Rocko Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 hodně velký. No jo,já zapoměl dodat že bych byl rád kdyby mi odpověděl někdo s rozumem větší jak oloupanej banán ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 takovej rozdíl bych popisoval měsíc lepší grafika nový monstra další obtížnost G-rank delší single větší výběr zbraní atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrobo Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Prosim vás eště sem se chtěl zeptat jestli jde jakejkoliv MH přímo po netu nebo jestli pujde až 3jka nebo taky ne? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jj jdou ale co já vim tak musíš mít wifi max nebo wifi klíč a i když to máš tak co já vim tak to neni tak jednoduchý zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 ještě to jde pomocí PS3 a aplikace AD Hoc party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Tak sem pořídil MH freedom unite,skvělá hra ,mám hotový teprv questy :) Ale nevím jak udělat další,existuje něco jako mapa kde je popsána jak se daná oblast jmenuje a pak mám názvy potvor ale nevím jak vypadaj a ani nevím kde je hledat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 caute nvm jestli to sem patri ale asi jo. Mam "novy" PS2 a zajimalo by me kterej monster hunter stahnout nasel sem: Monster Hunter, Monster Hunter 2 a MOnster Hunter G muze mi nekdo rict jakej v tom je rozdil a kterou pripadne hrat? Predpokladam ze MOnster Hunter je jednicka a Monster hunter 2 takze jednicku asi nema smysl hrat ale ohledne toho G nvm jestli to je jak na PSP kde byla 2ka a potom 2G..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 monster hunter G je myslim to samý jako 2 ale je tam přidaná nová obtížnost G-rank ve všech jinejch dílech byl jen low rank a high rank a tady je i G jako největší ale radši si počkej na odpověď někoho kdo se v tom vyzná ale dotaz mohl by si sem dát tu stránku rád bych je stáhl pro dědu kdyžtak dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 monster hunter G je myslim to samý jako 2 ale je tam přidaná nová obtížnost G-rank ve všech jinejch dílech byl jen low rank a high rank a tady je i G jako největší ale radši si počkej na odpověď někoho kdo se v tom vyzná ale dotaz mohl by si sem dát tu stránku rád bych je stáhl pro dědu kdyžtak dík. tvuj deda to hraje taky :D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 jo jo v MHF je HR5 v MHF2 HR5 v Portable 2nd G HR6. Hraje to sám!!! takže to má těžší ale dá se to zvládnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CareFreeK Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 hr5 atm hraju na xlinku via usb jako K-0s, yo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano800 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Mam dotaz. co mam udelat abych mohl urgent questy na HR7 v MHFU. Vím že tam má být gold rathian a silver rathalos ale ja to tam nemam co mam udelat aby se to tam otevřelo. tHANKS za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano800 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ale ne jako v tych urgent questech ale v 9STARRS v gathering hall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ou hoši mam supr set s kámošem dáme HR9 jakéhokoliv fata za 10 min fakt mazec pošlu screeny mam LBG kirina a k tomu set baragge piercing (helma) Lava vesta X (zbroj) a zbytek ze shen gaorena mam capacity up a recoil +2 zbytek mi nezajímá můžete nabít všechny 3 clusty do zásobníku a ani clust S lv3 s vámi nepohne takže to střílíte jak s kulometem mazec zkusim natočit videjko minimálně dam fotky setu do vybavy to nechce zapomenout clust na nacombinování a dokonce má kirinn LBG rapid fire na clust :D doporučuju zkusit a dáváte si fata sólo když nezbydou náboje tak na dva párty ^^ Omg nééééé natáčim white fata hrozně se mi daří a zjistim že mam blbej set ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.