSP se po chvíli vypne. Poradil by někdo co s tím pls? Díky :) Kdyžtak napiš odkud jsi ten update stahoval a co jsi dělal, zatím jseš asi první, komu to nejde. Recovery předpokládám funguje, když už máš dva pokusy za sebou :) .
BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 ...Nerozumím tomu. Dvakrát jsem už zkoušel upgrade na tento fw a to jak z 2.71 SE-C, tak z 1.5 a pokaždé mi po zapnutí PSP (už po Upgrade) naskočí jen černá obrazovka a PSP se po chvíli vypne. Poradil by někdo co s tím pls? Díky :) Kdyžtak napiš odkud jsi ten update stahoval a co jsi dělal, zatím jseš asi první, komu to nejde. Recovery předpokládám funguje, když už máš dva pokusy za sebou :) . Stahoval jsem to z toho prvního Dutchova linku. Postupoval podle návodu (ani to jinak nejde, protože je, tak krátký, že zplést to je skoro nemožné). Recovery funguje bez problémů - 2* než se to rozjelo .)
eskimo Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2006 tak bohuzel jako dh 0.51 ve kterem savy nesly :( škoda :( tak na to zatim kálim....počkám - třeba někdo vydá nějákej prográmek, kterej starý save převede :cry:
Recommended Posts