Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rozdily mezi ISO a CSO hrama

Bazim

Otázka

Zdravim,

zkousel jsem hledat, ale nic jsem nenasel a tak zakladam tento novy topic. Chci se zeptat jaky je rozdil mezi ISO hrama a CSO hrama?

CSO jsou daleko mensi nez ISO a tak nechapu proc vetsina her je prave v ISU.

Jaky nevyhodny ma CSO?

Predem diky za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

rozdíl ? CSO je komprimovaný ISO = zabírá míň MB = déle se načítají a někdy i sekají - ale na Nofake kartě by mělo být vše bez problémů

dokonce je to napsaný i tady http://console-forum.net/showthread.php?t=1335

a ani není problém si ISO hry do CSO formátu konvertovat (viz tutoriály)

a hry se uploadujou v ISO, protože když do RAR arcgivu dáš ISO tak potom získáš menší velikost než u CSO (většinou)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem to vse prozkousel a nejaky ty CSO hry (Burnout Dominator treba) se v menu trosicku trhaj ale normalne kdyz jedu tak to beha normalne.

Ale kdyz si CPU na hry pretaktuji na 333 tak to jede presne jako ISO :).

Tim bych se chtel jeste zeptat jeslti takt CPU na 333 misto 222 zere o hodne vic baterku popr. o kolik %.

Odkaz ke komentáři

• 0

njn CSO je vlastne akoby si hral PC hru z RARu lenze toto ma koncovku *.cso. Proste PSP to musi zaroven rozbalovat a zaroven citat pricom pri ISO to len cita. Preto ked je nejaka hra kde prechadzas vo velkom svete a stale sa nacitaju nove a nove veci tak take hry su v CSO skoro nehratelne (GTA,...) A hry ktore idu primarne na 333 mhz uz od vyroby tak to ani neskusaj prevadzat do CSO lebo to uz nenajde nejake megahertze v procaku na tuto ulohu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu