Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hitman Blood Money


xDante1986

Recommended Posts

prozatím poslední díl "nezjistitelného" nájemného vraha 47...příběh se odvíjí kolem nové skupiny nájemných vrahů, která postupně začala zabíjet členy ICA až nakonec zůstane jen sám 47 a Diana, známá spojovatelka a informátorka z předešlých dílů, po grafické stránce e to pastva pro oči, rozmanitost levelů, do určité míry interaktivita s prostředím a čistě graficky...je to nadprůměr oproti jiným hrám, nicméně grafickým bombám jako je například Bioshock se to nevyrovná. Po stránce hratelnosti nám přibylo mnoho novinek, které hru "okořenili" a dodali na realičnosti. Ve hře vás může například zachytit kamera, což vám zhorší hodnocení a taky se "profláknete", což vám znesnadní další mise....pokud neuplatíte pár svědků nebo si dokonce koupíte novou identitu..., dále je tu také možnost páchání tzv. nehod :) .... už nemusíte svou oběť popravit kulkou do hlavy nebo uškrtit strunou, může se stát, že oběď "sama" přepadne přes zábradlí, urve se omylem lustr, nebo při operním představení budou vyměněny slepé náboje za ostré....tímto hra získává opravdu hodně na životnosti a hratelnosti, protože je vždy nespočet metod jak daný level dohrát, achievments je ve hře dost od těch opravdu jednoduchých až po ty složitější, které ne každý zvládne jako např. zisk 5 SA hodnocení na nejtěžší obtížnost, hru bych zhodnotil rozmezím 88-93%, kdyby byla ještě promakanější grafika na úrovni zmiňovaného Bioshocku, tak by mé hodnocení ještě o malinko poskočilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, tak Hitman by mohl být zajímavá pařba, ale přecijen si počkám na CoD 4 a budu hrát online 24/7 :D zkoušel sem hrát demo Hitmana, ale moc mi to nešlo a ani jsem ho nedojel. přislo mi, že to byla prázdná mapa kde bylo tak 5 lidí, který jsem musel zabít.. ale třeba je plná hra propracovanější a lepší. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...

Když začínáš novou misi, tak po videu a breefingu se dostaneš do okna, kde si vybíráš zbraně. Už nevim přesně, jak je to s ovládáním, ale najedeš si na nějakou zbraň a dáš upgrade.

Na tlumič máš hned od první mise prostředků dost. Vybereš si tlumič (jiný upgrade) a klikneš buy - už nevím jakým tlačítkem. Pak musíš ještě jednou potvrdit zakoupení daných upgradů, než vylezeš z toho upgrade okna, jinak se to neuloží. Zní to hrozně pitomě, ale je to hrozně intuitivní až primitivní.

Zbraň si pak ještě v tom hlavním menu volby výbavy můžeš prohlédnout, tlumič by na ní měl být. Pokud ne, tak znovu do upgrade menu a checknout to.

V první misi zbraň s tlumičem myslím nemáš, je to ten amusement park, kde zabiješ chlápka, co svou nenažraností a lačností způsobil nehodu a smrt malých dětí. Negři tam vaří crack. První - tutorial mise.

Jinak Hitmana mám na 1000/1000 několikrát dohráno, tak se ptejte, kdyby něco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu