Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Zdravim, zkousel jsem hledat, ale nic jsem nenasel a tak zakladam tento novy topic. Chci se zeptat jaky je rozdil mezi ISO hrama a CSO hrama? CSO jsou daleko mensi nez ISO a tak nechapu proc vetsina her je prave v ISU. Jaky nevyhodny ma CSO? Predem diky za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Pokud mas fake kartu (ma pomalejsi cteni) tak se nektery hry v cso muzou sekat . Napr. GTA vice city stories je v cso nehratelny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Ve CSO se hry nekdy sekaji, nekdy vykazuji drobne artefakty v obraze, temer vzdy se dele nahravaji a v nejextremejsich pripadech dokonce nefunguji, ale hlavne zabiraji mene mista. Jde o to hry zkouset. Ja uprime hry vetsinou hraju ve CSO ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 FAKE kartu myslim źe nemam (podle testu) :D. Takze rikas abych vse prekopal do CSO a vyzkousel co pujde a co ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 já hraju hry jedině v cso a neseká se mi žádná ani to GTA jedinej rozdíl v cso se ti vejde daleko víc her na ms v podpise máš napsáno nofake kartu tak ti to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Prave no de mi o misto. Mam zatim jenom 1x 2GB kartu, mam tam par her (3-4) a na karte mi zbyva 20 MB :D. Takze to du prekopavat do CSO a zkouset :). Diky moc za rady/pripominky lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 rozdíl ? CSO je komprimovaný ISO = zabírá míň MB = déle se načítají a někdy i sekají - ale na Nofake kartě by mělo být vše bez problémů dokonce je to napsaný i tady http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 a ani není problém si ISO hry do CSO formátu konvertovat (viz tutoriály) a hry se uploadujou v ISO, protože když do RAR arcgivu dáš ISO tak potom získáš menší velikost než u CSO (většinou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 ja převadim do cso jen hry ktery za to stojej,protože převádět hry ktery maj v isu 600MB a v cso 585MB(např.) nemá cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Tak jsem to vse prozkousel a nejaky ty CSO hry (Burnout Dominator treba) se v menu trosicku trhaj ale normalne kdyz jedu tak to beha normalne. Ale kdyz si CPU na hry pretaktuji na 333 tak to jede presne jako ISO :). Tim bych se chtel jeste zeptat jeslti takt CPU na 333 misto 222 zere o hodne vic baterku popr. o kolik %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Pocitej tak o pul az trictvrte hodky min.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 njn CSO je vlastne akoby si hral PC hru z RARu lenze toto ma koncovku *.cso. Proste PSP to musi zaroven rozbalovat a zaroven citat pricom pri ISO to len cita. Preto ked je nejaka hra kde prechadzas vo velkom svete a stale sa nacitaju nove a nove veci tak take hry su v CSO skoro nehratelne (GTA,...) A hry ktore idu primarne na 333 mhz uz od vyroby tak to ani neskusaj prevadzat do CSO lebo to uz nenajde nejake megahertze v procaku na tuto ulohu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Diky za vysvetleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bazim
Zdravim,
zkousel jsem hledat, ale nic jsem nenasel a tak zakladam tento novy topic. Chci se zeptat jaky je rozdil mezi ISO hrama a CSO hrama?
CSO jsou daleko mensi nez ISO a tak nechapu proc vetsina her je prave v ISU.
Jaky nevyhodny ma CSO?
Predem diky za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts