Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Tak jsem se ale v jedne docela podstatne veci sklamal. Na 3.02 OE-B nelze nacitat save z nizsich FW... To me docela vadi.. ted bud vse hrad od zacatku, nebo spet na 2.71 SE-C ... Ach jo .. nevite zda se to da nejak upravit aby ty save sly i na te 3.02 OE-B ??? Fakt dikec za radu..

A jeste jen zda cpu se da nejak predelat na tech 333/166 bez DH ???

Moc diky...

Kamo me dou vsechny savy (az na Luxora) a hry, takze problem je asi jinde

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
pouzi X-Flash V18c alebo priamo flasher od Dark_AleXa pre OE

zkousel jsem x flash prdnul tam do te slozky modyfied ten jeden prince of persia game boot prejmenoval pres tam ten co ma 0b a pak mi to v x flashi prdlo ze musi ten GB mit maximalne 180 kb nebo kolik :X jenze atm ten mel 580 kb na a mensi jak 180 jsem nevidel a zadne sracky se mi tam teda davat nece :/

Odesláno
aha :X sux ...hele a nevis jestli to bude s dalsima verzema lepsi, nebo se bude flash furt zmensovat ?

BTW ted jsem doparil loco roco ....hukot :D

teoreticky se bude zmesovat, ale neni uz kam

prakticky to uz bude stejne, protoze uz takhle se musel vyndat z toho customu location free player, aby se tam vubec vsechno veslo. Flash pamet ma 32 MB jelikoz tento custom firmware je michanina dvou firmwaru (1.5 a 3.02) tak uz to presahuje velikost flash pameti. (fw 1.5 cca 13MB ; 3.02 20MB) A proto se musi tyto custom firmwary orezavat, a proto je ve flash pameti tak malo mista. ;)

Odesláno
Tak jsem se ale v jedne docela podstatne veci sklamal. Na 3.02 OE-B nelze nacitat save z nizsich FW... To me docela vadi.. ted bud vse hrad od zacatku, nebo spet na 2.71 SE-C ... Ach jo .. nevite zda se to da nejak upravit aby ty save sly i na te 3.02 OE-B ??? Fakt dikec za radu..

A jeste jen zda cpu se da nejak predelat na tech 333/166 bez DH ???

Moc diky...

Na to je jediná pomoc.Spouštět ISO hry opět přes DH.Tam staré savy fungují.
Odesláno

nic -dle návodu -ale musím říct že tu krizi jsem dnes zažil ještě jednou - hraju,koukám na film - vše v poho -dojdu do hospody - zapnu psp hru -rozjedese mi obraz a --------konec--psp nejde nahodit-seru na pivko jdu domu -hodím znova update ebot a zase jede -----------sláva ---štastnej den-------hraju a zkouším asi 4hodinky a jede tak snad.................

Odesláno

Ked zapnem PSP zo zasunutym UMD, tak pri spustami UMD mi to sekne na bielej PSP obrazovke. Ak idem z tohto FW pustat update na 3.02 OE-B , tak mi spravi to iste. Co mam teda robit? Downgradnut si na 1.5 a odtial skusit 3.02A znova?

A aky 1.5 si mam stiahnut? mozem tento pre USA?

http://dl.qj.net/PSP-Firmware-1.50-File-(EBOOT)-North-America-PSP/pg/12/fid/163/catid/163

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu