abito Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 diskuse o kupovani ds lite a o rieseni moznych problemov chtel bych se zeptat na co mam davat pozor pri kupe ds lite ..... niake tie najcastejsie problemy s ds.kom ....a hlavne problemy z obrazovkamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 U Ds lite občas rupne kloub - kupovat někde, kde se zárukou nebude problém. A o žádném problému s obrazovkamí nevím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 hmm... dik ..mno ja len proto ze mi nekdo vravel o niakych mrtvych bodoch ci co ...... nevis o tom nieco ???? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 To je problém všech LCDček, hlot občas se to stane a nic s tím neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Taky dávat pozor na bordel za okrajema touche. Jak se to stane tak ujíždí citlivost i když to vykalibruješ. Znám z vlastní zkušenost. Dokonce se mi tam vytvořil touch slepý místo :D No, záruka to jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Taky dávat pozor na bordel za okrajema touche. Jak se to stane tak ujíždí citlivost i když to vykalibruješ. Znám z vlastní zkušenost. Dokonce se mi tam vytvořil touch slepý místo :D No, záruka to jistí. jo, to je pravda, taky mam trochu toho bordelu v tech okrajich a zda se mi, ze hure reaguje - ale neni to tak strasne ;) myslis, ze pomuze nejake procisteni? Protoze se zarukou je to u me trochu pofi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Červenec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jo amuzu se zeptat ktera je asi taq najlepsia flash karta????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 Dneska je z těch nových prakticky jedno, kterou si vybereš. Všechny umí skoro to samé a u všech je zkruba stejná šance, že se rozbíjí a holt si budeš muset koupit novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 já mám plně funkční kartu :) stejně tak nds bez jakéhokoliv problému už přes půl roku :) hraju teď momentálně strategicky laděné rpg Final Fantasy 12 Revenant Wings a jsem unešen....nds na mnohem lepší úrovni než psp (co se týče her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 a co DSTT? ja myslel, ze ta je nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 a co DSTT? ja myslel, ze ta je nejlepsi TopToy = TT = DSTT :-) Tu jsem psal, viz. vyse ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 TopToy = TT = DSTT :-) Tu jsem psal, viz. vyse ;) aha. moje chyba, zase sem o neco chytrejsi :D BTW: Ty nakupujes na dealxtreme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 jo, to je pravda, taky mam trochu toho bordelu v tech okrajich a zda se mi, ze hure reaguje - ale neni to tak strasne ;) myslis, ze pomuze nejake procisteni? Protoze se zarukou je to u me trochu pofi :) Pročištění pomůže, jestli se ti ten "bordel" nedostal za vrstvu lepidla co drží okraje screenu dohromady, pak už se to vyřešit moc nedá (Musel jsem to reklamovat :D). Každopádně, co teď dělám já je, že si beru takové ty malé čtverečky tenkého papíru, co se používají na rychlé poznámky a prodávají se v papírnictví po stovkách a rohem pročistím okraje. Je to "buranské" ale efektivní :D Užitečný je teké DIGIKLEAR Ale s ním opatrně, hrozí poškrábání touche. BTW.. jak jste to mysleli s tema kartama? Proc by se meli rozbijet? Jeste jsem neslysel o pripadu rozbite flash karty.. U karet se pružinovým slotem na microSD se stává to, že se ta pružina drbne a buď nejde zasunout nebo vysunout karta. S tím taky zkušenosti mám, ale po pár pokusech se to nějak odseklo :D (Asi jsem měl štěstí, mnoho lidí na NDS fórech ho však nemělo) Samozřejmě se vždycky karta může rozbít nárazem. Když si šáhnu na ty svoje flash karty a originální karty, je prostě cítit ten rozdíl, originální karta je prostě tvrdší. Ale nemusí to taky platit u všech karet. ;) Ještě pokud celkově chcete otestovat stav vašeho NDS (nemyslím tim teď úplně hardware, je to jen na tlačítka, touch, mic a repráčky) tak zde je homebrew DiagnoSe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 s tema hrama souhlasim.. zdaji se mi delsi a promakanejsi.. Zda se, ze autori NDS her mysli i na hratelnost, kdezto u PSP se mysli hlavne na skvelou grafiku (ve vetsine pripadu ;) ).... navic me vzdycky bavily strategie a adventury - a ty se na NDS hraji samozerjme mnohem lepe nez na PSP BTW.. jak jste to mysleli s tema kartama? Proc by se meli rozbijet? Jeste jsem neslysel o pripadu rozbite flash karty.. Já jsem párkrát slyšel o tom, že se nějaká low DS flash karta (DSTT, R4DS) rozbila, prostě přestane fungovat. Já pochybuju, že ty karty budou kvalitou provedení nějak výrazně lepší než třeba FAKE Memory Sticky. A k těm hrám, adventury jsou nejlepší:) a připravuje se Broken Sword, viz moje stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 nevite ci bude vadit kdyzdam firmware urcenypre m3 na r4 revolution ??? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Nebude ti to fungovat:), mimochodem proč bys to dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 nevite ci bude vadit kdyzdam firmware urcenypre m3 na r4 revolution ??? :? A proc tam nedas spravny firmware? Spis myslim ze ti to nepujde.. ale ted bych moc s tema fw od R4 neblbnul.. snazej se oddelat fake karty.. tudiz davej bacha, aby jsi tim o neco neprisel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Červenec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 wed jo vim no ale tak jatam mam firmware prer4 ... aleuz davonevidali ziaden new ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 A proc tam nedas spravny firmware?Spis myslim ze ti to nepujde.. ale ted bych moc s tema fw od R4 neblbnul.. snazej se oddelat fake karty.. tudiz davej bacha, aby jsi tim o neco neprisel ;) Předběhl jsem tě:) BTW ten nový fw, který bude umět odtřelit FAKE karty bude až v září, viz můj web:) To abito: začni psát jako člověk, z tohohle se nedá pochopit, co jsi chtěl říct. To, že pro R4DS nevyšel dlouho nový FW je holt věc, se kterou nicmoc neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Předběhl jsem tě:) BTW ten nový fw, který bude umět odtřelit FAKE karty bude až v září, viz můj web:)To abito: začni psát jako člověk, z tohohle se nedá pochopit, co jsi chtěl říct. To, že pro R4DS nevyšel dlouho nový FW je holt věc, se kterou nicmoc neuděláš. vim, vim :) dsko.eu ctu ;) - mam ho i v RSS ctecce :) asi tak.. R4 / M3 jsou skoro shodne karty, ale kombinovat FW nejde - a je to blbost to delat.. nevidim duvod proc to delat, nic by jsi tim ani neziskal ;) btw.. ted planuji udelat layout stranky smajl.eu ;) az to bude tak nejak hotove, doufam ze mi s tim nejak pichnes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Asi mu šlo o to, že na R4DS pěkně dlouho nevyšel nový FW (poslední je z 24.4.) a na M3 je to přeci jen krapet lepší. A teď jsou u těch nových her docela dost nový FW potřeba. Ale já bych tohle moc neriskoval, kdo ví co by to mohlo udělat. btw pojď na icq prosím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 dik takze to racej nebudu riskovat .... : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Neriskj to, a pokud budeš mít problém se psuštěním nějaké konkrétní hry, napiš a zkusím to vyřešit. Nový hry se myslím na R4DS dají spouštět i bez novýho fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abito Odesláno Červenec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 ok taqze akbude daco taqmozemnapisat ????, :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 Sampzřejmě:), pokud se nemýlím tak ty hry, co na R4DS nejedou se dají patchnout, a pak už by měly fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.