Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Zdravim, zkousel jsem hledat, ale nic jsem nenasel a tak zakladam tento novy topic. Chci se zeptat jaky je rozdil mezi ISO hrama a CSO hrama? CSO jsou daleko mensi nez ISO a tak nechapu proc vetsina her je prave v ISU. Jaky nevyhodny ma CSO? Predem diky za odpovedi.
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 6, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Pokud mas fake kartu (ma pomalejsi cteni) tak se nektery hry v cso muzou sekat . Napr. GTA vice city stories je v cso nehratelny...
0 Brento Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Ve CSO se hry nekdy sekaji, nekdy vykazuji drobne artefakty v obraze, temer vzdy se dele nahravaji a v nejextremejsich pripadech dokonce nefunguji, ale hlavne zabiraji mene mista. Jde o to hry zkouset. Ja uprime hry vetsinou hraju ve CSO ;)
0 Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 FAKE kartu myslim źe nemam (podle testu) :D. Takze rikas abych vse prekopal do CSO a vyzkousel co pujde a co ne.
0 Jonny Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 já hraju hry jedině v cso a neseká se mi žádná ani to GTA jedinej rozdíl v cso se ti vejde daleko víc her na ms v podpise máš napsáno nofake kartu tak ti to půjde
0 Bazim Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 Prave no de mi o misto. Mam zatim jenom 1x 2GB kartu, mam tam par her (3-4) a na karte mi zbyva 20 MB :D. Takze to du prekopavat do CSO a zkouset :). Diky moc za rady/pripominky lidi.
0 tekken90 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 rozdíl ? CSO je komprimovaný ISO = zabírá míň MB = déle se načítají a někdy i sekají - ale na Nofake kartě by mělo být vše bez problémů dokonce je to napsaný i tady http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 a ani není problém si ISO hry do CSO formátu konvertovat (viz tutoriály) a hry se uploadujou v ISO, protože když do RAR arcgivu dáš ISO tak potom získáš menší velikost než u CSO (většinou)
0 netix Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2008 ja převadim do cso jen hry ktery za to stojej,protože převádět hry ktery maj v isu 600MB a v cso 585MB(např.) nemá cena...
0 Bazim Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2008 Tak jsem to vse prozkousel a nejaky ty CSO hry (Burnout Dominator treba) se v menu trosicku trhaj ale normalne kdyz jedu tak to beha normalne. Ale kdyz si CPU na hry pretaktuji na 333 tak to jede presne jako ISO :). Tim bych se chtel jeste zeptat jeslti takt CPU na 333 misto 222 zere o hodne vic baterku popr. o kolik %.
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 7, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2008 Pocitej tak o pul az trictvrte hodky min....
0 Zekeasakura Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2008 njn CSO je vlastne akoby si hral PC hru z RARu lenze toto ma koncovku *.cso. Proste PSP to musi zaroven rozbalovat a zaroven citat pricom pri ISO to len cita. Preto ked je nejaka hra kde prechadzas vo velkom svete a stale sa nacitaju nove a nove veci tak take hry su v CSO skoro nehratelne (GTA,...) A hry ktore idu primarne na 333 mhz uz od vyroby tak to ani neskusaj prevadzat do CSO lebo to uz nenajde nejake megahertze v procaku na tuto ulohu :)
Otázka
Bazim
Zdravim,
zkousel jsem hledat, ale nic jsem nenasel a tak zakladam tento novy topic. Chci se zeptat jaky je rozdil mezi ISO hrama a CSO hrama?
CSO jsou daleko mensi nez ISO a tak nechapu proc vetsina her je prave v ISU.
Jaky nevyhodny ma CSO?
Predem diky za odpovedi.
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts