Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Taky dávat pozor na bordel za okrajema touche. Jak se to stane tak ujíždí citlivost i když to vykalibruješ. Znám z vlastní zkušenost. Dokonce se mi tam vytvořil touch slepý místo :D No, záruka to jistí.

jo, to je pravda, taky mam trochu toho bordelu v tech okrajich a zda se mi, ze hure reaguje - ale neni to tak strasne ;)

myslis, ze pomuze nejake procisteni? Protoze se zarukou je to u me trochu pofi :)

Odesláno
jo, to je pravda, taky mam trochu toho bordelu v tech okrajich a zda se mi, ze hure reaguje - ale neni to tak strasne ;)

myslis, ze pomuze nejake procisteni? Protoze se zarukou je to u me trochu pofi :)

Pročištění pomůže, jestli se ti ten "bordel" nedostal za vrstvu lepidla co drží okraje screenu dohromady, pak už se to vyřešit moc nedá (Musel jsem to reklamovat :D). Každopádně, co teď dělám já je, že si beru takové ty malé čtverečky tenkého papíru, co se používají na rychlé poznámky a prodávají se v papírnictví po stovkách a rohem pročistím okraje. Je to "buranské" ale efektivní :D

Užitečný je teké DIGIKLEAR Ale s ním opatrně, hrozí poškrábání touche.

BTW.. jak jste to mysleli s tema kartama? Proc by se meli rozbijet? Jeste jsem neslysel o pripadu rozbite flash karty..

U karet se pružinovým slotem na microSD se stává to, že se ta pružina drbne a buď nejde zasunout nebo vysunout karta. S tím taky zkušenosti mám, ale po pár pokusech se to nějak odseklo :D (Asi jsem měl štěstí, mnoho lidí na NDS fórech ho však nemělo) Samozřejmě se vždycky karta může rozbít nárazem. Když si šáhnu na ty svoje flash karty a originální karty, je prostě cítit ten rozdíl, originální karta je prostě tvrdší. Ale nemusí to taky platit u všech karet. ;)

Ještě pokud celkově chcete otestovat stav vašeho NDS (nemyslím tim teď úplně hardware, je to jen na tlačítka, touch, mic a repráčky) tak zde je homebrew DiagnoSe.

Odesláno
s tema hrama souhlasim.. zdaji se mi delsi a promakanejsi.. Zda se, ze autori NDS her mysli i na hratelnost, kdezto u PSP se mysli hlavne na skvelou grafiku (ve vetsine pripadu ;) )..

.. navic me vzdycky bavily strategie a adventury - a ty se na NDS hraji samozerjme mnohem lepe nez na PSP

BTW.. jak jste to mysleli s tema kartama? Proc by se meli rozbijet? Jeste jsem neslysel o pripadu rozbite flash karty..

Já jsem párkrát slyšel o tom, že se nějaká low DS flash karta (DSTT, R4DS) rozbila, prostě přestane fungovat. Já pochybuju, že ty karty budou kvalitou provedení nějak výrazně lepší než třeba FAKE Memory Sticky.

A k těm hrám, adventury jsou nejlepší:) a připravuje se Broken Sword, viz moje stránky.

Odesláno
A proc tam nedas spravny firmware?

Spis myslim ze ti to nepujde.. ale ted bych moc s tema fw od R4 neblbnul.. snazej se oddelat fake karty.. tudiz davej bacha, aby jsi tim o neco neprisel ;)

Předběhl jsem tě:) BTW ten nový fw, který bude umět odtřelit FAKE karty bude až v září, viz můj web:)

To abito: začni psát jako člověk, z tohohle se nedá pochopit, co jsi chtěl říct. To, že pro R4DS nevyšel dlouho nový FW je holt věc, se kterou nicmoc neuděláš.

Odesláno
Předběhl jsem tě:) BTW ten nový fw, který bude umět odtřelit FAKE karty bude až v září, viz můj web:)

To abito: začni psát jako člověk, z tohohle se nedá pochopit, co jsi chtěl říct. To, že pro R4DS nevyšel dlouho nový FW je holt věc, se kterou nicmoc neuděláš.

vim, vim :) dsko.eu ctu ;) - mam ho i v RSS ctecce :)

asi tak.. R4 / M3 jsou skoro shodne karty, ale kombinovat FW nejde - a je to blbost to delat.. nevidim duvod proc to delat, nic by jsi tim ani neziskal ;)

btw.. ted planuji udelat layout stranky smajl.eu ;) az to bude tak nejak hotove, doufam ze mi s tim nejak pichnes ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu