-West-Sider- Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 PS3 160 GB mám od Vánoc a šikl by se mi nějaký router.Pls poraďte někdo!!!:blink1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Mam tenhle a nestezuju si . Byt 3+1 pokryje v pohode . Mam pres nej zapojen pres wifi : PS3 a 2x notebook . Plus po lan kablech xbox360 a stolni PC :D http://www.itage.cz/p47622-straightcore-wrt-311-ap-router-client/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-West-Sider- Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak už nic,koupil jsem si velkou plazmu do pokojíku a dostal jsem k tomu Ethernet kabel :bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ahoj. Doufám, že nabude vadit, když svůj problém napíšu tady.Nebudu zakládat nové téma.Jde o to, že mám toto..... Huawei EchoLife HG520i a tuze rád bych ho připojil k PS3.Najde se někdo kdo by mi poradil,jak na to.Myslím přesně krok po kroku.... na Skype nebo Icq.Nebo třeba bydlí kousek vedle mě a přišel se na to mrknout?Najde-li se umělec co to umí, pošlu mu na učet 1kg:cheesygrin: Už jednou jsem se v nastavení na internet vrtal, a nedopadlo to moc slavně.:cry:Takže Tě prosím....jestli to umíš.......byl bych moc rád.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ahoj. Doufám, že nabude vadit, když svůj problém napíšu tady.Nebudu zakládat nové téma.Jde o to, že mám toto..... Huawei EchoLife HG520i a tuze rád bych ho připojil k PS3.Najde se někdo kdo by mi poradil,jak na to.Myslím přesně krok po kroku.... na Skype nebo Icq.Nebo třeba bydlí kousek vedle mě a přišel se na to mrknout?Najde-li se umělec co to umí, pošlu mu na učet 1kg:cheesygrin: Už jednou jsem se v nastavení na internet vrtal, a nedopadlo to moc slavně.:cry:Takže Tě prosím....jestli to umíš.......byl bych moc rád.Díky. Zítra budu v práci do 19 hod, tak mi písni do PM tvé ICQ a termín kdy budeš mít čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Huhlo....já Tě miluju:thanks: Ale připrav si velkou trpělivost:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.