-West-Sider- Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2009 PS3 160 GB mám od Vánoc a šikl by se mi nějaký router.Pls poraďte někdo!!!:blink1: Citovat
Moderators romeno Odesláno Červen 13, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 13, 2009 Mam tenhle a nestezuju si . Byt 3+1 pokryje v pohode . Mam pres nej zapojen pres wifi : PS3 a 2x notebook . Plus po lan kablech xbox360 a stolni PC :D http://www.itage.cz/p47622-straightcore-wrt-311-ap-router-client/ Citovat
-West-Sider- Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2009 Tak už nic,koupil jsem si velkou plazmu do pokojíku a dostal jsem k tomu Ethernet kabel :bash::) Citovat
Peciss Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Ahoj. Doufám, že nabude vadit, když svůj problém napíšu tady.Nebudu zakládat nové téma.Jde o to, že mám toto..... Huawei EchoLife HG520i a tuze rád bych ho připojil k PS3.Najde se někdo kdo by mi poradil,jak na to.Myslím přesně krok po kroku.... na Skype nebo Icq.Nebo třeba bydlí kousek vedle mě a přišel se na to mrknout?Najde-li se umělec co to umí, pošlu mu na učet 1kg:cheesygrin: Už jednou jsem se v nastavení na internet vrtal, a nedopadlo to moc slavně.:cry:Takže Tě prosím....jestli to umíš.......byl bych moc rád.Díky. Citovat
huhla Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Peciss napsal: Ahoj. Doufám, že nabude vadit, když svůj problém napíšu tady.Nebudu zakládat nové téma.Jde o to, že mám toto..... Huawei EchoLife HG520i a tuze rád bych ho připojil k PS3.Najde se někdo kdo by mi poradil,jak na to.Myslím přesně krok po kroku.... na Skype nebo Icq.Nebo třeba bydlí kousek vedle mě a přišel se na to mrknout?Najde-li se umělec co to umí, pošlu mu na učet 1kg:cheesygrin: Už jednou jsem se v nastavení na internet vrtal, a nedopadlo to moc slavně.:cry:Takže Tě prosím....jestli to umíš.......byl bych moc rád.Díky. Zítra budu v práci do 19 hod, tak mi písni do PM tvé ICQ a termín kdy budeš mít čas. Citovat
Peciss Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Huhlo....já Tě miluju:thanks: Ale připrav si velkou trpělivost:roll: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.